Bildirim
Beramus SILANET BAKIN PLS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
lwl i kaç oluyor_? -
http://www.resimupload.com/ds635915593_SILANET.html BUDA ARKDAŞMIN GÖBDERİDĞ RESİM 78 LWL KEN ALINTI DEĞİLDİR -
53-80 = 80 lwl oluyor Nası kasıolar anlamıyorum -
80 LWL -
SILANET mi... Bizim burda yani kucukyalıdada sılanet adlı bir internet cafe var... Ordan birinin mi acaba.. -
hayır bilecekte ten oynuyor sılanet -
SILANET CAFE BİLECİK/SÖĞÜT tedir.. Kendisini abim gibi severim.. Adam anlının teriyle kastı 80 oldu ve bu civarda iyi oyunuyla ün saldı.. kendisine hayatta ve oyunda başarılar dilerim.. -
Kospla Kastı o :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Lombak_TR
Kospla Kastı o :)
Sılanet ben bildim bileli koxpla kasmıştır lombak doğru söylüyor...
Yalan diyorsa kendisi X_ax'ı tanır o ona sorun şuan human kendi -
Beyler SILANET bileckik / söğüt'te dir çok manyak bi cafedir.16 masa var ama ko cuları taşaklı Çünkü bende orda oynuorum... -
SILANET bi sitede nasıl kastığını yazmıştır.. biraz araştırırsanız bulursunuz.. evet bu kafadekiler kendilerini ko ya vermiştir ve iyi oyuncular çıkmıştır.. Lombak_tr biraz araştırırsan SILANET in yazdıklarını bulursun.. koxp lamı kastı o zaman öğrenirsin. adam açıkça sitelerde yazmıştır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X