Şimdi Ara

BEYLERR DİKATTTTTT.. KO adına gelen mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dikkat edin bu mail ko nun sitesinden sanıyorum, kullanıcı listesinden calınan
    bütün maillere atılmıstır. sakın indiripte calıstırayım demeyin. basınıza gelecek olan belli.
    sifreniz karsı tarafa ulastırılacak. sonra kara kara düsüneceksiniz beni kim hackledi diye..

adamlar profesyonel degil. koskoca ko rapiddenmi yayınlar bi-frost item yamasını))

amann diyorum yılların emegi bosa gidebilir bir anda

hatta su anda ko nun sayfasına girebilen varmı. adamlar tuzaga düsenler uyandıgında sifrelerini degiştirmesin diye ko nun sayfasını ping yagmuruna tutmus olabilirler

https://store.donanimhaber.com/e2/00/5a/e2005a5004b9815ac4aaaf18958b8c4c.jpg

BEYLERR DİKATTTTTT.. KO adına gelen mail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 16 Şubat 2007; 21:26:31 >

• Bu fake değilse ben ronaldinhoyum ^^..!! nooblar yaa
  • Uyarın için tskler yararlanan olur ins
  • yahu mailimizide saklayamıyorsa bu ko artık ne diyim.
    oyunu bırakmanın zamanı coktan geldide geciyor bile
  • böyle ucuz numaraları yememek lazım! Uyardıgın için teşekkür ederim bu tip olayların forumlarda teşhir edilmesi çok güsel bişi playerlar açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

Bu fake değilse ben ronaldinhoyum ^^..!! nooblar yaa
    gönderenin adresine bak eer bu ps deilse wallaha işiniz iş ben size söliim
  • gerçekçi yapmış şerefsizler emek hırsızları işte banada geldi bu msj
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belli ne mal oldukları rapid
  • ps degil arkadasım. birsürü program var istedigin adresten istedigin adrese mail atabiliyorsun. yani gönderen kısmına istedigin bir mail yazabiliyorsun, olsun olmasın.

zaten farkettiyseniz hotmail de uyarıyor adres dogrulanmadı diyor..

deneyimsiz arkadaslar bu dosyaya kanacaktır eminim. acelem o yüzdendi.

umarım bir kac kiside olsa kurtarabilmisizdir
  • puhahahaha way nooblar rapidden açık wermişler.sagol bilgi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

puhahahaha way nooblar rapidden açık wermişler.sagol bilgi için

bunu yapanın türk oldugunu sanmıyorum. mükemmel bir ingilizce uslubu var.

akıl vermek gibi olmasın ama;

K2-Ntwork Bi-Frost Patch

eger böyle olsaydı düsünmeden indirip calıstıran cok olurdu.

• Ama eğer dosyayı Rapid'e upload etmeselerdi daha gerçekçi bişey bulsalardı hepimiz indirirdik heralde..
  • bu son olmayacaktır millet. hotmaile güvenin. dogrulamadıgı herseyde bit yeniği vardır
  • Tamam anladık fake te bi lafım yok.Ama anlamadığım info@knightonlineworld.com adına nasıl mail atıylar.K2 nin o id yi boş bıraktığını sanmıyorum??
    Bu arada bi açık daha Thanks you noluyo yaw s ne arıyo orda bi türk ün yaptığı belli
  • çok basit bu numara rapid dışında inandırıcıda aslında
    bu tip mail almak gayet basit bi link war bunun için istediğimiz şekilde istediğimiz uzantıda adres alabiliyoruz

@speedyDNA adresin sonu hotmail.com diilse bi süre o yazı çıkıyo bayağa bi uzun süre yane onların amacını çaktığından falan diil hotmailin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

çok basit bu numara rapid dışında inandırıcıda aslında
    bu tip mail almak gayet basit bi link war bunun için istediğimiz şekilde istediğimiz uzantıda adres alabiliyoruz

@speedyDNA adresin sonu hotmail.com diilse bi süre o yazı çıkıyo bayağa bi uzun süre yane onların amacını çaktığından falan diil hotmailin

yanlıs düsünüyorsun kardes. bak bakalım baska aldıgın maillerde bu uyarı cıkıyormu?

program kendine ait bir server la calısıyor ve bir ip alması lazım her mail. burda yakalanıyor bir sekilde

• sağol kardeş uyardığın için.
  • SENDE YENİ BİR CHAR AÇ ONLA DENE BİŞİLER OLUYOSA İTEM FALAN GELİYOSA

GERÇEK KARAKTERİNDE DENE YOKSA DENEME

GERÇİ ADAMLAR MANYAK DEĞİL RHAPİSHSHARE İLE GÖNDERSİNLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

çok basit bu numara rapid dışında inandırıcıda aslında

birde knıght tan mail gelince sonu @hotmail.com olmaz @k2network.com vs gibi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.