Arkadaslar Cok seydigim carimi satiyorum.ÖNcellikle; İTEMLER +8 fp str set +8 fp hp set Dual cleric earring, Elemantal Pendant, 2 tane kekuri belt, +1 elmorad ring, ruby ring, +5 lobo hummer +6 fp dd 25 priest, +7 exp. priest impack, +7 heal breaker, +3 70 kalkani, +5 half plate 20 spear defans +7 chitinler ax.spear.sword. +8 fabric falan +7 rogue chitinler +7 8 str takilar,sw sc buff sc defans sc bulunmaktadir 10 15 gb para vardir Carda valkry lerde bulunmaktadir.18 gold pre var.Hiç bir türlü koxp ex bug vs ile kasılmamiştir. 560k np si vardir.Car humandir. Her türlü bilgileri mevcuttur. Arkadaslar lütfen muhabbet olsun diye eklemiyelim rica ediyorum.Pek fazla bişey istemicem Fiyat konusunda. Msn;senererturk_18@hotmail.com burdan iletişim saglayabiliriz. Arkadaslar ss bi türlü koyamadim hata verdi o yüzden msn den gönderirim süpheniz olmasin denerim yinede
quote:Orijinalden alıntı: MaXMaXcHiNE3.Sonuncusu Alıntıları Göster SAolsın kardeşim up pls arkadaslar.
quote:Orijinalden alıntı: MaXMaXcHiNEup layan arkadaslar cok tsk.Alıntıları Göster +7 dragon tooht hummer da eklendi