Şimdi Ara

Beramus zengin GENIE'li kscimiz :) Her gün yeni bir ifşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrar merhaba arkadaşlar bu günde işsiz bir ks'ci arkadaşımızı ifşa edicem size.Sabaha kadar yine aynı slotumuzda expimizi kastık.Sabah uyandığımızdada slota biz afk iken bir magenin gelip ksye bıraktığını fark ettim bende hiç ses etmeden direk dedim bu arkadaşıda forumlara yollıyim insanlar görsün.Normalde bazen slota görev için son vuruş yapabilirmiyim diye talepler geliyor ve biz online olursak bunlara bunlara izin veriyoruz veya yer verebilirsek yer veriyoruz ama bu arkadaş GENIE bıraktığı için görevi olduğunu düşünmüyorum çünkü GENIE' nin son vuruş ayarlıyabilceğini düşünmüyorum.Bu arkadaşın yaptığı tamamen işsizlik.KSC de görüceğiniz gibi pt istemiş zaten pt deki herkesin AFK olduğunu anlaması için dahi olmasına gerek yok herkesin üzerinde GENIE olarak yazıyor.
    Beramus 1-2-3 olarak toplam 12 brahman slotunun bulundugu serverda her türlü kendine bir şekilde exp bulabilceği ortamda gelip genie kullanıp ks atmayı tercih ediyor .GENIE'nin bu kadar pahalı olduğu bir ortamda arkadaşın genie ile ks atıcak kadar lüksü var.Arkadaşı sadece tebrik ediyorum yaptığı davranış.

Buda daha sonradan adamla iletişime geçme çabam.Kendi arkadaşlarım online olduğunda atak kesicez ve %90 bu arkadaş ölücek kesin 2-3 saat sonra gelir siz beni yatırdınız diye slota musallat olur ve mob çekmeye kalkar.Diyecek daha fazla birşey yok yorum sizin.

• şu oyunda şöyle tehdit ediyorlar ya insanın 10 katı fazlas yapası geliyor böyle gidip dm filan çekicen slota iyice delirsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

şu oyunda şöyle tehdit ediyorlar ya insanın 10 katı fazlas yapası geliyor böyle gidip dm filan çekicen slota iyice delirsinler

Orada herhangi bir tehdit yok farkındaysan rica ettim adamdan hiçbir sebep yokken rastgele gelip slota ks bırakmak sence normal bir davranışmı ? Ben sadece bu olayın sonunda illa yapmak zorunda kalacağımız şeyi yazdım oraya.Delirecek bir şey yok biz gayet güzel şekilde exp kasıyoruz. Zaman ve para kaybeden o .Slota yaratık çekenleride görüyoruz problem değil biz gerek video gerek kscler ile ticketlarımızı atıyoruz ve şu anda slota mob çekmenin 15 gün - küfürün 3 gün banı var.
    http://steamcommunity.com/app/389430/discussions/3/412446890554484278/#p4
    bu linkten aşağı doğru kaydırıp slota mob çekme banlarını görebilirsin.Sen en fazla 2-3 kere slota birşey çekip bizi sıkıntı olursun en sonunda illa banlanıcaksın.Sonunda deliren sen olursun yani biz değil.

• Genie olayı tamamen yanlış saçma ve oyunun ruhuna aykırı hiç sevmiyorum genie olayını ayrıca kullanınıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Genie olayı tamamen yanlış saçma ve oyunun ruhuna aykırı hiç sevmiyorum genie olayını ayrıca kullanınıda

Bence de olmamalı ama hani oynadığın serverda ortalamanın üstünde bir yerde olmak istiyorsan levelda geri kalmaman lazım ve diğer oyuncular 24 saat exp kasarken senin 5 saat-6 saat kasarak onlara yetişmen mümkün değil . Ben 76 level a kadar görevsiz sadece brahman slotunda kastım ve 2 paket genie aldım sadece hala bitmedi olabildiğince elle kasıyorum ama bu da sağlığıma zarar veriyor. yani 3 günde 10 saat uyku uyumadım ben . bu sabah 7.10 yattım 9.30 da pt bozuldu diye aradılar hala ayaktayım elle kasıyorum 10 dk önce genie geçtim tekrar dinlenmek için biraz . Yani genie olmazsa olmazın oluyor.Sisteminden çok yüksek ücreti yüzünden kullanmıyorum ben.Aşırı uçuk bir fiyat.Diğer insanlar kullanmasa bende kullanmam ama geride kalmamak için kullanıyoruz az da olsa.Sonuçta rekabete dayalı bir oyun ve geride kalmamak için bazı şeylerden fedakarlık ediyorsun.

• Gavolta bile genie kuranı gördüm. Böyleleri olduğu sürece nttgame aç kalmaz. Oyunlada ilgilenmez.
  • abi seninki bağımllık derecesine gelmiş sen oyunu oynamıyorsun oyun seni oynuyor nacizan e görüşüm budur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Derdin ne ki uyku uyumayıp xp kasıyorsun? 1 ayda değil de 3 ayda 80 ol çok mu dert yani? Oyun oynadığınızı unutmayın arkadaşlar gerçek hayatınızın önüne geçmesin.
  • genie olayı oyuna aykırı koxptan ne farkı var hangi slota gitsen genie party cevap desen vermezler dm çekmeyin dm lerin bazıları agresif degil beyler titan çekin balrog çekin
  • Nasıl bir hırs, ego varsa artık 2 saniye bile boş durmak istemiyorlar. Karşısındaki oyuncuya üstünlük sağlayacak diye neler peşindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Derdin ne ki uyku uyumayıp xp kasıyorsun? 1 ayda değil de 3 ayda 80 ol çok mu dert yani? Oyun oynadığınızı unutmayın arkadaşlar gerçek hayatınızın önüne geçmesin.

3 ayda 80 olduktan sonra oyunu oynamanın bir anlamı yok ki . Yani bu oyunu PvP için oynuyoruz yani azıcık PvP den zevk alabilmek için item ve seviye olarak belli bir yere ulaşman lazım .3 ayda 80 olsam gelen vurur giden vurur cz de 2 güne oyunu bıraktırır bize.Biraz fazla üzerinde durduğum doğru ama şu anda boş vaktim var 5 gün sonra günde 3 saatten fazla giremeyecem o zamana kadar işin zor kısmını halledersem ondan sonra normal bir oyun oynıyabilirim.5 gün sonra normale dönücez yani bu işin sadece çile kısmı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCareL

Nasıl bir hırs, ego varsa artık 2 saniye bile boş durmak istemiyorlar. Karşısındaki oyuncuya üstünlük sağlayacak diye neler peşindeler.

Dostum hırs doğru egoyla pek alakası yok ama kimse rekabete dayalı bir oyunda sonunculuğa oynamak istemez.Normalde servera geç başladığım için bu durumdayım biraz server açıldığında oynasam biraz daha rahat oynıyabilirdim belki ama 3-4 ayda 80 olucağıma boş zamanımın olduğu bir zamana denk geldiği için 1 hafta gibi bir sürede oyunun bana göre sıkıcı olan kısmıyla işim bitti sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

abi seninki bağımllık derecesine gelmiş sen oyunu oynamıyorsun oyun seni oynuyor nacizan e görüşüm budur

Sadece 10 gün böyle olucak 7 günü gitti 3 günü kaldı .Yani ben önümüzdeki hafta işe başlayınca günde 2.5 saatten fazla giremem oyuna yani eğer exp kasamazsam işe girdiğimde oyun benim için bitti.Açıkcası genie dünya para paralar saçamam öyle bir durumum yok.
  • Fikrini belirten herkesin yorumuna cevap vermeye çalıştım.Benim anlamadığım buraya attığım bir ks kişinin fotosu herkes görsün diye ama gelen yorumların çoğu serverın genel genie kullanımı benim kaç saat oyun oynadığım gibi şeyler.Kimsenin ks atan oyuncuyla alakalı tek lafı yok herkes bana bir şeyler demiş .Bu tarz paylaşımda bulunmayacağım artık sadece ticket atıp geçicem.Herkese iyi oyunlar iyi forumlar.
  • Bir önceki konunu anlarım da her ks atan için böyle konu açma. Sadece senin başına gelmiyor ks. Aldığı da 5 k expmiş dert etme yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alicanarslann A kullanıcısına yanıt
    Yok dert etmiyorum biraz abartmış olabilirim haklısınız ama herkesi atıyorum hissine kapılmayın ilginç olanları yolluyorum sadece.Bir daha da konu açmayı düşünmüyorum zaten .
  • Abi oyun bu ya. İlla sadece sen mi exp kasacaksin. Rekabet sonucta. O zaman bilgisaayar basında olsaymssnız. Adam yatsaydi. Bilgisayar basında olanlara yazık değil mii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.