Şimdi Ara

Beramusculara Kolaylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beramus da cift slot harpy de charlarınız oyun parası karşılığı kasılır.

saatlik ücret kişi başı 35m. grup indirimi yapılır. ilk 10 dk beleş gelen xp yi görmeniz açısından.

lvl 59 %70 bi adamı 2.5 saatte 60 yaptık.. gelen xp yi hesaplayın işte. + size düşen itemler sizindir. ortalama 3 mirage düşüyor 2 saatte..

irtibat için Kruger_gti@hotmail.com msn adresim

not : lvl leri 61 olan 2 okçu 1 warrior ve 1 buffer la kasılıyorsunuz. 4 slot boş. gruplar 4 kişiden fazla olmasın pls
    KARUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruger -- 26 Ocak 2006 22:18:15 >

• ORC SAN GELİYİM:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ADMİRAL@

ORC SAN GELİYİM:d
    gel gel orc uz hepimiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kruger

gel gel orc uz hepimiz..

Alıntıları Göster
    2.5 saatte %30 iyi degil ki.
  • quote:

gel gel orc uz hepimiz..

Alıntıları Göster
    sen bize 25 ver biz seni 62ye kasalım olur mu?
    dark stone kesiyoruz czde. 3 kişi yiz. 5 kişilik yer var.??
  • quote:

Orijinalden alıntı: elizeR

2.5 saatte %30 iyi degil ki.

Alıntıları Göster
    lvl 59 adam için gayet ii bence
    48m ex istediine göre %30 u yaklaşık 14m ex yapar..
    sence az mı?
    abbys blessing 10m ex veriyo ve 100m den gidio..
  • quote:

lvl 59 adam için gayet ii bence
    48m ex istediine göre %30 u yaklaşık 14m ex yapar..
    sence az mı?
    abbys blessing 10m ex veriyo ve 100m den gidio..

Alıntıları Göster
    e iyide biz lwl 59 değiliz ki. ben lwl 61 im. chete 65ti. ecel 62ydi yanılmıyorsam. bizim grup kalabalık daha adam buluruz beğenmediysen.
    belki tanırsın. aralarında en ezik ben kalıyorum bizim arkadaşların.
    syscosis nickim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©®¥

e iyide biz lwl 59 değiliz ki. ben lwl 61 im. chete 65ti. ecel 62ydi yanılmıyorsam. bizim grup kalabalık daha adam buluruz beğenmediysen.
    syscosis nickim

Alıntıları Göster
    grup gelin 4 kişi saatte 80m olur salın charları bi ağaç gölgesine. gidin kahveye eşli batak/king falan oynayın:))
    zaten 1 gün harpy de ööle takılsanız 2. gün golemde kasarız. bakarsın ib düşer 2 saatlik masrafın çıkıverir..
    dakikada 5 tane kesebiliosanız geliim.. yok ööle bi dark stone dönüş.
    üstelik beğenmediyseniz de forum başlığımı kirletmeyin lütfen. burda bi hizmet sunuyorum. siz daha iyisini sunuyosanız kendi başlığınızı açın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruger -- 26 Ocak 2006 22:47:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ©®¥

syscosis nickim

Alıntıları Göster
    gecen sana sordum dh den misin diye uyeligim yok dedin?
    ha ayrıca lvl 61 den sonrasi icin aliniyor abyss blessing.61 den sonra gelen exp yarıya dustugu icin 10 yerine 20m exp gorevi goruyor o

quote:

Orjinalden alıntı: Emo_1991

syscosis nickim

• quote:

Orijinalden alıntı: elizeR

gecen sana sordum dh den misin diye uyeligim yok dedin?
    ha ayrıca lvl 61 den sonrasi icin aliniyor abyss blessing.61 den sonra gelen exp yarıya dustugu icin 10 yerine 20m exp gorevi goruyor o

quote:

Orjinalden alıntı: Emo_1991

syscosis nickim

Alıntıları Göster
    Çok orjinal ve değişik bi topıç olmus ama sunuda soleyım bazı arkadaslar ban felan yazacak ama okuyunca çok guldum naptınız sız yaw saatlık mı calısıyonuz ha bu arada cz de benıde kasarmısınız nick im AkReP_kRaL66 beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: eXre[AkreP]M

Çok orjinal ve değişik bi topıç olmus ama sunuda soleyım bazı arkadaslar ban felan yazacak ama okuyunca çok guldum naptınız sız yaw saatlık mı calısıyonuz ha bu arada cz de benıde kasarmısınız nick im AkReP_kRaL66 beklerim

Alıntıları Göster
    Allah için Akrep ile benimde kasın chaosmania_TR

Sana Tüm herşeyim Feda Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TerribleTurk -- 27 Ocak 2006 0:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4TerribleTurk

Allah için Akrep ile benimde kasın chaosmania_TR

Sana Tüm herşeyim Feda Olsun

Alıntıları Göster
    eslant dts de ben bedava kasiim o exp yi size ,ne yaptınız beyler exp party için oyun parası alınırmı ne kadar ayıp ya en kötü apos kur yne aynı exp gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: NecroMayhem

eslant dts de ben bedava kasiim o exp yi size ,ne yaptınız beyler exp party için oyun parası alınırmı ne kadar ayıp ya en kötü apos kur yne aynı exp gelir

Alıntıları Göster
    yuh be herifler işi ticarete dökmüş bunudamı görecektik bi bu kalmıştı görmediğimiz ben hergün kendi buffçımı kasarken 5-10 civciv patlatırım patlayanıda atmam partyden kendi çıkana kadar durur

• quote:

Orijinalden alıntı: NecroMayhem

Alıntıları Göster
    hay allahım ya hiç güleceğim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Druigard

hay allahım ya hiç güleceğim yoktu

Alıntıları Göster
    bence çok deişik ve orjinal olmuş güzel bişi hiç olmazsa dupeden ,abyss ve goblinlere kosp kurmaktan iidir ticari zeka
  • quote:

Orijinalden alıntı: eisberg22

bence çok deişik ve orjinal olmuş güzel bişi hiç olmazsa dupeden ,abyss ve goblinlere kosp kurmaktan iidir ticari zeka

Alıntıları Göster
    töbe töbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: KruxeL

töbe töbe

Alıntıları Göster
    2.5 saatte 14m exp çok abartı iyi değil :) ama iyi. da bu 1 saatte harpyler ks ye kurban giderse :)

bizde yapalım böyle bişey yahu, 2 ravene 1 spor cw ekleris :D tır başı 180k exp gelio :P 266 turda 59 dan 60 yaparıs :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

2.5 saatte 14m exp çok abartı iyi değil :) ama iyi. da bu 1 saatte harpyler ks ye kurban giderse :)

bizde yapalım böyle bişey yahu, 2 ravene 1 spor cw ekleris :D tır başı 180k exp gelio :P 266 turda 59 dan 60 yaparıs :P

Alıntıları Göster

bide övünerek sölüyonmu nasıl kasacan adamları onuda yazsana 2 asas ile 1buffer ile warrioru katma
    bide beramusta orcların büyük üstünlüğü var sebebi ne acaba

• Valla beni 60 yapın istediğiniz parayı wercem 100 gb bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNin

Valla beni 60 yapın istediğiniz parayı wercem 100 gb bile
    ya beyler allaşkına anlamıyorum amacınız nedir?
    katılmıyorsanız yorumlarınızı kendinize saklayın..
    ben şu kadar xp alırım ben bu kadar xp alırım boş işler bunlar
    madem ööle sizde bi başlık açın kendinize güveniosanız kendinize müşteri bulun kendiniz kastırın..
    nedir bu çekememezlik nedir bu orjinal fikirlere ban falan yazmalar bi uzayın allan seversen ya..
    gidin apos dönün yarım saatte 3 tane bişi çıkıo delllendirio aposlar verdiği xp de çıktığı item de işe yaramaz.. bi defa hangi mantıktır ki 2 slot la tek slotu eşit tutabilio anlamış değilim. gidin siz lvl 60 charlarınızla moradon da seri worm dönün...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.