Şimdi Ara

BERAMUSDA KENDİ ÇAPIMDA EVENT :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar biras önce beramusda kendi çapımda 21gb dağıttım zati beramusda oynamıom..Sevgilerimle Mrminor

http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=au3acep15oo5m9eqevit.jpg

http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=swhzrv7oed5grf5dbl7k.jpg

DİKKAT: Bu konuyu ben başlatmadığım gibi, konu içindeki yorumlar da bana ait değildir. Şifremin ele geçirildiği bir dönem tanımadığım biri tarafından yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahanda -- 27 Mayıs 2016; 23:33:42 >

• gb nin tanesi 15 20 ytl iken sen 21 gb dağıttın
    kafan iyi heralde
  • allah cezanı vericek o parayla serverda baba olurdun ne yaptın sen ya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

allah cezanı vericek o parayla serverda baba olurdun ne yaptın sen ya :S

merak etme kendi charına vs. atmıştır ko oynamayan adam bile böle bişi yapmaz hemde tanımadığı adama
  • oha naptn ya beramusta 1gb 15m desek 21gb 315ytl i çöpemi attın sen ya
  • ya moradonda dolaşmış pm atana gb vercem diye.bütün embesiller pmde işte sonra arasından arkadaşını seçmiş duat felan filan yazmış para vermemişde olabilirsin nerden bilecez
  • Ya insan dğaıtırda söylemezmi tüm itemleri tamamladım pot param kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ayrıyetten ronark da varsa lutfen banada pm atsın ciddiym ronark ta gb dagıtacak pm atsın

edit: ben dagıtmıyom dagıtan olursa bana pm den atsın bana da gb verir misin gibisinden pm atmıyn olsa dagıtırdım belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acream......... -- 10 Şubat 2008; 19:17:30 >
  • yaw bana letterdan yollasana gb çok acil lazım nickim:emrebjk43
  • pazar07 pm blocke yapmış bilmioki işin ucunda 21 gb war

Doğru Sen 21 GB ni Güle Güle Kullan Dedikden Sonra Cvp Bile Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 10 Şubat 2008; 19:22:18 >
  • Arkadaşlar böyle aktiviteler yapmadan önce foruma haber salınbizde yararlanalım.
  • Bu mesajları yazan kimdir bilmiyorum ama benim üyeliğimi kullanmış, e-posta adresime donanımhaberde özel mesajınız var şeklinde postalar gelince farkına vardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahanda -- 13 Şubat 2008; 17:45:18 >

• yorumsuzzz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.