Şimdi Ara

beramusta bana ticaret öğreticek birisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6m param var biliyorum çok az para ama bunla ne alıyım satıyımda paramı yükseltiyim lütfen dalga geçici mesajlar yazmayın bilen birisi yardım etsin lütfen

• Ya arkadasım ne yazmamızı bekliosunki? ucuz a alıp normale vea daha fazlaya satacaksın. ticaret in nesini öreneceksin ha bisi örenceksen oda piyasa olcak piyasayi iyi takip et pazar dolas ucuza bul sora sat ilk kücük tutarsın limiti 6m e örneğin fp vb. gibi itemlerle 2m den al 3m e flan onun gibi. sonrada sermaye büyüdükce hedefte büyür
  • 6 M paran paran var ve böyle bir soru soruyorsun. Oyunda yeni olduğun anlaşılıyor.
    Ticaret işine girmek için itemlerin fiyatlarını mutlaka bilmelisin. Bu ise tecrübe ile olur. Belkide1000 farklı item vardır oyunda ( 1 itemin farklı +'ları olduğunu düşünerek salladım). Üstelik oyunda pazar fiyatlarının borsa gibi artıp çıktığı zamanlar olduğunu bilmelisin. Ucuza aldığını sandığın şey elinde kalabilir.
    Diyelim ki 6 M değerinde bir item aldın. 7 M' ye sattın. 1 M kazanırsın ama kazanman belki de 2-3 saat sürer. Pazara koyunca milletin hemen almasını bekleme. Unutmaki herkes dolaşıp ucuzunu arıyor.
    Kazandığın 7 M ile yeni item alıp 8-9 m'ye satarsan - ki bu da 1-2 saat sürer - bu işi küçük meblağlar ile hiç yapma derim. Çünkü kazancını gerçek paraya çevirirsen harcadığın elekrik parasını bile çıkaramazsın.
    İlla ticaret yapacağım diyorsan al 5-10 Gb. Ucuza bir item bul. Tek satışta daha çok kazan ki değsin harcadığın zamana falan.
    Düşüncelerim bazı kişilere uymayabilir. Ben fikrimi söyleyeyeim dedim. Umarım daha güzel fikirleri olan arkadaşlar çıkacaktır.

• anvilin yakınlarında ucuza +7 clever koyuyorlar onları al sat yap..
  • 6 m ile başlarsan işin cok zor bence. Benden once yorum yapan arkadaslar herseyı anlatmıs
  • 1 qb fLn aL o bLe yeter ticaret için
  • cleaver +5 felan topla bdw leri kaçırma biraz para yapman lazım sermayesiz zor en azından 40-50m bulmalısın.

6m ile cleaver +7 al sat yapabilirsin. ya da quest item(smirdon meat tyon meat silver feather felan) 4 5 k dan alıp pc yi acık bırakıp 10k 15k ya satabilirsin bn böyle 20 30 m yapmıstım da cok sıkıcı okula giderken pot paran cıkar en azından

ya da koxp la gavolt spoiler vs de kas para saatte 2m felan her gün 5 saatten bi ayda 3gb gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lvl 45 + isen ve rogue isen bence maradonda görev itemleri çıkar derim
    görev itemlerini su gibi satarak 5-10 m gibi bi parayla 2-3 e katlarsın hoşuna giderse böyle devam ederek 30-40 m yapmaya çalış
    sonra ucuzdan item ara
    Özellklede Rogue itemlerine kafa yor hem cabuk satılır hemde karı güzeldir
    sen bnm dedigim gibi yaparsan cabuk para birikiririsn
    6 m ye item alıp 7 ye satmak için 2 saat ugraşacana
    2 saat görev itemi cıkar 1 saat de sat derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.