Kımdır bu noel dayı (GM) gıre gıre bu kılıga mı gırdı- Dungece harpyde sabahlarken Dakıkada bır gecen bır noel baba goruyorduk onunde geyıklerı falan ufacık bırsey bunun amacı nedı bıLen varmı :))
YOK
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion___
YOK
SaoL ® :D
quote:
Orijinalden alıntı: ::SmoKeWeeD::
SaoL ® :D
Alıntıları Göster
ne iş bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: Devil_is_Magic
ne iş bilmem
Alıntıları Göster
arada kafas1na eser gezer o
quote:
ne iş bilmem
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Devil_is_Magic
ne iş bilmem
lan montajın bu kadarı
quote:
Orijinalden alıntı: onlyone
quote:
ne iş bilmem
lan montajın bu kadarı
Alıntıları Göster
İkisi birlikte galiba,kendi planlarına göre hareket ediyorlar. (::SmoKeWeeD:: ve Devil_is_Magic)
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
quote:
ne iş bilmem
lan montajın bu kadarı
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
İkisi birlikte galiba,kendi planlarına göre hareket ediyorlar. (::SmoKeWeeD:: ve Devil_is_Magic)
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
quote:
ne iş bilmem
lan montajın bu kadarı
Alıntıları Göster
sankim orda bi ctrl c le ctrl v işin içine girmiş
quote:
Orijinalden alıntı: MiNin
montaj gibi ama güzel
quote:
ne iş bilmem
Alıntıları Göster
quote:
ne iş bilmem
herseye bilip bilmeden photoshop demeyin bunu dün gece ben de 5-6 kez gordum ve benden başka gören birsürü arkadaşım var bence herkese dusunmeden photoshop diyeceginize kendi cahilliginizi photoshop ile düzeltin Ki ben bu foruma nerdeyse 2 senedir üyeyim tanıyanlar tanır yalan söyleyecek değilim Böyle birşey gerçekten arada sırada geçiyor Ne olduğunu, ne işe yaradığını bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de
quote:
ne iş bilmem
herseye bilip bilmeden photoshop demeyin bunu dün gece ben de 5-6 kez gordum ve benden başka gören birsürü arkadaşım var bence herkese dusunmeden photoshop diyeceginize kendi cahilliginizi photoshop ile düzeltin Ki ben bu foruma nerdeyse 2 senedir üyeyim tanıyanlar tanır yalan söyleyecek değilim Böyle birşey gerçekten arada sırada geçiyor Ne olduğunu, ne işe yaradığını bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu kesinlikle photosop değildir.akşam cz de bende gördüm.bilip bilmeden yargılamayın
quote:
Orjinalden alıntı: mertalp
quote:
ne iş bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: R@pTOr
arkadaşlar bu kesinlikle photosop değildir.akşam cz de bende gördüm.bilip bilmeden yargılamayın
quote:
Orjinalden alıntı: mertalp
quote:
ne iş bilmem
Alıntıları Göster
kesinlikle montaj degil.Sabaha kadar sayamadım kaçkee geçtiğini.
quote:
Orijinalden alıntı: blackway
kesinlikle montaj degil.Sabaha kadar sayamadım kaçkee geçtiğini.
Alıntıları Göster
Yılbaşı günü de geçiodu görmedinizmi yaw.
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
Yılbaşı günü de geçiodu görmedinizmi yaw.
Alıntıları Göster
montaj degil ki.beramus ta butun gun gecti o.
quote:
Orijinalden alıntı: elizeR
montaj degil ki.beramus ta butun gun gecti o.
Alıntıları Göster
SAOLUN ARKADASLAR DESTEK WERIP YALAN OLMADIGI KANITLADIGINIZ ICIN . BI ARKADAS BISEY DEI BUNLAR IS BIRLIKCI FALAN ANLAMADIM AMA NEYSE bU ARADA BEN O NOEL BABANIN GM OLDUGUNU DUSUNDUM CUNKU BIZIM YAKINLARIMIZDAN NE ZMAN GECSE BIRILERINI BANLADI :) KAC KISIYI BANLADIGINI SAYAMADIM SORRY..
quote:
SAOLUN ARKADASLAR DESTEK WERIP YALAN OLMADIGI KANITLADIGINIZ ICIN . BI ARKADAS BISEY DEI BUNLAR IS BIRLIKCI FALAN ANLAMADIM AMA NEYSE bU ARADA BEN O NOEL BABANIN GM OLDUGUNU DUSUNDUM CUNKU BIZIM YAKINLARIMIZDAN NE ZMAN GECSE BIRILERINI BANLADI :) KAC KISIYI BANLADIGINI SAYAMADIM SORRY..
Alıntıları Göster
cidden coştu dün gece GM dakkada 2 ban haberi geçti yaw. O geyikli fayton da eğlenceliktir diye düşündüm. bütün gece turladı.
quote:
Orijinalden alıntı: Akineton
cidden coştu dün gece GM dakkada 2 ban haberi geçti yaw. O geyikli fayton da eğlenceliktir diye düşündüm. bütün gece turladı.
Alıntıları Göster
çok güsel bi şi şekli falan ama ben daha göremedim olimde
quote:
Orijinalden alıntı: kirby
çok güsel bi şi şekli falan ama ben daha göremedim olimde
Alıntıları Göster
WALLA ARKADASLAR GORMENIZI TAWSIYE EDERIM AMA YAKLASMAYIN SUCLU BI CHARSANIZ KOSP - MACRO CHEATİNG FALAN BANLANMA SEBEPLERI :))
quote:
WALLA ARKADASLAR GORMENIZI TAWSIYE EDERIM AMA YAKLASMAYIN SUCLU BI CHARSANIZ KOSP - MACRO CHEATİNG FALAN BANLANMA SEBEPLERI :))
Alıntıları Göster
Hani bi ara iyilik meleği vardı buda onun gibi bi şeydir