Şimdi Ara

Beramusun Bugünki Savasında Neden Basılmadık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben beramustayım. Bugün Savasa girdim bi süre savas devam ettikten sonra orclar dayandı kapıya. Sonrada içeri gelip keeperı kestiler. Keeperı kesmelerine ragmen 1,5 saat basılmadık. Öylece orclar bizim town da bizde içerde bekledik,bende sıkıldım çıktım. Bunun sebebi nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: Bazar

Ben beramustayım. Bugün Savasa girdim bi süre savas devam ettikten sonra orclar dayandı kapıya. Sonrada içeri gelip keeperı kestiler. Keeperı kesmelerine ragmen 1,5 saat basılmadık. Öylece orclar bizim town da bizde içerde bekledik,bende sıkıldım çıktım. Bunun sebebi nedir?

son bırkac savastır boyle bı bug var...ozellıkle gece savaslarında oluyor ..keeperı warderı kesmemıze ragemn onların base e gecemıyoruz
  • Oke sagol
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

bazı serverlarda 3-4 bin ölüye çıkıyo sayısı ya baya artıyo

Ewt geçen xigenon da bi savaşta ölü sayısı 2 taraftada 6k dan fazla idi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

quote:

Ewt geçen xigenon da bi savaşta ölü sayısı 2 taraftada 6k dan fazla idi...

areste 14 bini aştı olum savaşta ama bunu gm bilerek yapıyo benc sadece dlw de oluyo bu olay
  • arkadaslar bben bir aydır oynuyom daha beramusda3 de savas filan gormedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

arkadaslar bben bir aydır oynuyom daha beramusda3 de savas filan gormedim

kardes sanırım oyuna yenı baslamıssın savaslar daıma 1. serverlerde olur yanı ares1-dıez1-beramus1-edana1-olımpıa1-cyber1-ixegenon1- hep 1. serverlerde savas olur 2. ve 3 . serverlerde asla savas olmaz

saygılarımla..!
  • Evet bu aralar beramusta bi sorun var bugun bizim arkadaşlar savaşa girerken gm yazı geçti sorun var vs. savaş ertelenecek diye ama giren girmiş ben giremedım..
  • valla ben 1 senedir oynuyorum beramus 3 te bende savaş görmedim
    şaka bir yana bizim linate den boyuna shell li adamlar geçip duruyodu ama sonra hepsi aynen gerii. Bu bug yüzünden herkez sayıp sövüyo zaten bir ara düzelcek İNŞALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldemord -- 24 Nisan 2006; 1:16:39 >
  • quote:

Areste eziq sawaşlarında ölen kişileri nsayısı 15 k Ye ÇıkTı :) sAWEAŞ bug ta kalınca oluyor öle şeyler
  • PUNK BUSTERDE DE ORCLAR ÜSTÜN GENELDE HER SERVERDA ORCLAR ÜSTÜN OLUYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.