Şimdi Ara

beraustakı en ii 70 asas'lar kimLer ?... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kunku arenada yere serdi.
  • Ben oooooo0ooo(eski Lucasscott) arkadaşlar yazdıklarınız için çok saolun ama maalesef charım hacklendi oyunu kısa bir süre bıraktım tekrar itemlerimi baştan toparlamaya başladım tekrar beni serverin ii asaslarından gördüğünüz için saolun ...

beraustakı en ii 70 asas'lar kimLer ?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br1gade -- 25 Ağustos 2006; 16:07:57 >
  • beramusta Kunt shaqun NNCS tasdelen genco cafe
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet_memet

beramusta Kunt shaqun NNCS tasdelen genco cafe

katılıorum 1 de beramusta 00000 war oda cok saglam
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeroN__

quote:

Orjinalden alıntı: memet_memet

beramusta Kunt shaqun NNCS tasdelen genco cafe

katılıorum 1 de beramusta 00000 war oda cok saglam

00000 dediğin oooooo0ooo :P
  • Breamusun en iyi asası : Tabi KUNT tartışmasız rakipsiz tek karakter kişilik herşey dört dörtülk ya adam 1 numara
    Aresin en iyi asasini : Nychris... ( 0000000 demiyorum çünkü o edit çar 70 lwl falan kasmadı direk 70 lwl ve full item başlayan bi çara oy vermem )
  • quote:

Orjinalden alıntı: br1gade

Ben oooooo0ooo(eski Lucasscott) arkadaşlar yazdıklarınız için çok saolun ama maalesef charım hacklendi oyunu kısa bir süre bıraktım tekrar itemlerimi baştan toparlamaya başladım tekrar beni serverin ii asaslarından gördüğünüz için saolun ...

1.si senin yalanını ben
    2. lacadrimas türk değil
    3. sü hala oynuo ve hack yemedi git başka forumda salla
    konuya gelince en iyi asas lar guso//mahican//sforzaring(iyi asas kullanıyo ama çok kalkmış bu arkadaşın)//lacadrimas(ooo0ooooo)

• quote:

Ben oooooo0ooo(eski Lucasscott) arkadaşlar yazdıklarınız için çok saolun ama maalesef charım hacklendi oyunu kısa bir süre bıraktım tekrar itemlerimi baştan toparlamaya başladım tekrar beni serverin ii asaslarından gördüğünüz için saolun ...

karus olsam bile üzüldüm aslında geçmiş olsun

• bide hitmachine yi unutmayın warrior ama kuntu cıplak kesti
  • 4Bebop en iyisidir arkadaşlar.kuntu 1v1 de alan tek adam.
  • sallama LacadRimas türk...
  • pardon yanlışlık oldu çok özür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 25 Ağustos 2006; 20:13:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

quote:

1.si senin yalanını ben
    2. lacadrimas türk değil
    konuya gelince en iyi asas lar guso//mahican//sforzaring(iyi asas kullanıyo ama çok kalkmış bu arkadaşın)//lacadrimas(ooo0ooooo)

Arkadaşım bilip bilmeden konuşma hem ben Lacadrimas demedim Lucasscott dedim ayrıca Lacadrimasda turk bide oooooo0ooo olduğumun ispatınıda yaparım ismim tugay oyunda pm at gorursun ...

• quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

quote:

karus olsam bile üzüldüm aslında geçmiş olsun

teşekkür ederim itemelrim magedeydi cs dual rol iron neck iron belt gitti re,eme,shell +8 set,shard +8 lerim duruor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

quote:

seni tanımayan mı var şahsen ben senin oynayışını cok beğeniyorum

1.si senin yalanını ben
    2. lacadrimas türk değil

Arkadaşım bilip bilmeden konuşma hem ben Lacadrimas demedim Lucasscott dedim ayrıca Lacadrimasda turk bide oooooo0ooo olduğumun ispatınıda yaparım ismim tugay oyunda pm at gorursun ...

• kunt + comeback
  • en saglam benım bıldıgın kunt 00 gıbı ezıqlerı arenada gormek ısterız
  • Ya saçmalamayın turgut muş dio bide adı ya git işine kardeşim adam paso eslantta hep aynı partilerdeyiz ne sayıklıyosun burda her halta KUNT KUNT dien bebeleri kandırıosun
  • ares: 0000000
    beramus: mohiqan okcuydu ama bıcakcı olmustur kosp u bıraktı ve hiea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_angel -- 30 Ağustos 2006; 22:22:26 >
  • Ares:0000000
    Beramus:Kunt
    Bu Arada Olympıa Daki wejder İsimli SiRRaGe Arkadaşımızı Çok Beğeniyorum Güzel 1vs1 Yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.