Şimdi Ara

Berberdeki traş makineleri zararlımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar .. Kafama takılan şu lisede okuyorum haftada bir berbere traş olmaya gidiyorum ama ustura veya jilet hiç vurmadım berberdeki makineyle oluyorum ama korkum var ben kolay tiksinen biriyim ü makine herkesin yüzüne değiyor kimin neyi var belirli olmaz herkeste bir hastalık var banada kan yoluyla birinden bulasır diye korkuyorum.. Sizce ne yapmalıyım? Kendime makine alıyım desem kendim olamam + Evde benden başkası o makineyi kullanırsa ondan bile tiksinirim.. bu makinelerin ayrı başlıkları var mı? veya ne yapmalıym.. Önerisi olan?

• Kafanı kes at.
  • Kendine traş makinesi al, çekmece de sakla.
  • Azrail için bahane bitmez bakterisizlikten ölürsün
  • nası haftada bi la sen kafanda amazon ormanlarını falan mı bulunduruyon
  • bi arkadaşım saçını kestirmeye gittiydi berber çıkışında düşüp öldü makinadan aids bulaşmış
  • madem o kadar titizsin klavyeye dokunma yavaşça ellerini indir
  • traş makinesi al, anan baban kullanmasın diyorsan da donuna sakla artık
  • Kafamı kesip atmak etkili bi çözüm olabilir , yav arkadaş kafamı traş etmiyorum sakalı ediyorum ne amazon ormanı la .d Doğrula hadi bakterisizlikten ölürsem :D
  • :D
  • Haklısın bence de bircok hastalık berberde yayılıyor o havluları milletin kafasına yuzune surdukce öeeh. Taraklar makaslar hepsi mikrop yuvası. mor ısık yayan kimin icad ettiğini ve gercekten ise yaradıgını merak ettıgm dezenfekte aletleri bile allaha emanet. Bence dogru düzgün bir denetleme yoktur berberlere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiye kadar olmadıysan daha da olmaz
  • çok tiksinen biriymişşş..olm hiç sümüğünü koltuğun altına sürmedin mi doğruyu söyle?
  • kendine traş makinesi al uzun süre kullanırsın.Riske girme kendin traş elin makine tutsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

:D
    :D
  • Lethero aynen kardeş bütün hastalıklar orda dediğin gibi, suskoylu doğru söylüyo olabilirsn :D ,HEISENBERG yapmayan varmıdır? kendimden mi tiksinicem :D
  • sa. arkadaslar diye giris mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey olmaz hocam traş olduğun yer çok kötü biyerdeyse biraz sıkıntı olabilir ama iyi bir kuaförde böyle bir sorun olmaz ayrıca başka bir arkadaşta demiş alkendin bi makina şarzlı lardan kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.