Şimdi Ara

Berberler iyi kazanıyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

5-6 senedir aynı yere gittiğim için değiştirmedim zaten 5-6 ayda bir gidiyorum berbere

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Hocam her mali müşavir kazanamıyor berber gibi düşünün çevreye ve yaptığın işe göre mali müşavirlikte

• Maliyet sıfır mq iyi para kazanıyorlar bence

• Bence kazanmıyorlar bazı berberlerin çevresi iyi olduğu için arkadaş vs ondan çok kazanıyor gibi gözüküyorlar şuanda bu çevrede saç sakal 120 TL şimdi 120 Tl den günde 10 kisi traş etsen günlük 1.2k para yapar pazar çalışma ayda 26 gün çalış 31.2k yapar düz 31k gelir olsun 5k kira 1 k fatura 4k sigorta eve git gel yol masrafi 1k yemek masrafı en az 1.5k 12.5k masraf gitti 31 den çıkar 18.5 k para kaldı e para kazanmış mı oldun hemde vergisini fln yazmadım fatura kesmese bile gelir belirtmek zorunda ondan vergi alınıyor birde hergun 10 kisi traş edemez her berber tek avantaji kendi işin olması yoksa dışarda bu paralar çalışabilecek iş bulursun
  • peripellatea P kullanıcısına yanıt

Milletin işinde 25 kazanacağına kendi dükkanında 18 daha iyidir

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Kendi vizyonunu “ben alamam” diye kısıtladığın sürece yüksek lisans da yapsan, doktora da yapsan alamazsın zaten dostum.

• Artpopist A kullanıcısına yanıt

Neden kısıtlayayımki ülke şartları ortada ? En ucuz araba 600-700 bin orta halli evler 2 milyon lira senin ya baban zengin miras çok yada kafana göre konuşuyon

Tercih meselesi sabit gelir yerine az ve garantisi olmayan işi seçmek mantıklı değil işini geliştirmedikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: peripellatea

Tercih meselesi sabit gelir yerine az ve garantisi olmayan işi seçmek mantıklı değil işini geliştirmedikten sonra

Berberlik bitmeyecek bi iş ama

Herkes kendi qafasını traş edecek maharet ve yeteneğe sahap olduğunda berberler sinek avlayacaklar... Sonra kepenk indirim bu diyarlarda göçecekler...

• Boş kalmıyorlar ve bayağı sıra oluyor. Koyun gibi sırayla güdüyorlar :P

• Bugün saç tıraşına 150 lira ödedim ben de. Toplasan yarım saat sürmedi. Böyle bakınca iyi görünüyor. Çalışan kişi sürekli ayakta ve el becerisi gerektiren bir iş.

Benim eski berberim haftasonlarında ve bazı akşamlar İzmit'ten Sakarya'ya gidiyordu. Adam aynı anda iki şehirde tıraş yapıyordu.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.