Şimdi Ara

Bergama da Artik Bardak Tasti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servera ilk girdigim güler ihatirliyorum da. Darklords gerimi geliyor demistim ancak sanirim biraz yanilmisim. Su ana kadar hemen hemen hiçbir elestiriye kulak asmadim her zaman bergamanin iyi oldugunu dusundum bi bakima oyle server güzel hem versiyonu ile hemde ozellikle ilk kullanıcılar acisindan supersi ne varki zamanla rekabet ile aralara sürtuüşmeler girdi. Bunlar belkide dogal seyler , olabiliyor. Daha sonra adminlerin item dagitma v.s. olayi cikti acikcasi beni bu konu pek ilgilendirmiyo admindir sonucta dagitsin umrumda da olmaz. Sonucta ben ve arkadaslarim bir takim seyleri kanitladik server da ama ARTİK BARDAK TAŞTI!!!. Server özellikle 1.1E versiyonuna geçtikten sonra bc lerin düzensiz çalışması sebebi stadium a girişin 200 lvl ile sınırlı olması 200 lvl olmayı bir ölüm haline getirdi. Asıl sorun burda değil tabiki aşşağıdaki resme dikkat edin ve bu adamın bana kendi kendine uçarak arenaya girdiğini soyleyemezsiniz sanırım sevgili adminler ve bundan once _ThECeZa_ nın da 200 lvl altındayken arenaya girdiğini işitmiştim. Peki buna cevabınız ne olacak çok merak ediyorum. Bu resim de mi bir yalan !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VultureX -- 23 Aralık 2005 9:41:23 >

• Arkadaşım server ile ilgili sorunlarını buraya taşıma serverin kendi forumunda hallet

• yaaa sacma sacma seyler var server da
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

Arkadaşım server ile ilgili sorunlarını buraya taşıma serverin kendi forumunda hallet

Kardeş bende bilirim direk gidip admine söylemeyi ama bu olayı yapan admin ona bunu söylemenin ne anlamı var. Burda söyülüyorum ki bergama da oynayanlar veya oynayacak insanlar bu tür olayları gördüklerinde şaşırmasınlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

Arkadaşım server ile ilgili sorunlarını buraya taşıma serverin kendi forumunda hallet

puhaha nereye tasıyalım biz burada milleti uyarıyoz bak adminler admalrı atıyolar dikkatli olun boşa kasmayın nasıl olsa bos yere bişiler cıkarıp seni banlarlar kendi arkadaslarını arenya lvl1 de atarlar sadece size yetissinler diye... sen ayakta uyuyon daha aslanım serverin forumu imiş sence bunu yapanlar serverin kendi forumunda senin yazının yazmasına izi nverilermi direkt edit olur o dusun biraz kafanı kullan ? ki biz mu yu yasamımızın bi parcası olarak goren kişileriz adam gibi server olsun herkez kassın ama durustce beni yakalmak isteyen adamlar gece 1-2 de yatıyo ben sabah 5-6 yatarım ama yine de fark kapaniyo neden lvl 1 de arenda oldukları için res li bi adam için bu serverda arenada 15 dk sini alir 200 olmak 3 saatte res atarsin normalde insan gibi kasar isen bc beklicen deviasta kasican atlansa gidip tarkana cikican tabi bu delikanlıların işi siz uyanık olun boyle yerlerden uzak durun biz turk tur vatanımızın server ıdır dedik yaptıklarına bak yabancılar bile yapmıyolar boyle şeyleri bide hile dupe bug diyolar bundan ala hile mi olur resmen diger kasanların hakkını çalmaktır hırsızlıktır bu bug yap dupe yap daha iyi en azından hırsızlık yapıp milletin emegini çalmıyosun

• benim kastığım gibi

• yillardir bu oynu oynuyorum diosun ama oyunun bazi puh noktalairini bilirsen 100 lvlde bile arenaya girebilirsin.ama onu burda solersem bize spot kalmas.eger bana inanmiyorsan 100 ol gel yanima nasil arenaya gidiliyormus gostereyim.ben kimseye haksizlik olmasin die kullanmiyorum.
    Servere de çamur atma. sana yakismiyor!!!
    _SN@KE_
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gunun fikrasi(ya tavuklar) +16
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vulture zaten söylenecek herşeyi söylemiş. bende aynı şekilde serverın tüm olumsuzluklarını görmezden geldim günde bir milyon kere dc olmama rağmen kastım ama son olaylar bardağı taşırdı. en iyisimi siz kendi mahallenizde takılın, 1.olun, sevinin, egonuzu tatmin edin benden buraya kadar.

Bu arada bizmu serverına başladımhttp://bizmu.servegame.org bütün dostları beklerim. Güzel ümit vadeden bi server inşallah sonu bergamaya benzemez.
  • bergama
  • _SN@KE_ inferno oynadınmı hiç sen
  • _SN@KE_ o dedigin bilgisizlik degil sizin kendinizi çok akıllı zannetmeniz. Madem öyle bir açık var neden kapatılmıyor. Yada neden söylenmiyor herkes eşit şekilde faydalansın. Herkes kasiyor oyundan zevk almaya çalışıyor. Siz böyle 1 levelde arenaya girip kasinca çok mu akıllı zannediyorsunuz kendinizi......... Bu sizin ezikliğinizi gösterir. SEn ceza erhan hepiniz cok akıllı oldugunuzu zannediyorsunuz.... Dun erhanla konusuyordum ve diyorki benim birinci olacağımı anladılar korktular oyunu bıraktılar diyor Vulture ve only_king icin oysa ki bilmiyor. Kafası şlarj etmiyor;Bu bir tepkidir kacma degildir. İnsanlar tepkilerini istedigi gibi vurgular. Ve oyunu öyle istedigin kadar ugras kimseye zehir edemezsin..............................

Ceza
    erhanan

• ben size demiştim en basından beri bergamaya die ama olsun yinede farkına warmışsınız
  • Madem püf noktası var diyosun söyle de bilsin millet boşa zorlamasınlar 200 olmak için kendilerini. Hadi diyelim o öyleki alakası yok çünkü 1 lvl le stada atılan adam var o da başka bir püf nokta mı bulmuş amma çok püf noktası varmış bu mu nun be

snake senin soylediginin amacini biliyorum cunku cevren adminlerle dolu zaten olay orda bu server da bi terslik olmadıgını idda edenlerin cogu aynı cafeden bu bir tesadaüf mü ?? o cafe dışındaki hemen hemen herkesin bir itirazı var server a karşı yapılanlara karşı ama nedense o cafe içindekiler daima olmadığı konusunda. Bir ok çıkıyo viper ex. şu ana kadar kalima da ve diğer yerlerde kestiğim yaratıkların haddi hesabı yok heleki kundun yaratıklarının şu ana kadar düşen en iyi şey jewel of life oldu(kundun yaratıklarından) . Ama başka bir elfe sıradan bir oku kullanamadığı için Exc viper bow veriliyor. Kendisi bunu parayla aldığını iddia ediyormuş ayrıca başkalarından duydum be nasıl bir çelişkidir? Dönelim en başa biz lucklu eşyalarıma basacak jwl bulamazken onlar bile bazen +7 den sonra patlarken birden bire full lucksuz +9 setle biri çıkıyo hemde 1 saat önce spirit set ile dolaşırken. Biz lucklu seti basamazken o an için lucksuz seti +9 yapabiliyor vayy be helal olsun. Bunlar çamur değil snake bunlar gerçekler ve bu kişilerin hepsi aynı cafede. Soruyorum sana tekrar bu bir tesadüf mü ???

• yep yenı server m@ny@k gusel burası ii hacker falan gıremıo ama
    http://smicipro.no-ip.info
    15 dk bir reset tabı cok kolay (yanı==10000ex)
    admınle msnden konusuon(ingilizce ama)
    server====97d+99
    patch verırım ısteenlere yardım ederım
    msn adresim::::berdush_155@hotmail.com
    server'a gırın basta yardım ederım
    +++++++++blessbug war
    otamatık reset atıo
    atmadımı admın hemen attırıo
    msn adresim::::berdush_155@hotmail.com::::
  • evt ya en iyisi MuWarriorhttp://smicipro.no-ip.info
  • MuBergamayla Sorunu olan arkadaş Mu öyle Bir oyundurki Bilen ler için............... ben katilken lorencia dan cikar ta icarus a kadar giderdiM Bunlari Benim gibi 2 yil felan oynamiş oyuncularin bilmesi laziM LütfEn Yani lorencia dan icarus gidilebiliyorsa stadium neden gidilmesin Cünkü Tüm bölgeleirn GeçiŞ YerLeri VAr LÜTFENNN

biraz düzgünce oynansa bu oyun

• sabron lorenciadan icarusa gidiyosun tama gidersin yuruye yuruye gidersin anca gidersin hatta sen res atip dakikasonda nasıl gidersin bide onun yolunu soyle bakalım?
  • bi kere ne kadar yürürsen yürü icarusa 250 olmadan giremezsin,kanadın olmadan giremezsin.
    arenaya yürüyerek giremezsin,sadece buralar için değil her yer için böyledir bu
  • ayrıca burada bergama hakkında tartışılırken beyler neden gelip başka serverın reklamını yapıyonuz
    azcık insan olun yaw ben size diyecdek bir şey buamıyorum.nasıl milletiz biz yaw yazmışsın topic tekrar gelip buraya yazmamnın anlamı nedir bana söylermisin.burada tartışan insanların hepsi bu oyunu yıllardır oynayan insanlar öle sizi yazdığınız exp% 100000 serverlarda oynamaz hiç biri fazla kendinizi zorlamayın.gidin yeni başlayanlara söyleyin.konu başlıklarını okursanız oradayazıyor kolay server varmı diye.bize sağlam,zor ve adaletli bir server lazım

bilmem anlatabildim mi?
  • Sabron mu bergama da oynamadigin ne kadar belli evet heryerin bir gecisi ve gecis icin gereken lvl i var ancak stad a giris yok iste kapali. Yoksa o kadarcik da bilgimiz var. boşa konuşmuyorum ben.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.