|
Berkant Göktan
-
-
En sevdiğim oyuncuydu çok teknik bir oyuncuydu güzel bir kumaşı vardı daha iyi yerlerde görmek isterdik nasip değilmiş. Geçenlerde denk geldim ben de. İçimde uktedir Berkant. -
Vay be nereden nereye. -
Çok heyecan verici bir oyuncuydu. Henüz 20 yaşında Galatasaray’a gelmişti. Avrupa’da çok iyi maçlar çıkarmıştı özellikle juve maçında. Ama Emre mor gibi bir Türlü belli bir eşiği geçemeyince tepetaklak oldu gitti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Berkant diyince aklıma serhatın anlattığı hikayeler geliyor
https://www.youtube.com/watch?v=wKEcJusdJWE&feature=youtu.be&t=1921 -
Şans işte.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne şansı, aksine hayat ona mis gibi şans vermiş ama o, şu vurguladığım kısımla zaten tepmiş o şansı (eğer doğruysa tabi): "Uyuşturucu ile yakalanan Berkant kulübünden kovulmuş ve kariyeri artık bitme noktasına gelmişti."
Böyle parayı bulup ünlü olan kişilerin şöyle işlere bulaşmaları tamamen kendi nefislerinin sonucu, kendi hataları. Hani kendi elinde olmayan bir şeyler olmuş olsa neyse de...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 4 Ocak 2021; 18:26:38 > -
Niye duyar kasiyorsunuz ki? Bizim gibi garibanlar hasta olup 1 hafta rapor alsa isten cikarmak icin yasal bosluk ararlar 3 kurus maasimiz elimizden gider. Adam topcu olmus milyonlar kazanmis ama beyimiz uyusturucu kullanmis kafasi pek yerinde degilmis.
Beter olsun zerre acimam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Niye duyar kasiyorsunuz ki? Bizim gibi garibanlar hasta olup 1 hafta rapor alsa isten cikarmak icin yasal bosluk ararlar 3 kurus maasimiz elimizden gider. Adam topcu olmus milyonlar kazanmis ama beyimiz uyusturucu kullanmis kafasi pek yerinde degilmis.
Beter olsun zerre acimam.
katılıyorum. futbolcu olmak sadece yetenekle olmuyor, mental olarak üstesinden gelmek lazım. emre morun kariyeride böyle bitecek yakında hala akıllanmazsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X