quote:Orijinalden alıntı: Cricket_man Siz şimdi bol bol geçin dalganızı! Ligin sonunda görecem ben sizi. Lig sonunda Bursa büyük ihtimalle zaten şampiyon ama "bernabeu stadı bursa diye inledi" cümlesi harbiden adamı güldürüyor.
Tamam Bursa şampiyon olsun alkışlarız ama sizin bu tarz hareketleriniz Cin olmadan adam çarpmak oluyor.
Bursada çok büyük değişim var tezahuratlar Dolar düşer Mark düşer Bursa düşmezdenn , şamp liginde Madride koyacağıza kadar değişmiş
Ben orada haberin kaynağını vermişim. Üşenmeseydiniz de yorum yapmadan önce bi okusaydınız keşke. Takvim gazetesidir haberin kaynağı,ben uydurmadım...
quote:Orijinalden alıntı: Cris.. 3 Lü çektirdiler mi ? Yok üçlü olmadı,Selim olsaydı oda olacaktı da neyse bidahaki sefere Barcelona'lılara çektiririz artık üçlüğü de...
quote:Orijinalden alıntı: Cricket_man quote:Orijinalden alıntı: Cris.. 3 Lü çektirdiler mi ? Yok üçlü olmadı,Selim olsaydı oda olacaktı da neyse bidahaki sefere Barcelona'lılara çektiririz artık üçlüğü de... selim alenin yanında yalnız
quote:Orijinalden alıntı: 26birkan quote:Orijinalden alıntı: Cricket_man quote:Orijinalden alıntı: Cris.. 3 Lü çektirdiler mi ? Yok üçlü olmadı,Selim olsaydı oda olacaktı da neyse bidahaki sefere Barcelona'lılara çektiririz artık üçlüğü de... selim alenin yanında yalnız YanındayDI...Doğru yolu buldu...
quote:Orijinalden alıntı: Torque_ Bursada çok büyük değişim var tezahuratlar Dolar düşer Mark düşer Bursa düşmezdenn , şamp liginde Madride koyacağıza kadar değişmiş dolar düşmez mark düşmez ama bursa düştü bile olmasın o