Şimdi Ara

Berrak ses alabileceğim ses sistemi(bütçe 150 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açalı 4 ay olmuş hala bir ses sistemi alamadım gitti , kararsızlığında bu kadarı
  • çok kararsızlık iyi değildir :)

bende evde 5+1 kawai birde 2+1 logitech kullanıyorum ama bir 2+1 ee daha ihtiyacım var, güçlü bass ve tiz vermesini istiyorum bu edifier m2300 2+1 fena değil gibi tasarımıda hoşş ama nette kullanıcı incelemesi yok daha doğrusu hiç bi yerde bulamadım incelemesini, bende kararsız kaldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Konuyu açalı 4 ay olmuş hala bir ses sistemi alamadım gitti , kararsızlığında bu kadarı

Bekle Edirne ye Electroworld açılacak diye duymuştum. Yoksa Mediamarkt mi ? hatirlamiyorum. Alirsin onlardan deneyerek.
  • EGER BÜTÇE 150 TL İSE MİKADO V11B Yİ BİR DENE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hifistore

EGER BÜTÇE 150 TL İSE MİKADO V11B Yİ BİR DENE.

Bu öneriyi dinle,bu sistemin yanında Edifier'in o sistemi bomboş kalır.
  • 2 hafta önce bende bimeks e gittim ses sistemi almaya 2+1 neredeyse hepsini denedim creative logitech falan benm en çok microlap m-820 hoşuma gitti ve aldım diğerleri sesi microlabtan daha çok bozuyordu(creative-logitech falan) eğer berrak ve bass ı kuvvetli bi ses sistemi istiyorsan ben m-820 yi tavsiye ederim
  • arkadaşlar bana da 2+1 önerin bütçem 150 ila 200tl arası tercihim yukarıda belirttiğim edifier den yana ama onun hakkındada hiç inceleme yok nette..
  • arkadaşlar benim anladığım bu fiyat aralığında aradığınız şey maksimum bass ve yüksek frekans performansı aynı zamandada maksimum db. mikado v11b yi kesinlikle dinleyin. markaya ve okuduğunuz sistem detaylarına çok takılı kalmayın. geçen sene işyerimde (bilgisayar üzerineydi) birçok model olmasına karşın insanların dinlediklerinde en çok tercih ettikleri modeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hifistore

arkadaşlar benim anladığım bu fiyat aralığında aradığınız şey maksimum bass ve yüksek frekans performansı aynı zamandada maksimum db. mikado v11b yi kesinlikle dinleyin. markaya ve okuduğunuz sistem detaylarına çok takılı kalmayın. geçen sene işyerimde (bilgisayar üzerineydi) birçok model olmasına karşın insanların dinlediklerinde en çok tercih ettikleri modeldi.

BU MARKALARA ELİNİ BİLE SÜRME BEN OSAWA 8810 ALDIM 4 SENE EVVEL VE PİŞMANIM

GİT EDİFİER M3300SF AL.

• elektronik işi bir nebze şans işidir bende creative 5+1 almıştım ilk hafta subwooferda problem yaşadım 5 sene önce, aynı şekilde panasonic dvd playerda. ama sattığım hiçbir mikadodan hiçbir şikayet gelmedi. şu an o işi yapmıyorum hi-end ürünler satıyorum ama eger 150-200 tl bütçem olsa bu üründen alırdım bilgisayar için.
  • Logitech z523 al gerisine hiç bakma git biyerde dinle nedemek istedimi anlican...
  • arkadaşlar bütçemi 350tl ye çıkarttım ve saülam bir 2+1 önerisi istiroyum marka tercihim edifier den yana, evdeki 5+1 2+1 sistemimin kablo karmaşasından bıktım artık..
  • http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-s330dw-s330dw-2+1-speaker---beyaz/productdetails.aspx?I_ID=54513

bence bu bile oldukça yeterli gelecektir tasarım ve renk seçimi de güzel

• markaya takılı kalmayacaksan mikado v11b
  • öneriler için teşekkür ederim..

EDIFIER S330DW 2+1 SPEAKER - BEYAZ bu ürün biraz zayıf kalmazmı...

alıcağım sistemi uzun süre kullanmayı düşünüyorum birde, o yüzden bütçeme göre kaliteli bir şey almak istiyorum, gün geliyorki bass ın içimi titretmesini istiyorum :)

benim gözüme şu ürün çarptı tasarımıda çok hoşuma gitti, fiyatı biraz yüksek ama bir şekilde ayarlarım bütçeyi..

EDIFIER S530DW 2+1 SPEAKER -BEYAZ
    http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-s530dw-s530dw-2+1-speaker--beyaz/productdetails.aspx?I_ID=54515

• M3300SF ya da x540 ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

M3300SF ya da x540 ;)

m3300sf yi test ettim kesinlikle isteğime göre zayıf kalıyor...
  • @tımestop
    yazdığın S530DW nin 145W rms değeri var hocam, nasıl zayıf kalsın
  • ben birkaç ay önce creative t6160 5+1 aldım gayet memnunum.Ama senin aradığın berraklıkta mı bilemem.Bana güzel geldi.Zaten çok ses sistemi tecrübem yok o yüzden şu markaya göre iyi kötü diyemiycem.153 e almıştım bimeksten ama düşmüştür şimdi.
  • kullanıcısı olarak Logitech x540 tavsiye ediyorum. fiyat/performans olarak bence en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.