Şimdi Ara

Berrak ses alabileceğim ses sistemi(bütçe 150 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fundin

@tımestop
    yazdığın S530DW nin 145W rms değeri var hocam, nasıl zayıf kalsın

ben S330DW için zayıf kalmazmı demiştim, aklıma yatan s530dw modeli, geçen vatan a gittim ama kalmamıştı o yüzden test edemedim..
  • Bende bi ses sistemi alacağım bunun için 150tl civarı bütçe ayırdım. Samsung R522 laptop kullanıyorum. Ses sistemini ona bağlayacağım.

Arkadaşa tavsiye etmiş olduğunuz EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER in tasarımı çok güzel.

Ama Bu fiyatlara alabileceğim EDIFIER M3500 5+1 SPEAKER model sizce nasıl . Hem 5+1 daha iyi olmazmı
  • arkadaşlar ben x600 kullanıyorum media player a 2 eklenti kurdum dfx ve srs audio öyle bir fark olduki inanamadım resmen önceden müzik dinlememişim ama genel olarak x600 kumandası olsaymış daha iyi olurmuş tipi kaba ama ben verdiği sese bakarım oda karşılığını fazlasıyla veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Bende bi ses sistemi alacağım bunun için 150tl civarı bütçe ayırdım. Samsung R522 laptop kullanıyorum. Ses sistemini ona bağlayacağım.

Arkadaşa tavsiye etmiş olduğunuz EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER in tasarımı çok güzel.

Ama Bu fiyatlara alabileceğim EDIFIER M3500 5+1 SPEAKER model sizce nasıl . Hem 5+1 daha iyi olmazmı

film de izlerim çevresel ses olsun dersen m3500 al hocam. yok ağırlıklı mp3 için kullanacaksan m3300sf
    gerçi birbirlerinin işlerini rahatlıkla yapabilecek sistmler ama ikisinin de birbirine göre daha ağır basan yönleri bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fundin

quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Bende bi ses sistemi alacağım bunun için 150tl civarı bütçe ayırdım. Samsung R522 laptop kullanıyorum. Ses sistemini ona bağlayacağım.

film de izlerim çevresel ses olsun dersen m3500 al hocam. yok ağırlıklı mp3 için kullanacaksan m3300sf
    gerçi birbirlerinin işlerini rahatlıkla yapabilecek sistmler ama ikisinin de birbirine göre daha ağır basan yönleri bunlar

Evde eskiden kullandığımız müzik seti vardı. Çok güçlü bir ses çıkışı var. aux girişi aracılığıyla onu bağladım laptop'a çok güzel ses veriyor.

Bakalım Led tv de almak istiyorum 2.monitör olarak kullancam hem film izlerkende iyi olur. EDIFIER M3500 'i vatana gidip denemek lazım. onuda aldıktan sonra Hem fullhd tv hemde
    ses sistemi 10 numara olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Konuyu açalı 4 ay olmuş hala bir ses sistemi alamadım gitti , kararsızlığında bu kadarı

Bekle Edirne ye Electroworld açılacak diye duymuştum. Yoksa Mediamarkt mi ? hatirlamiyorum. Alirsin onlardan deneyerek.

Electroworld açıldı açılmasına ama bugün gittim ses sistemlerini denemek mümkün değil.Zaten elemanın bir şeyden çaktığı da yok .Logitech , mikado ve creativeden toplasan 12-13 çeşit ürün ancak vardı.Zaten benim tekrar 5.1 hevesim başladı ya edifier m3500 alacağım ya da ikinci el Logitech x540 bulabilirsem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Konuyu açalı 4 ay olmuş hala bir ses sistemi alamadım gitti , kararsızlığında bu kadarı

Bekle Edirne ye Electroworld açılacak diye duymuştum. Yoksa Mediamarkt mi ? hatirlamiyorum. Alirsin onlardan deneyerek.

Electroworld açıldı açılmasına ama bugün gittim ses sistemlerini denemek mümkün değil.Zaten elemanın bir şeyden çaktığı da yok .Logitech , mikado ve creativeden toplasan 12-13 çeşit ürün ancak vardı.Zaten benim tekrar 5.1 hevesim başladı ya edifier m3500 alacağım ya da ikinci el Logitech x540 bulabilirsem.

x540 da kullandım dostum, edifier m3500 al derim. x540 ın bası yüksek bile olmayan seviyelerde çatlayabiliyordu

• mikado v11b
  • quote:

Şuan mms 260 kullanıyorum.Bir hoparlörden ses gelmiyor,subwoofer gümledi gibi basslar kulak tırmalayacak derecede kalitesiz vuruyor sadece gürültü.Yeni alacağım ses sistemi aradaki farkı hissettirebilmeli,çok pahalı bir şey alamam gerçi 150 TL max.Özellikle müzik ve film,dizi amacıyla kullanacağım.Edirne 'de olduğum için herhangi bir ses sistemi deneyebileceğim teknoloji mağazası yok , sizin önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bir miktar araştırmanın sonunda, bugün microlab m820 siparişi verdim. Eğer acelen yoksa biraz bekle, cihaz bana gelince test edeyim, sana da görüşlerimi söyleyeyim. Sen de ona göre diğer seçeneklerle kıyaslarsın. Bu arada fiyatı da oldukça hesaplı. Hepsiburadadan 86 liraya aldım. İnşallah bi hepsiburada faciası yaşamam da, zamanında elime ulaşır

• Arkadaşlar yeni ses sistemi alıcaklara benden tavsiye elbette burda yazılanları dikkate alın ancak herkezin kulak zevki farklıdır sizi yanıltmasın gidin elinizden geldiğince kendiniz dinlemeye çalışın yanlış alnlaşılmasın herkezin müzik zevki farklıdır iyi formlar saygılar
  • arkadaşlar ben de sistem kurayım dedim amaii olmadı galiba pıonner3350teyp pıonner600vatt ovalhoparlör pııonner16cm yuvarlak hop blaukpunt compenent ne yapmalıyım
  • quote:

Şuan mms 260 kullanıyorum.Bir hoparlörden ses gelmiyor,subwoofer gümledi gibi basslar kulak tırmalayacak derecede kalitesiz vuruyor sadece gürültü.Yeni alacağım ses sistemi aradaki farkı hissettirebilmeli,çok pahalı bir şey alamam gerçi 150 TL max.Özellikle müzik ve film,dizi amacıyla kullanacağım.Edirne 'de olduğum için herhangi bir ses sistemi deneyebileceğim teknoloji mağazası yok , sizin önerilerinizi bekliyorum.

Hocam henüz almadıysanız microlab m820 yi tavsiye edeiyorum
  • m3300sf yi ihtiyacım olmadığı halde çok övülüyo diye satın aldıktan sonra,bir daha forumlardaki tavsiyelere uymama kararı aldım..

x fi de,xonar da ve cowon s9 mp3 player ımda ayrı ayrı denedim ve ne kristal netliğinde ses duydum nede dengeli bir ses..Bass zaten yok.Biraz bassı kuvetli bir müzik açarsanız pörtleme sesini duyarsınız.Vasat bir ses sistemi.Logitech X230 bile kat kat iyidir(X230 dada tiz berbat gerçi ama yinede genel olarak m3300sf yi geçer.)

ama benim 150 tl param var ne alayım derseniz elinize mp3 player ve 3.5 mm ses kablosunu alıp mağazada bizzat kendiniz test etmeniz gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

m3300sf yi ihtiyacım olmadığı halde çok övülüyo diye satın aldıktan sonra,bir daha forumlardaki tavsiyelere uymama kararı aldım..

x fi de,xonar da ve cowon s9 mp3 player ımda ayrı ayrı denedim ve ne kristal netliğinde ses duydum nede dengeli bir ses..Bass zaten yok.Biraz bassı kuvetli bir müzik açarsanız pörtleme sesini duyarsınız.Vasat bir ses sistemi.Logitech X230 bile kat kat iyidir(X230 dada tiz berbat gerçi ama yinede genel olarak m3300sf yi geçer.)

ama benim 150 tl param var ne alayım derseniz elinize mp3 player ve 3.5 mm ses kablosunu alıp mağazada bizzat kendiniz test etmeniz gerekir..

aynen ya şu forumda millet çin markalarını yazıyor sonrada öbür markaların içinde edifier yazıyor adamlar nasıl tanıtım yapmışssa bizim forum ahalisi onu da kaliteli marka zannediyor evet çok rezil değil ama fiyatları çok yüksek bide halis muhlis made in china

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Kasım 2011; 23:59:24 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.