Şimdi Ara

Beruby ile Para Kazanalım [Ödeme KANITLI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Siteden
    -Ziyaret ederek
    -Kayıt başına
    -Fırsatlarla
    Kazanıyoruz.Minimum Ödeme 1 TL.Referansımdan üye olursanız direk 1 TL hesabınıza geliyor ve ödeme isteyebiliyorusunuz.Ağ oluşturup referans ile daha çok kazanabiliyoruz.

Not:Site kesinlikle scam değildir.Referansdan üye olursanız sevinirim.

Site: LİNK BURADA

SS:  Beruby ile Para Kazanalım [Ödeme KANITLI]

• ben üye oldum ama sistemi tam çözemedim
  • berubyda 57 liram var ama alamadım..3 ay oldu neredeyse avantajixte bu kadar hiç beklediğim olmadı.aynı sitelere avantajixte komisyon veriyor zaten.boşa iade hakkınızı beruby ile harcamayın ben gibi mağdur olup mesaj atıp para dilenmekle uğğraşmayın. sorsanız siteler para vermiyordur.madem vermiyor linkini koyma kardeşim komisyonu 5 3-5 lira tıkla kazan diye.biz tıklayalım onlar tıklanma başına para alsın sonra bize vermeye gelince yok malesef vermiyor siteler desin.peki avantajixe niye veriyorlar demekki kurumsal olamamışsınız.
  • detay bilgi için bknz:www.merkezyum.com
  • üye oldum baktım komisyonlarda yüksek avantajixe göre burdan kullandım.gel gör ki 55 liradan 2 lira alabildim 6 ay içinde..bi çok kişide 2 aydır parasını alamıyor forumdan gördüğümce..bende forumdaşları bilgilendiriyim diye attım bu mesajı..türkiyede berubyla ilgili şuan kimse yok..paralar ilgili sitelerden gönderilmiş ama beruby bize yansıtmıyor mesajlara cevap verecek personel bile yok.o yüzden avantajixten devam edin bu ecnebi kuruluşa paranızı kaptırmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.