Şimdi Ara

'Denizbank' Banka Kartlarınızla çifte bayram! Toplam 75 TL Ödül!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okullar açılıyor, Bayram yaklaşıyor! DenizBank Banka Kartlarınızla her 75 TL ve üzeri harcamanıza 7,5 TL, Toplam 75 TL Ödül!

'Denizbank' Banka Kartlarınızla çifte bayram! Toplam 75 TL Ödül!

1 Eylül - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında DenizBank Banka Kartınız ve Paracard’ınız ile her sektörde yapacağınız 75 TL ve üzeri harcamalarınız için 7,5 TL, toplam 75 TL’ye varan ödül kazanma fırsatı! Kampanyaya katılmak için Paracard sahibi iseniz EGITIM yazıp 3280’e, DenizBank Banka Kartı sahibi iseniz OGRETIM yazıp 3280’e SMS yollamanız yeterli. Keyifli alışverişler!

Kampanya Detayları:

Kampanyaya dahil olmak için, kart sahiplerinin, bankamız sistemine kayıtlı telefon numaraları ile, Paracard için EGITIM , Banka Kartları için OGRETIM yazıp 3280'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya süresince, DenizBank Banka Kartlarınızla, tüm sektörlerde yapacağınız her 75 TL ve üzeri alışverişleriniz için 7,5 TL ödül, toplamda 75 TL ödül kazanabilirsiniz.
    1 müşteri tüm kartlarıyla en fazla 75 TL ödül kazanabilecektir.
    Kampanya 30 Eylül 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    Paracard’lar için bonuslar 7 Ekim’de kartlara yüklenecek, kullanılmayan bonuslar 19 Ekim’de geri alınacaktır.
    Banka Kartları için ödül tutarı 7 Ekim’de karta bağlı vadesiz TL hesabına yüklenecektir.
    Sadece SMS ile katılım sağlandıktan sonra yapılan harcamalar kampanya kapsamında olacaktır.
    Fatura ödemeleri dahil değildir.
    Şans oyunları/iddia harcamaları dahil değildir.
    Kuyum harcamaları kampanyaya dahil değildir.
    Mail order işlemleri ve internet üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Aynı gün aynı işyerindeki ilk alışveriş geçerlidir.
    Yurtdışında yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
    SGK Ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 42_JeoGenc_42 kullanıcısına yanıt
    Başkığa denizbank eklersen daha iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa hangi banka kartı olduğunu yazarsanız iyi olur...

• Gayet güzel. Yakıt alırken %10 indirim demek. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık denizbank ında enpara nuvo gibi hesap işletim ücreti kesmeyen hesap sistemine geçmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

artık denizbank ında enpara nuvo gibi hesap işletim ücreti kesmeyen hesap sistemine geçmesi lazım

Saçma bankalardan 2 faturaya 20-25 puan almak yerine denizbanka verip hesap işletim ücretinden kurtulmak mümkün.Geçen ay boşyok ve sanal kampanyası vardı bu ay da öğretim.Önceki aylar da da benzer kampanylar...
    Kaz Gelecek Yerden TAVUK esirgemeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

artık denizbank ında enpara nuvo gibi hesap işletim ücreti kesmeyen hesap sistemine geçmesi lazım

Saçma bankalardan 2 faturaya 20-25 puan almak yerine denizbanka verip hesap işletim ücretinden kurtulmak mümkün.Geçen ay boşyok ve sanal kampanyası vardı bu ay da öğretim.Önceki aylar da da benzer kampanylar...

nuvo da beleş ama bkm kampanyası var 50 ye 5 tl veriyor

600 tl harcamaya 50 tl puan veriyor çeşitli kampanyaları var

ykb yapıyorsa denizbankta yapar zor değil ykb den tavugu esirgiyoruz ama kazı da veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

nuvo da beleş ama bkm kampanyası var 50 ye 5 tl veriyor

600 tl harcamaya 50 tl puan veriyor çeşitli kampanyaları var

ykb yapıyorsa denizbankta yapar zor değil ykb den tavugu esirgiyoruz ama kazı da veriyor

Enpara,nuvo,cepteteb,senin bankan gibi uygulamalar dijital bankacılık olarak adlandırılıyor.Cazip olması için kampanyalar yapılıyor.Amaç müşteriyi şubeden uzak tutup işlemleri ATM ve internet üzerinden yaptırmak.Malum şube demek kira,elektrik,su,temizlik,ısıtma,personel masrafı.Denizin henüz böyle bir uygulaması yok.

• Deniz bankta hesap işletim ücreti ve kart aidati odememek için ne yapmamız gerekiyor?

• tek seferde 300 Liralık alışveriş yaptık diyelim 7,5 mi gelecek 30 mü

• zirve001 Z kullanıcısına yanıt
    7,5 veriyor her 75 üzerine 7,5 metinden anlaşılan öyle

• Paracard garanti bankasi mi oluyor?

• sms ücretine çare bulan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Deniz bankta hesap işletim ücreti ve kart aidati odememek için ne yapmamız gerekiyor?

hesap işletim ücreti ödememek için 2 otomatik fatura vermek gerekiyor.
  • kart aidatı olmasaydı o zaman sıcak olurdu.
  • nihattr kullanıcısına yanıt
    Tam olarak yüzde dokuz. 7,5/82,5

• konuyu açan arkadaş iyi misin? Bilmem kaçıncı kişi olacağım ama başlığı düzeltir misin!
  • maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Neden 75 değil de 82.5?

• nihattr kullanıcısına yanıt
    Çünkü size 7,5 tl indirim yapmıyor, size 7,5 tl daha harcama imkanı sunuyor. 82,5 harcayıp 75 ödüyorsunuz.

• maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Paracard'ı bilmem ama banka kartı için 75 TL harcayınca 7.5 TL vadesiz hesaba yatıyor. Yani istediğimiz gibi kullanabileceğimiz bir para. Dolayısıyla 75 TL harcayıp 67.5 TL ödemiş oluyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.