Şimdi Ara

BERUBY KAPANMIŞ :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
5
Favori
4.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mail attiktan sonra hemen geri donus oldu.onaylanmayan. bakiyem fazla imis.subat ayi sonunda irtibata gecerek tamamnini gonderebileceklerini ilettiler.ya harbiden oyalanamaya calisiyorlar yada yarimci olmaya calisiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mail attım gelen giden birşey yok

• 3.61 lira vardı mail attım 15 tl altını göndermiyoruz diyor. Ulan banane kapamasaydın dükkanı, ki bekleyende vardı uçmuş onlar

• soyken kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki 15 TL üstünü yolluyolar da. 65 TL var benim de. Bi haftadır bekliyorum gelen giden yok.

Edit: 65 TL hattıma yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 6 Şubat 2018; 15:23:5 >
  • Merhaba,

100₺ ödeme aldım şimdi,hesaba ulaştı.Siz de kontrol edebilirsiniz.

• İşini düzgün yapan sayılı sitelerdendi. Gitmesine çok üzüldüm. Bugün ödeme gelmiş.
  • 22 lira ödememi aldım ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödememi aldım ben de. Avantajix kullanmaya tövbeliyim. Başka alternatif var mı şuan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Ödememi aldım ben de. Avantajix kullanmaya tövbeliyim. Başka alternatif var mı şuan?

artıway
  • benim 65 tl bakiyem vardı.

diyorlar ki onaylanmadığı için bekleyeceksiniz. ulan 3 4 ay sürüyor onaylanması. ben her ay bunlara onaylandı mı diye mi soracağım? koskoca firma 3 kuruşu göndermemek için ayak yapıyor. adamlar siteyi kapattı halen eski prosedürü uyguluyorlar. gönder paramı kapatıp gittin işte.
  • KrmTgc kullanıcısına yanıt
    artıwayin oranları komedi gibi. hiç kullanmayın daha iyi.

beruby %6 veriyor artıway %2,4 veriyor. kullanmasanız da kaybınız olmaz.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    İyide hocam artıway arada saçma sapan bonuslarda veriyor . Bende 22 tl bakiye oldu 12 lirası kendi verdiği bonuslar:)

• 52 kusur lira vardi isteyelim bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

3.61 lira vardı mail attım 15 tl altını göndermiyoruz diyor. Ulan banane kapamasaydın dükkanı, ki bekleyende vardı uçmuş onlar

Gönderemiyoruz deyince bende 15 TL gönderin o zaman ya da siteyi geri faaliyete açın diye teklifte bulunmuştum.
    Bugün beruby hesabıma 5 TL göndermiş. İyi siteydi beruby, sizi özleyeceğiz.
  • 52 TL GÖNDERİM SAĞLANDI
  • gerçekten güzel bir siteydi kapanmasına üzüldüm
    kalan paramı da gönderdiler sağolsunlar :)
  • Şahsen ben memnun kalmadım kapatmalarından çünkü içerde ki bakiyeler onaylanmadı vb şeyler sunuyorlar fakat bunu kanıtlamıyorlar

sonuçta biz gerekliliği yerine getirmişiz aynı şeyi başka sitelerde alanlar varken biz alamıyoruz

ben seni tercih ettiysem gideceksin ilgili firmaya baskı uygulayıp parayı alacaksın ama almadığını da bilmiyorum ki orası da farklı bir muamma belki aldın cüzdanında duruyor benim paramı bana vermiyorsun? Bunu kanıtlamadığın sürece ben haklıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut

Mail attiktan sonra hemen geri donus oldu.onaylanmayan. bakiyem fazla imis.subat ayi sonunda irtibata gecerek tamamnini gonderebileceklerini ilettiler.ya harbiden oyalanamaya calisiyorlar yada yarimci olmaya calisiyorlar

mart ayı oldu.4 -5 gün önce mail attım.geri dönüş dahi olmadı.sanırım paranın üzerine yattılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim iade, şubatin başında başvurmuştum, şubatın sonunda yatmıştı,,48 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maillere hala cvp vermiyorlar.vpn kullanarak amerikan beruby den iletisim bolumunden durumu yazip gonderdim bakalım ne olacak.120tl den fazla bakiyem vardi. Miraç martinez karısının kulağını çınlatıp duruyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.