chipset :Philips SAA7130HL tuner olarak FLY TV / Capture yazıyor entegrede 713XTV_BNC REV : D etiketinde : Fly-TV7130RF
bu kartı 10 dan fazla driver denedigim halde bir çalıştıramadım en son parayla satılan sürüm olan fly 2000 nin genel sürücülerini kurdum az da olsa görüntü aldım fakat oda kitlenip durdu ve ses alamadık bu kart dan olupta çalıştırabilen varsa bi zahmet help
+bu kartı üreten adamın ben .....
bendede fly tv 98 var fakat daha önceden çalışmasına rağmen son formattan sonra driver ı yükledikten sonra usb ile ilgili bi hata veriyor nedendir anlıyamadım. bu arada format atmayı denedinmi, bide çalışmadığında verdiği hata nedir onu sorabilirmiyim.
kadeş senin kullandığın işletim sistemi ne? sorun bundan kaynaklanıyor oalabilir xp sp2 kullanıyorsan muhtemelen bundandır.fly lin internet adresine girip enson güncellenmiş driveri indir..bir de öyle dene..
Kendi yapamadığınız şeyler için neden üreticileri suçluyorsunuz şu an dünyada eminim bahsettiğin kartı kullanan ve hiç sorun yaşamayan milyonlarda insan var
quote:
Orjinalden alıntı: alp_o
Kendi yapamadığınız şeyler için neden üreticileri suçluyorsunuz şu an dünyada eminim bahsettiğin kartı kullanan ve hiç sorun yaşamayan milyonlarda insan var
onlardan biri de benim ... fly için en iyi program fly tv 2000'dir...
adreslerindeki yazılımları da denemenizi öneriyorum
more tv ile denedin mi?kartın driverı kurulmamış bile olsa çalışıyo düzgün çalışırsa katta sorun yoktur. internetten more tv diye arat hatta Türkçe' si bile var
şu an sp 2 kullanmıyorum normal xp kullanıyorum, life view in sitesinden son drıver i indirmeye çalıştım fakat sitede ilk sayfadan başka sayfa açılmıyordu bide şunu sorucam biosu resetlemiştim acaba biosun psı ayarlarıyla ilgili bişey olabilirmi çünküdriver kurulduktan sonra usb ile ilgili bir hata veriyor
aynı karttan ben de de var daha önce xp de çalışıyordu format attım şu an çalıştıramıyorum başlığı açan arkadaş sorun giderebilirsen , nasıl olduğunu buraya yazabilirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim
dostlar bendede fly var görüntü normal pencere hakinde iken sorun yok ama tam ekran yapınca donuyo sanki oyun oynarken fps yetmezde makina zorlanır ya onun gibi oluyor ama bilgisayar baya iyi 2.8C 512ddr var tv kaldırmıycak kadar kotu olamaz heralde
Bende FLY2000 var. Hiçbir sorun yok.
para etmiyor da nasil aliyoruz bu fly tv kartini?
TuVNeRa_ yakin zamanda format atmayasin, bu sorun sana da bulasmasin sonra..
fly tv kartlarını çok iyi bilirim.uzun zaman kullandım.hiç iyi değiller. winfast tv2000 deluxe yi aldıktan sonra fly in ne kadar da kötü olduğunu iyice anladım.tv kartı deyince avermedia yada winfast tv2000deluxe alacaksın.gerisi hikayedir.
bugün akşam üstü problemi hallettim. şöyleki 1.fly tv driverlerini tamamen sil aygıt yöneticisinden kaldır. 2.tv kartını farklı bi slot a tak sonra clasik tv kartı driverini aygıt yöneticisinden tanıt 4. more tv yi kur ve tuner kanal arama yap çalışır emin ol.eğer programları bulamazsan bana haber ver fly tv nin sitesindeki driverları kullanma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme