Bildirim
Tek Kasa 2 monitör 2 Ayrı görüntü Olur mu
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayır. -
Nasıl yani biraz daha açar mısın ? Mouseyi sağa oynatınca sağdaki monitöre geçmesinden mi bahsediyorsun??? Yoksa iki ayrı desktop ve başlat gibi mi ? -
ekran kartında çift cıkıs varsa yaparsın ama 2 mönitördede gene aynı masaüstünü görürsün ancak birinde nette takılır tekilnde oyun oynayabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: CaySigara
ekran kartında çift cıkıs varsa yaparsın ama 2 mönitördede gene aynı masaüstünü görürsün ancak birinde nette takılır tekilnde oyun oynayabilirsiniz.
işte bunu yapmak istiyorum çift cıkış var nasıl yaparım -
quote:
Orijinalden alıntı: aLperenDepp
Nasıl yani biraz daha açar mısın ? Mouseyi sağa oynatınca sağdaki monitöre geçmesinden mi bahsediyorsun??? Yoksa iki ayrı desktop ve başlat gibi mi ?
Bunu biraz açarmısın olabiliyomu oluyosa nasıl oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Le ps
quote:
Nasıl yani biraz daha açar mısın ? Mouseyi sağa oynatınca sağdaki monitöre geçmesinden mi bahsediyorsun??? Yoksa iki ayrı desktop ve başlat gibi mi ?
Bunu biraz açarmısın olabiliyomu oluyosa nasıl oluyor.
Yani iki monitör düşün yanyana win 7'de ekran seçeneklerinde 2 monitör taktığında genişlet seçeneği çıkıyor masaüstünü 2 monitöre yayıyor bilgisayar sen de onları birleşik gibi kullanıyorsun öyle düşün Paint çizimi yaptırma bana
-
adam tek kasa 2 monitör diyor. bir klavye maus la nasıl hem internete girilip hemde oyun oynanabiliyor!
Böyle birşey yok. iki monitör değil 100 monitörde bağlarsın tek kasaya ama görüntüler hep aynı olur. senin dediğin olsaydı. bir şirkete 1 server atıyorum 100 klavye maus lazım gelirdi. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Le ps
quote:
Bunu biraz açarmısın olabiliyomu oluyosa nasıl oluyor.
Yani iki monitör düşün yanyana win 7'de ekran seçeneklerinde 2 monitör taktığında genişlet seçeneği çıkıyor masaüstünü 2 monitöre yayıyor bilgisayar sen de onları birleşik gibi kullanıyorsun öyle düşün Paint çizimi yaptırma bana
Mıknatıslı çözüm bekleriz. Sağol hocam.
-
Bunda ne yapmış adam. -
dh videolarında bişey tanıtımı vardı bi yarış oyununu 3 monitörle oynuyorlardı hatta -
yaparsın 2 monitör lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: turbokerem55
yaparsın 2 monitör lazım
sağ ol sayende yaptım.. konu kilit -
Yapılacak bişey ama normal şartlar ile yapılırmı bilmiyorum.
Donanımhaber'de reklam olarak var.
http://www.terminalsistem.com/
"FİRMALARA ÖZEL KASASIZ BİLGİSAYARLAR BİLGİSAYARLARINIZI KASASI OLMADAN KULLANMAK İSTERMİSİNİZ?" yazıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: radressss
dh videolarında bişey tanıtımı vardı bi yarış oyununu 3 monitörle oynuyorlardı hatta
Evet dirt 2 oynulardı.
ATi(AMD) eyefinity teknolojinin adı :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 18 Kasım 2010; 20:45:45 >
-
VMware kur -
quote:
Orijinalden alıntı: netell
VMware kur
+1 -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X