Şimdi Ara

Tek Kasa 2 monitör 2 Ayrı görüntü Olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun için program varmı ?? mesela birinde nette takılıcam tekilnde oyun oynayacagım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 18 Kasım 2010; 19:58:58 >

• Hayır.
  • Nasıl yani biraz daha açar mısın ? Mouseyi sağa oynatınca sağdaki monitöre geçmesinden mi bahsediyorsun??? Yoksa iki ayrı desktop ve başlat gibi mi ?
  • ekran kartında çift cıkıs varsa yaparsın ama 2 mönitördede gene aynı masaüstünü görürsün ancak birinde nette takılır tekilnde oyun oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaySigara

ekran kartında çift cıkıs varsa yaparsın ama 2 mönitördede gene aynı masaüstünü görürsün ancak birinde nette takılır tekilnde oyun oynayabilirsiniz.

işte bunu yapmak istiyorum çift cıkış var nasıl yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLperenDepp

Nasıl yani biraz daha açar mısın ? Mouseyi sağa oynatınca sağdaki monitöre geçmesinden mi bahsediyorsun??? Yoksa iki ayrı desktop ve başlat gibi mi ?

Bunu biraz açarmısın olabiliyomu oluyosa nasıl oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le ps

quote:

Nasıl yani biraz daha açar mısın ? Mouseyi sağa oynatınca sağdaki monitöre geçmesinden mi bahsediyorsun??? Yoksa iki ayrı desktop ve başlat gibi mi ?

Yani iki monitör düşün yanyana win 7'de ekran seçeneklerinde 2 monitör taktığında genişlet seçeneği çıkıyor masaüstünü 2 monitöre yayıyor bilgisayar sen de onları birleşik gibi kullanıyorsun öyle düşün Paint çizimi yaptırma bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam tek kasa 2 monitör diyor. bir klavye maus la nasıl hem internete girilip hemde oyun oynanabiliyor!

Böyle birşey yok. iki monitör değil 100 monitörde bağlarsın tek kasaya ama görüntüler hep aynı olur. senin dediğin olsaydı. bir şirkete 1 server atıyorum 100 klavye maus lazım gelirdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le ps

quote:

Yani iki monitör düşün yanyana win 7'de ekran seçeneklerinde 2 monitör taktığında genişlet seçeneği çıkıyor masaüstünü 2 monitöre yayıyor bilgisayar sen de onları birleşik gibi kullanıyorsun öyle düşün Paint çizimi yaptırma bana

Mıknatıslı çözüm bekleriz. Sağol hocam.

•  Tek Kasa 2 monitör 2 Ayrı görüntü Olur mu

Bunda ne yapmış adam.
  • dh videolarında bişey tanıtımı vardı bi yarış oyununu 3 monitörle oynuyorlardı hatta
  • yaparsın 2 monitör lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55

yaparsın 2 monitör lazım

sağ ol sayende yaptım.. konu kilit
  • Yapılacak bişey ama normal şartlar ile yapılırmı bilmiyorum.

Donanımhaber'de reklam olarak var.

http://www.terminalsistem.com/

"FİRMALARA ÖZEL KASASIZ BİLGİSAYARLAR BİLGİSAYARLARINIZI KASASI OLMADAN KULLANMAK İSTERMİSİNİZ?" yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

dh videolarında bişey tanıtımı vardı bi yarış oyununu 3 monitörle oynuyorlardı hatta

Evet dirt 2 oynulardı.
    ATi(AMD) eyefinity teknolojinin adı :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 18 Kasım 2010; 20:45:45 >

• VMware kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

VMware kur

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.