Şimdi Ara

Anakartımın ses kartı bu kulaklık ile 7.1 verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım MSI 170A PC MATE, Almak istediğim kulaklık Steelseries Siberia V2 7.1 kulaklığı. Ancak jak girişli olarak gelecek usb girişli değil. Ses kartı almazsam anakartın onboard ses kartıyla 7.1 farkını hisseder miyim ? FPS oyunu oynayacağım. Kaliteli ses alır mıyım ? Anakart bayağı bi yeni gelişmiş bir kart gerekli mi acaba ses kartı

• Kulaklık sanal surround bir kulaklık. Kulaklığın çalışmasında herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız.

7.1 ses farkı için bir şey diyemiyeceğim ses kartınızın sürücüleri içinde sanal 7.1 için ayar varsa hissedebileceğinizi düşünüyorum.
  • ilkmon İ kullanıcısına yanıt
    Anakartta 7.1 kanalı var. Aslında benim asıl sormak istediğim Audigy Value ile onboard ses kartı arasındaki fark, harici ses kartına 40 lira vermeye değer mi ? Ayrıca sormak istediğim kulaklığın ucu jak olduğu için sesi stereo mu alırım yoksa 7.1 için usb ye çevirici kart almalı mıyım. yoksa anakarta takılan ses kartı alıp problemi kökten mi çözmeliyim. milyon tane soru var kafamda. bi ürün satıyorlar yok şu lazım yok bu lazım bende şaşırdım yahu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.