Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: b_sevki

yetmez kımsenın ımkanı yetmez,arkadasta satısa devam eder

bu arada belırttıgım fıyat adıdas marka isveç mıllı takım formasının dısı polyester içi pamuk çift iplik interlok örgü urun başına adidas fabrıkasındaki 1500 adetlık uretımde hesaplanan birim maliyettir.pumanın adıdastan daha kalıtelı olup daha fazla fıyata sahıp olabıleceğini de sanırım kımse ıddıa edemez

fiyatı ucuzlatma çabası içinde olmadıgımı izah etmek içinde;satıcı arkadastan ne paraya olursa olsun ne sartlarda olursa olsun alısveriş yapmayacağımı belirtmem yeterli sanırım.

bu kadar kırlılık yeter,ılgılı topiğe son mesajımdır umarım satabılırsındır umarım almak ısteyenlerde alabılır

quote:

Orjinalden alıntı: dvd.adresiniz

hocam sen kolpa formaların maliyet fiyatını yazmışsın resmen :) senin imkanlarına belki yetmeyebilir şahsen şuanda bende almak istedim benimde yetmedi ama bu pahalı olması anlamına gelmez :) seni suçlamıyorum kesinlikle fiyatı çok bulmanada birşey demiyorum fakat sen bu formanın aynısını daha ucuza bulmadan bile fiyatı düşürmeye çalışıyorsun :) daha uczunu bulabiliyorsan ordan alabilirsin kendini ürünü almaya zorunlu hissetmene gerek yok :) bu arada satıcının da ne atkadaşı ne akrabası ne kardeşiyim onu koruduğumu falan düşünenlerde varsa yanlış anlamasınlar kendisiyle hiçbir bağımız yoktur

Fiyat bence gayet güzel üstad tekrardan hayırlı satışlar dilerim..

bukara saçmalayabilir bir insan bu formanın değerini senin gibilerin bilmediği kesin formayı alalı 6 yıl oldu 6 yıldır yatagımın ucunda unıye gıderken valıze ılk koydugum seydi 2003 yılında bir puma formanın maliyeti 750 lira şu anki fiyatla 75kuruştu bunun 100lerce katını seve seve verdim elimdeki formama birşey olsa(ALLAH korusun)askeri ücretle çalışıp o formaya askeri ücret fiyatıda isteseler yine veririm bu formayı alanda çıkar sen merak etme....çamur at izi kalsın politikalarınıda artık bırakın kimse yemiyor

ALAYINA GİDER

• quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

forma uzerınde kaleci zaladın da ismi var mı , varsa hayatta gıymem bu formayı

Hayır dostum yok. Hatırladığım kadarıyla Beşiktaşta oynayıpta ismi formaya basılmayan tek futbolcu.

Edit: Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlooDyLoVe -- 27 Haziran 2009; 20:26:50 >
  • Ben 1 Adet L Beden forma alınmıştır.Alışveriş en geç perşembe gerçekleştirilecektir.
  • pm atıldı.
  • Cevaplandı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm atıldı..
  • hoca pm'i cevaplayacakmısın pls?
  • bu formayı almak istiyorum nasıl alıcam bilgi verirmisin ?
  • Forma satışı devam ediyor mu?
  • pm
  • kardeşim forma kaldımı elinde mümkünse XL cwp atarsan sewinirim
  • Bittimi formalar L beden varmı?
  • devam ediyor mu satış? M beden arıyorum L'de olabilir.
  • dostum xl beden forma varmı elinde varsa alıcam hemen
  • dostum xl varmı elinde varsa alıcam nasıl irtibat kurabiliriz
  • arkadaşım bi cevap verebilr misin elinde formavar mı varsa almak istiyorum.
  • satış varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.