Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

*Beşiktaşın 100. yılda özel üretilen Forması

*Formalar Kesinlikle Sıfır ve Orjinadir(PUMA).

*L ve XL Bedenleri Mevcuttur

*Kısa Kolludur.

*100.Yılda Gelen Özel Şampiyonluk.

*Üzerinde 100 yıllık gelmiş geçmiş bütün futbolcuların isimleri yazmaktadır (700 den fazla).

*Ödeme yapılır yapılmaz ürün kargoya verilir.

*Son 5 Adet Kaçırmayın...
    http://img229.imageshack.us/img229/8702/foto478.jpg
    http://img229.imageshack.us/img229/353/foto479.jpg
    http://img229.imageshack.us/img229/9708/foto481.jpg
    http://img229.imageshack.us/img229/3140/foto482.jpg

Arkadaşlar son 5 formada tükensin diye son 80 liradır formalar...Takas olabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkcn -- 18 Haziran 2009; 10:37:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ben almak isterim ama bence fiat çok pahalı.İndirim yapmayı düşünürseniz eminim daha çok talip bulursunuz.

Saygılarımla
  • Arkadaşlar elimden geldiği kadarıyla fiyatı aşağı çektim.

• giymeye kıyamadıgım bı forma bulunması cok zor ve genelde satılanlar 2.el fıyat normal zaten formalar 79 lıra bunun yerı ayrı
    hayırlı satıslar forza bjk
  • @desert_18

Teşekkürler

• ÇARŞI !
  • forma uzerınde kaleci zaladın da ismi var mı , varsa hayatta gıymem bu formayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 700den fazla isim var kardeş...

• kanaatimce meraklısının ve de çokça besiktas romantızmıne sahıp olanın verebıleceği bır meblağa satıyorsun;
    bu profılde bırını bulabıleceğini tahmın etmıyorum; 30-40tl arası bir fiyatı olsaydı nostalji adına dusunurdumde,ılk çıktıgında almamış bırı olarak anlamını kaybedelı 6 sene olmus bir formaya ben bu parayı vermem,

bakalım gorelım veren çıkacak mı?yoksa altı ay yenılenıp durduktan sonra ılan verılmesınden vaz geçilen bir urun mu olacak
  • 30-40 TL? İstersen ben sana 40 tl vereyimde üstüne bir de formayı yolluyayım? İlan baltalamayalım 6 yılda yenilense ilan,satışa devam edilecek satılmadığı sürece

Satışa Devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkcn -- 21 Haziran 2009; 8:58:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

kanaatimce meraklısının ve de çokça besiktas romantızmıne sahıp olanın verebıleceği bır meblağa satıyorsun;
    bu profılde bırını bulabıleceğini tahmın etmıyorum; 30-40tl arası bir fiyatı olsaydı nostalji adına dusunurdumde,ılk çıktıgında almamış bırı olarak anlamını kaybedelı 6 sene olmus bir formaya ben bu parayı vermem,

bakalım gorelım veren çıkacak mı?yoksa altı ay yenılenıp durduktan sonra ılan verılmesınden vaz geçilen bir urun mu olacak

hocam gerçek bir beşiktaşlı için 6 değil 600 asır bile geçse bu forma anlam kaybetmez

• quote:

Orjinalden alıntı: dvd.adresiniz

quote:

kanaatimce meraklısının ve de çokça besiktas romantızmıne sahıp olanın verebıleceği bır meblağa satıyorsun;

hocam gerçek bir beşiktaşlı için 6 değil 600 asır bile geçse bu forma anlam kaybetmez

+1903

• quote:

aynen katılıyorum bu arada pm attım güzel bir takas teklifim var:)
  • HER SEYİN BİR BEDELİ VARDIR AMA BUNUN BEDELI BELİRTİLEN DEĞİLDİR

BENIMDE ÇOK HOŞUMA GİDEN BİR FORMA TABIKI SAHİP OLMAK İSTERİM AMA BU FIYATA DEĞİL,VE BENIM IMKANLARIMI DUSUNDUKCE BU MEBLAĞ BANA FAZLA GELIYORSA BU FORUMDAN BUNU BU FIYATA ALAN ÇIKMAZ DİYORUM ARKADASTA BOZULUYOR

BU FORMALARIN MALIYETI NE KI 75TL-80 TL'YE SATILIYORLAR,BEN SOYLEYEYIM MI BU FORMANIN MALİYETI 11,5 TL,TAMAM SPONSOR GIDERI,FORMA AŞKI,BEŞİKTAS SEVGİSİ SATIŞI 3'E KATLASIN AMA LUTFEN 7'YEDE KATLAMASIN

KIMSE ENAYI DEĞİL,KIMSE PARAYI SOKAKTAN TOPLAMIYOR,BU ZIHNIYETTE OLUNURSA BABASININ PARASIYLA GEÇİNEN 3-5 TEENAGE ÇOLUK ÇOÇUGA SATARLAR ANCAK FORMAYI,ONDAN SONRADA AĞLARLAR NE DEN LISANSLI URUN SATAMIYORUZ DİYE

ARKADASTAN OZELLIKLE OZUR DILIYORUM TOPİĞİNİDE BASKA YERLERE ÇEKTİĞİM İÇİM

• hocam sen kolpa formaların maliyet fiyatını yazmışsın resmen :) senin imkanlarına belki yetmeyebilir şahsen şuanda bende almak istedim benimde yetmedi ama bu pahalı olması anlamına gelmez :) seni suçlamıyorum kesinlikle fiyatı çok bulmanada birşey demiyorum fakat sen bu formanın aynısını daha ucuza bulmadan bile fiyatı düşürmeye çalışıyorsun :) daha uczunu bulabiliyorsan ordan alabilirsin kendini ürünü almaya zorunlu hissetmene gerek yok :) bu arada satıcının da ne atkadaşı ne akrabası ne kardeşiyim onu koruduğumu falan düşünenlerde varsa yanlış anlamasınlar kendisiyle hiçbir bağımız yoktur

Fiyat bence gayet güzel üstad tekrardan hayırlı satışlar dilerim..

• @dvd.adresiniz

Teşekkürler Kardeş.Formalar kesinlikle orjinal pumadır.Satışa devam.

• yetmez kımsenın ımkanı yetmez,arkadasta satısa devam eder

bu arada belırttıgım fıyat adıdas marka isveç mıllı takım formasının dısı polyester içi pamuk çift iplik interlok örgü urun başına adidas fabrıkasındaki 1500 adetlık uretımde hesaplanan birim maliyettir.pumanın adıdastan daha kalıtelı olup daha fazla fıyata sahıp olabıleceğini de sanırım kımse ıddıa edemez

fiyatı ucuzlatma çabası içinde olmadıgımı izah etmek içinde;satıcı arkadastan ne paraya olursa olsun ne sartlarda olursa olsun alısveriş yapmayacağımı belirtmem yeterli sanırım.

bu kadar kırlılık yeter,ılgılı topiğe son mesajımdır umarım satabılırsındır umarım almak ısteyenlerde alabılır

quote:

hocam sen kolpa formaların maliyet fiyatını yazmışsın resmen :) senin imkanlarına belki yetmeyebilir şahsen şuanda bende almak istedim benimde yetmedi ama bu pahalı olması anlamına gelmez :) seni suçlamıyorum kesinlikle fiyatı çok bulmanada birşey demiyorum fakat sen bu formanın aynısını daha ucuza bulmadan bile fiyatı düşürmeye çalışıyorsun :) daha uczunu bulabiliyorsan ordan alabilirsin kendini ürünü almaya zorunlu hissetmene gerek yok :) bu arada satıcının da ne atkadaşı ne akrabası ne kardeşiyim onu koruduğumu falan düşünenlerde varsa yanlış anlamasınlar kendisiyle hiçbir bağımız yoktur

• İlanı yeterince baltaladın zaten almak istemiyorsan en başta mesaj atmayacaktın...Zamanında "puma"Beşiktaşın sponsor firmasıydı ve formaları "puma"basıyordu yani günümüzde basılan bi forma değil 2003 yılında basılan orjinal forma aynısını git adidasa bastır ve kullan o zaman.

• quote:

yetmez kımsenın ımkanı yetmez,arkadasta satısa devam eder

bu arada belırttıgım fıyat adıdas marka isveç mıllı takım formasının dısı polyester içi pamuk çift iplik interlok örgü urun başına adidas fabrıkasındaki 1500 adetlık uretımde hesaplanan birim maliyettir.pumanın adıdastan daha kalıtelı olup daha fazla fıyata sahıp olabıleceğini de sanırım kımse ıddıa edemez

fiyatı ucuzlatma çabası içinde olmadıgımı izah etmek içinde;satıcı arkadastan ne paraya olursa olsun ne sartlarda olursa olsun alısveriş yapmayacağımı belirtmem yeterli sanırım.

bu kadar kırlılık yeter,ılgılı topiğe son mesajımdır umarım satabılırsındır umarım almak ısteyenlerde alabılır

quote:

hocam sen kolpa formaların maliyet fiyatını yazmışsın resmen :) senin imkanlarına belki yetmeyebilir şahsen şuanda bende almak istedim benimde yetmedi ama bu pahalı olması anlamına gelmez :) seni suçlamıyorum kesinlikle fiyatı çok bulmanada birşey demiyorum fakat sen bu formanın aynısını daha ucuza bulmadan bile fiyatı düşürmeye çalışıyorsun :) daha uczunu bulabiliyorsan ordan alabilirsin kendini ürünü almaya zorunlu hissetmene gerek yok :) bu arada satıcının da ne atkadaşı ne akrabası ne kardeşiyim onu koruduğumu falan düşünenlerde varsa yanlış anlamasınlar kendisiyle hiçbir bağımız yoktur

hocam resimlere bile bakmadığın belli oluyor baksaydın eğer adidas değil puma olduğunu görürdün

• Yazmıyor kardeş,1903-2003 arasında oynayan futbolcuların ismi yazıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.