Şimdi Ara

Beşiktaş 2003 2004 Sezonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/92453/cem-papilanin-5-kirmizi-kart-gosterdigi-mac-besiktas-samsunspor

o sezon maçları deli gibi takip ederdim, beşiktaşlı arkadaşımla çoğu maçı izlerdik.ilk yarı beşiktaş çok iyidi, çoğu golde o sıralar türkiyede pek görmediğimiz gollerdi gayet organize şekilde paslaşmalar duran toplar vs.ne olduysa samsun maçından sonra oldu namağlup beşiktaşla oynayacaktı samsun ama sanki lig sonuncusuyla oynar gibi konuşuyorlardı maçtan önce, 8 puan önde olan takım o maçtan sonra dağıldı gitti.sezon sonundada lucescu gitti, beşiktaş 2 sene üst üste şampiyon olsaydı çok şey değişebilirdi beşiktaş adına.

çavuşesku dönemindeki romanyada bile bu kadar şike yoktu diyip gitti sezon sonu lucescu, şimdi beşiktaşlıların sözlük-forumlarında bile bu sezon pek hatırlanmıyor ama beşiktaşın ve türk futbolunun bittiği senedir o sene.yazması bana düşmez ama bu haksızlık gözlerimizin önünde oldu ve unutuldu gitti...

• O sene şampiyon olsaydık yıllarca ligi domine ederdik.Ama o sene olan olaylar çok ilginç.Süper giden bir Beşiktaş bir anda maç kazanamamaya başlamıştı.O sene araştırılsa kim bilir neler çıkar ortaya.
  • Hayatimda gittigim ilk macti.Sanirim 4 kirmizi gorup hukmen maglup olmustuk 40.dakikada babam sinirlendigi icin cikmistik staddan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kırmızıdan ilk 3 ü doğru
  • Son 2 tanesi tartışılır ama ilk 3 doğru karar.
  • Kimsenin hic birseyi unuttugu yok, 92-93 sezonunu bile unutmadik, unutmayacagiz!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartaların hepsi doğru neyini tartışıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

kartaların hepsi doğru neyini tartışıyorsunuz.

Dünkü kartlar bizimkilerden 100 kat haklıydı, sizinkiler çılgına döndü, kendinden geçti. Biz 5 kart aldık, bu kadar tepki göstermedik. Gelip bir de burada yazıyorsunuz.
  • Gslılerden bjk ye yaranma cabaları gözlerım yasardı. Siz varya çok çakalsınız yemin ederim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradaki çoğu genç arkadaşın o günlere yaşı yetmez,şu 9-10dk videoya bakıp yorum yaparak kendinizi rezil etmeyin..
    o sezonu ve bu maçı sadece hatırlayanlar bilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjksa

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/92453/cem-papilanin-5-kirmizi-kart-gosterdigi-mac-besiktas-samsunspor

o sezon maçları deli gibi takip ederdim, beşiktaşlı arkadaşımla çoğu maçı izlerdik.ilk yarı beşiktaş çok iyidi, çoğu golde o sıralar türkiyede pek görmediğimiz gollerdi gayet organize şekilde paslaşmalar duran toplar vs.ne olduysa samsun maçından sonra oldu namağlup beşiktaşla oynayacaktı samsun ama sanki lig sonuncusuyla oynar gibi konuşuyorlardı maçtan önce, 8 puan önde olan takım o maçtan sonra dağıldı gitti.sezon sonundada lucescu gitti, beşiktaş 2 sene üst üste şampiyon olsaydı çok şey değişebilirdi beşiktaş adına.

çavuşesku dönemindeki romanyada bile bu kadar şike yoktu diyip gitti sezon sonu lucescu, şimdi beşiktaşlıların sözlük-forumlarında bile bu sezon pek hatırlanmıyor ama beşiktaşın ve türk futbolunun bittiği senedir o sene.yazması bana düşmez ama bu haksızlık gözlerimizin önünde oldu ve unutuldu gitti...
    Ozamanki olaylara genel olarak bakarsak pislik kelimesi temiz kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: devito

Gslılerden bjk ye yaranma cabaları gözlerım yasardı. Siz varya çok çakalsınız yemin ederim:))

kardeş donanımhaberde yazan 5-10 adamla bileğimi kessem kan kardeşi olsam ne değişir ki?allah size akıl versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

2 Sene önce ki yaptıklarınıza hangi kelime temiz kalıyor?
    Ortada tescillenmiş bir şey var, belgelerle konuşuyoruz.
    Kanıtsız, belgesiz, Bi' yerinden sallaması değil öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Bilmem ne yapmışız biliyor musun sen Allahın adamı ?

Olayın kahramanları elini kolunu sallayarak geziyor olayda şampiyonluk meseleri geçiyor.Ne hikmetse 4 olan takımın yöneticisi eski direktörü mapusta.

Olaylar olaylar oyunlar

Sizin gibi bebelere malzeme çıkıyor şikeciler diye herkez biliyor neyin ne oldugunu aslanım sen rahat ol.

• her beşiktaş başlığında yüzsüzce yapılan beşiktaş karalaması.

öyle bir şikedir ki söz konusu maçta beşiktaş'ın şike yaptırdığı iddia edilen ibrahim akın penaltıdan gol atmış ve bir topu direkten dönmüştür.

diğer kişi olan iskender alın'a dönersek ibrahim akın'ın attığı penaltıda faul yapılan kendisidir ve maç içinde attığı bir gol de ofsayt gerekçesiyle sayılmamıştır.

maç da zaten kıran kırana geçmiş ve penaltılara gitmiştir. penaltılar sonucu da topun 2 defa üst direğe gitmesi sonucu beşiktaş maçı kazanmıştır.

şike yaptığı iddia edilen iki adam rakip takımı duman etmiş, maç penaltılarla güç bela kazanılmış.

şikeye gel şikeye..
  • at verdi dediler..hatta tayfur havutçu serdal adalı ile birlikte tutuklanan kulüp idari personeli de evrakları taşıyor dediler..bildiğim kadarıyla o beraat etti. ortada devir teslimi yapılan herhangibir ata rastlanmadı..klasör klasör yayınlanan dosyalarda sadece tayfur havutçu ve ibrahim akın menejerinin gereksiz gereksiz konuşmaları yer aldı..tek göze batan kısımlar o konuşmalardı..iki kişinin enseye şaplak tadındaki muhabbetleri ile şike yapmış olduk..

demirören olacak gereksiz herif bunu hiç sallamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Bilmem ne yapmışız biliyor musun sen Allahın adamı ?

Olayın kahramanları elini kolunu sallayarak geziyor olayda şampiyonluk meseleri geçiyor.Ne hikmetse 4 olan takımın yöneticisi eski direktörü mapusta.

Olaylar olaylar oyunlar

Sizin gibi bebelere malzeme çıkıyor şikeciler diye herkez biliyor neyin ne oldugunu aslanım sen rahat ol.

hayır benim anlamadığım niye hemen savunma mekanizmasına geçmiş galatasaraylı arkadaş niye üstüne alınmışbu bile gösteriyor gerçekleri

• quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

kartaların hepsi doğru neyini tartışıyorsunuz.

/>
  • Dün babalar gibi mesaj yazmıştım heralde yemeyen biri şikayet etti mesajımı silinmiş. Yine yazıyorum. Yine atıyorum o videoyu alın izleyin sayın şike yaptınız diye bağıranlar. İbrahim Akın maçı nasıl sattıysa artık bi gol attı üstüne bir golün hazırlayıcısı oldu üstünede bir golü ofsayt diye sayılmadı. İstanbul'lu oyuncular direklere nişanlamasa penaltılarda alacaklardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.