Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahane gol attı Muhammed.
  • Şu an nerde kim oynuyor yazabilir misiniz?

Gözlerim seçemiyor
  • Bu çocuk abartıldığı kadar var gerçekten. Çok güzel gol attı aman nazar değmesin. Ayrıca Orta sahada ki 24 numara da kaliteli bir çocuğa benziyor.Mamiyle ikisi bu sene çıkar A takıma kesin.
  • mami döktürüyo. böle bi oyun kurucumuz var ama biz sene boyunca camia olarak garibim fernandes'in sırtına bindik.
  • Muhammed, hasan turk, oguzhan, burak. Cok yetenekli ve teknik bir ortasaha...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Bu çocuk abartıldığı kadar var gerçekten. Çok güzel gol attı aman nazar değmesin. Ayrıca Orta sahada ki 24 numara da kaliteli bir çocuğa benziyor.Mamiyle ikisi bu sene çıkar A takıma kesin.

hasan türk. ernst'e indirim yapmadığı için tevazü gösterilmemesinin en büyük nedeni.
  • link yokmu beyler yada maminin golu
  • Cenk'i her gördüğümde tedirgin oluyorum arkadaş bu nasıl iştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Cenk'i her gördüğümde tedirgin oluyorum arkadaş bu nasıl iştir

+1
  • Koçum benim aynı Sergen'in gençliği.
  • İnşAllah büyük futbolcu olacak Mami. ama; ona destek çıkmalısınız, isterse 10 maç kaybettirsin, eleştirin ama sahip çıkın.
  • yeni sergen geliyo cidden. gördünüzmü 80 lerdeydi adama 5 kişi basmaya başladılar.
  • ligde ilk maçımız ne zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta sahanız ne kadar kaliteliysse; sizde o kadar kalitelisiniz... ikinci yarı hasan-muhammed-oğuzhan orta sahası oyuna girince, takımın havası değişti, rakibin ayağına top değmedi.
  • Şu izlenimleri yazma gereği hissettim öncelikle berabere kalmış olmamız hiçbirşey belli etmez ilk yarı çok genç bir takım vardı 21 yaş ortalaması falan as kadrodan uzaktık gençler hakkında konuşmak istiyorum üç hazırlık maçını izledim 4-2 biten hariç:

Hasan Türk: Çok beğendim ernst neden bukadar kolay gönderildi anlayabiliyorum şimdi. Bilekler sağlam olduğu kadar fiziğide iyi pres yapar pas atar kısacası tam bir ön libero . A takımda çok rahat oynar bu sene.

Oğuzhan Özyakup: Aynı Hasan Türk gibi düşüncelerim. Altyapı eğitimini hollandada aldığı ve Arsenalde oynadığı belli çok güzel rahatlatıyor takımı oyun yönünü değiştirerek paslarıda etkili ve isabetli . Preste yapıyor e daha ne olsun Ferdiyi rahatlatır Hasanla birlikte bu sene.

Muhammet Demirci: Tekniğine hiçbir lafım yok bugün attığı gol herşeyi özetliyor zaten ama şımarma potansiyeli yüksek. Basın bu çocuğu baştan çıkarabilir. Bu dediğimi gol sonrası diğer pozisyonda vurduğu aşırtma ve 1 e 10 çalıma girmeler özetliyor. Eğer batuhan gibi şımarmazsa ve çalışırsa çok büyük topçu olur.

Atınç Nukan: Boy pos harika zaten topuda oyuna çok iyi sokuyor süratte var üstünde durulsa süper bir stoper olur.

Gözüme çarpan gençler bunlar oldu benim Mertcanı pek seyredemedim ondanda olumlu konuşuyorlar beratta iyi rotasyon olur onun dışında gözüme pekta çarpan gençler yok tekrar söylüyorum izlediğim kadarı ile ve benim görüşlerim bunlar . Unuttuğum futbolcularda olabilir malum adını bile ilk defa duyduğum futbolcular var. Ama Hasan , Oğuzhan , Muhammede hayran kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin1903

Şu izlenimleri yazma gereği hissettim öncelikle berabere kalmış olmamız hiçbirşey belli etmez ilk yarı çok genç bir takım vardı 21 yaş ortalaması falan as kadrodan uzaktık gençler hakkında konuşmak istiyorum üç hazırlık maçını izledim 4-2 biten hariç:

Hasan Türk: Çok beğendim ernst neden bukadar kolay gönderildi anlayabiliyorum şimdi. Bilekler sağlam olduğu kadar fiziğide iyi pres yapar pas atar kısacası tam bir ön libero . A takımda çok rahat oynar bu sene.

Oğuzhan Özyakup: Aynı Hasan Türk gibi düşüncelerim. Altyapı eğitimini hollandada aldığı ve Arsenalde oynadığı belli çok güzel rahatlatıyor takımı oyun yönünü değiştirerek paslarıda etkili ve isabetli . Preste yapıyor e daha ne olsun Ferdiyi rahatlatır Hasanla birlikte bu sene.

Muhammet Demirci: Tekniğine hiçbir lafım yok bugün attığı gol herşeyi özetliyor zaten ama şımarma potansiyeli yüksek. Basın bu çocuğu baştan çıkarabilir. Bu dediğimi gol sonrası diğer pozisyonda vurduğu aşırtma ve 1 e 10 çalıma girmeler özetliyor. Eğer batuhan gibi şımarmazsa ve çalışırsa çok büyük topçu olur.

Atınç Nukan: Boy pos harika zaten topuda oyuna çok iyi sokuyor süratte var üstünde durulsa süper bir stoper olur.

Gözüme çarpan gençler bunlar oldu benim Mertcanı pek seyredemedim ondanda olumlu konuşuyorlar beratta iyi rotasyon olur onun dışında gözüme pekta çarpan gençler yok tekrar söylüyorum izlediğim kadarı ile ve benim görüşlerim bunlar . Unuttuğum futbolcularda olabilir malum adını bile ilk defa duyduğum futbolcular var. Ama Hasan , Oğuzhan , Muhammede hayran kaldım

ilk yarıdaki kadro yedeğinde yedeği denebilcek cinstendi. hani geri planda olan ve muhtemelen gönderilicek olan gençler vardı hep.

• beyler ben çok heycanlandım, kimse tutmasın kadro yapıcam. hoca hazırlık maçlarında hazırlık maçlarında bazen caysada 4-3-1-2 oynıcak.

-----------mcgregor--------------
    hilbert---sivok---escude---boral
    --oğuzhan----ferdi-----hasan----
    ---------------mami--------------
    ------pektemek----q7----------

hayalim bu. ama muhtemelen q7 yerine almeida olucak orda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

beyler ben çok heycanlandım, kimse tutmasın kadro yapıcam. hoca hazırlık maçlarında hazırlık maçlarında bazen caysada 4-3-1-2 oynıcak.

-----------mcgregor--------------
    hilbert---sivok---escude---boral
    --oğuzhan----ferdi-----hasan----
    ---------------mami--------------
    ------pektemek----q7----------

hayalim bu. ama muhtemelen q7 yerine almeida olucak orda...

Hocam kagit uzerinde mukemmelde bole arenaya filan cikarsak parcalarlar bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.