Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17. dakikada Mehmet Akyüz'ün soldan yaptığı ortada Almeida'nin plase vuruşunun kalecide kalması üzerine mutlak bir golü kaçırdı.

hayret, almeida gol kacirmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SaLiH

Velinin golünü merak ettim şimdi.

Veli gol atmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

veli gol atmış. bu "şampiyon olabiliriz" demek bence

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Veli gol atmış?

Şimdi pas atmayada başlar

• ne veli gol mü atmış
  • durun durun 3-5-2 kadro yapicam , hemde fernandes'siz

-------------McGregor----------
    ------Escude-Sivok-Ersan-------
    Hilbert----Hasan-Oguz------Boral
    -------------Muhammed------------
    ----------Almedya-Mistik-------------

kanatlar 3-5-2'ye uygun diye yapasim geldi
  • Veli demek gol demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

durun durun 3-5-2 kadro yapicam , hemde fernandes'siz

kadro çok güzel ama 2 yıl sonrası için bu sezona uyarlarsak; muhammed'in yerine oğuz'u çek, ğuzdan boşalan yerede ferdi'yi koy... ben stoperde ersan yerine bu sezon genelinde toraman'ı tercih ederdim, hem sahadaki tecrübeli oyuncu sayısı artar, hem daha az yetenekli olmasına rağmen en azından bu sezonluğuna daha fazla güven veriyor bana.

bide almeida hem oyun yapısı hemde aldığı para anlamında bu takıma lüks gibi bence. ya mustafa'nın yanına takımla bütünleşen komple ve yırtıcı bir forvet lazım; yada transfer istemiyorsanız (bakın bu kadroya şimdi yapıcağım hamle kadroyu çok heycan verici yapıcak ) mustafa'nın yanında burağı oynatırsınız. mustafa en uçta burak biraz arkasında. bide takım olmayı becerirlerse; çok vahşi bi kadro

• quote:

quote:

kadro çok güzel ama 2 yıl sonrası için bu sezona uyarlarsak; muhammed'in yerine oğuz'u çek, ğuzdan boşalan yerede ferdi'yi koy... ben stoperde ersan yerine bu sezon genelinde toraman'ı tercih ederdim, hem sahadaki tecrübeli oyuncu sayısı artar, hem daha az yetenekli olmasına rağmen en azından bu sezonluğuna daha fazla güven veriyor bana.

bide almeida hem oyun yapısı hemde aldığı para anlamında bu takıma lüks gibi bence. ya mustafa'nın yanına takımla bütünleşen komple ve yırtıcı bir forvet lazım; yada transfer istemiyorsanız (bakın bu kadroya şimdi yapıcağım hamle kadroyu çok heycan verici yapıcak ) mustafa'nın yanında burağı oynatırsınız. mustafa en uçta burak biraz arkasında. bide takım olmayı becerirlerse; çok vahşi bi kadro

durun dizicem

---------------------mcgregor------------------
    ------toraman--------sivok--------escude-----
    ---hilbert---------hasan--ferdi----------uğur--
    -----------------------oğuz--------------------
    --------------burak---------mustafa----------

• @Lawagolem

Usta almeida bize luks kismina yuzde yuz katiliyorum , bitek bana oyle geliyo saniyodum :D dikkat etmissindir , arada dunyada kimsenin yapamayacagi vucut hareketleri,paslari filan atiyo ama tirnak icinde "arada" hatta cok nadir.kullanamadigimiz icin buyuk ihtimalle.maliyet acisindanda bize luks ama sunuda unutmamak lazim , bugunlerde elimizdeki oyunculari yollamak daha buyuk bi luks :D zaten samet hoca almeida'yi kullanabilcegini dusundugu icin israrla takimda tutuyo.yoksa tam bi kazma yani.

Ama burak kismina katilmiyorum ustad , bi santraforda mutlaka olmasi gereken ozelliklerden sadece bi tanesi var oda bitiricilik.ne top indirir , ne hava topuna cikar , golu koklayabilen , olmasi gereken yerde olan bi oyuncu oldugunuda zannetmiyorum.yukarda oguzhan'I koydugun yerde is yapar veya 3-6-1'de filan.ama harbiden 3-6-1 orta sahasina koy ferdiyi oguzhani mamiyi buraki hasani mac basina banko yuzde 60 topla oynama oraniyla oynariz derbiler dahil :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@Lawagolem

Usta almeida bize luks kismina yuzde yuz katiliyorum , bitek bana oyle geliyo saniyodum :D dikkat etmissindir , arada dunyada kimsenin yapamayacagi vucut hareketleri,paslari filan atiyo ama tirnak icinde "arada" hatta cok nadir.kullanamadigimiz icin buyuk ihtimalle.maliyet acisindanda bize luks ama sunuda unutmamak lazim , bugunlerde elimizdeki oyunculari yollamak daha buyuk bi luks :D zaten samet hoca almeida'yi kullanabilcegini dusundugu icin israrla takimda tutuyo.yoksa tam bi kazma yani.

Ama burak kismina katilmiyorum ustad , bi santraforda mutlaka olmasi gereken ozelliklerden sadece bi tanesi var oda bitiricilik.ne top indirir , ne hava topuna cikar , golu koklayabilen , olmasi gereken yerde olan bi oyuncu oldugunuda zannetmiyorum.yukarda oguzhan'I koydugun yerde is yapar veya 3-6-1'de filan.ama harbiden 3-6-1 orta sahasina koy ferdiyi oguzhani mamiyi buraki hasani mac basina banko yuzde 60 topla oynama oraniyla oynariz derbiler dahil :D

hocam o santrofor görevlerin pektemek üstlenicek işte... santrofordan çok; ikinci forvet gibi. pektemeğin biraz arkasında bu işi kıvırır gibime geldi. zaten orda ikinci forvet olarak burak oynarsa biraz daha geride oynıcağından 3-6-1 gibi olucaktır sahadaki görüntü

• almeidanin herhangi bir mac boyunca yaptiklari :

-10-15 defa bizim kaleci kale vurusu kullandiktan sonra rakip stoperle kafa topuna cikip, kafasini tutarak hakeme sitemkar sekilde bakmak.
    -3-5 defa kafasini omuzlarinin icine cekerek o boya ragmen kafa toplarina etkisiz vurmak.
    -2-3 defa sanki ceza sahasinda kafayi ben vuracakmisim gibi sol cizgiden orta acmak.
    -en az 1 defa % 100 luk gol kacirmak.
    -1-2 defa ceza sahasi disindan sert vurmak (sonuc kale vurusu)
    -1 defa denk gelirse arka direkte bos pozisyonda kafayi vurup gol atmak.

cok para aliyor diye bedavadan biraz pahaliya gonderilmek istenen quaresma luks ise, bu oyuncu harbiden lukstur... ayrica futbolundan hic hazzetmesemde holosko bile bence forvette daha etkili olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

almeidanin herhangi bir mac boyunca yaptiklari :

-10-15 defa bizim kaleci kale vurusu kullandiktan sonra rakip stoperle kafa topuna cikip, kafasini tutarak hakeme sitemkar sekilde bakmak.
    -3-5 defa kafasini omuzlarinin icine cekerek o boya ragmen kafa toplarina etkisiz vurmak.
    -2-3 defa sanki ceza sahasinda kafayi ben vuracakmisim gibi sol cizgiden orta acmak.

cok para aliyor diye bedavadan biraz pahaliya gonderilmek istenen quaresma luks ise, bu oyuncu harbiden lukstur... ayrica futbolundan hic hazzetmesemde holosko bile bence forvette daha etkili olur ...

birde hangi maç olursa olsun milli maçlarda dahil cenazeyi defnettikten 5 dk sonra maça gelmiş gibi bir üzüntüsü var .

• quote:

Orijinalden alıntı: bRoookLyn

quote:

birde hangi maç olursa olsun milli maçlarda dahil cenazeyi defnettikten 5 dk sonra maça gelmiş gibi bir üzüntüsü var .

aynen oyle .

• Lawagolem hocam baska bi konuda daha yazmistim , mustafa'nin zaman zaman oyunun icinde kaybolma gibi bi huyu var , almedya'nin bu seneki en onemli gorevi bence mustafa'yi surekli oyunun icinde sicak tutmak olucaktir.yani daha simdilik baskasini besleyebilcek,surekli top indircek kafaya cikicak bi oyuncu degil.ha o ozellikleri var mi ? Hem o ozellikleri var hem top teknigi yuksek hem ilerde top tutabiliyo hemde bitirici cogu kisi gormuyo ama bu inanilmaz,olaganustu birsey.su anda sadece ibra ve van persie bu ozelliklere sahip santraforlar.ama asil onemli olan bu ozellikleri surekli degil , dedigim gibi oyunun belirli bolumlerinde sahne aliyo hatta bazen almiyo bile.iste o zaman yanina burak gibi birini koydugunda ikiside etkisizlesir forvetsiz oynariz.hugo'nun en azindan olusu bos alan yaratiyo bu yanindaki kisa forvet icin yeterde artar.almeida burak olabilir bak mesela , hatta kovacevic-nihat ruhu bile yakalanabilir bi ihtimal ama mustafa simdilik o yanindaki forveti besliycek tecrubede degil.

• Almeida'nın gönderilmeme sebebini daha 2 yıl kontratı olması ve kötü bir sezon + avrupa şampiyonası geçirmiş olmasına bağlıyorum. Sanırım şu anda piyasa değeri kariyerinin dip noktasında. Bir yıl daha oynatıp piyasasının yükselmesini bekleyecekler tahminimce. Önümüzdeki sezon çift forvet oynandığında daha etkili olacaktır, olmasa bile gelecek sene transferde adı geçtiğinde hemen akıllara kötü bir avrupa şampiyonası performansı gelmeyecektir. İki sene arasında bu seneki maaşını çıkaracak bir fark olacağını düşünüyor olmalı yönetim.
  • quote:

%100 katılıyorum. quaresma gönderliyorsa (ki gönderilmesin demiyorum, maliyeti fazla); bu adam hayli hayli gönderilmeli. holosko'yu ve akyüz'ü tercih ederim.

• quote:

Lawagolem hocam baska bi konuda daha yazmistim , mustafa'nin zaman zaman oyunun icinde kaybolma gibi bi huyu var , almedya'nin bu seneki en onemli gorevi bence mustafa'yi surekli oyunun icinde sicak tutmak olucaktir.yani daha simdilik baskasini besleyebilcek,surekli top indircek kafaya cikicak bi oyuncu degil.ha o ozellikleri var mi ? Hem o ozellikleri var hem top teknigi yuksek hem ilerde top tutabiliyo hemde bitirici cogu kisi gormuyo ama bu inanilmaz,olaganustu birsey.su anda sadece ibra ve van persie bu ozelliklere sahip santraforlar.ama asil onemli olan bu ozellikleri surekli degil , dedigim gibi oyunun belirli bolumlerinde sahne aliyo hatta bazen almiyo bile.iste o zaman yanina burak gibi birini koydugunda ikiside etkisizlesir forvetsiz oynariz.hugo'nun en azindan olusu bos alan yaratiyo bu yanindaki kisa forvet icin yeterde artar.almeida burak olabilir bak mesela , hatta kovacevic-nihat ruhu bile yakalanabilir bi ihtimal ama mustafa simdilik o yanindaki forveti besliycek tecrubede degil.

mustafa'da inanılmaz bi potansiyel olduğuna bende katılıyorum. dikkatli izleyen birinin gözünden kaçması imkansız. bilekleri en az q7 kadar esnek ve dediğiniz gibi bunun yanında bide bitiricilik var. bilmiyorum ama şu önündeki iki sezonu iyi geçirirse; 25 yaşına geldiğinde avrupa'nın büyük kulüplerinden birine gider gibime geliyo. hani öyle arda2nın gittiği athletico falan gibi orta seviye bi kulüpte olmaz bana göre. diceksiniz ki "30 gol atan burak'ın bile adı çok büyük kulüplerle anılmadı" ... doğru; ama mustafa gerçekten çok farklı.

• quote:

Hasan ile Oğuz kim ? Yeni transferler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Hasan ile Oğuz kim ? Yeni transferler mi ?

hasan a2'den (aslında çift yönlü ama defansif yönü ağır basan bi orta saha); oğuzhan arsenal altyapısından (çift yönlü, ofansif yönü ağır basan bi orta saha)...

• quote:

quote:

Lawagolem hocam baska bi konuda daha yazmistim , mustafa'nin zaman zaman oyunun icinde kaybolma gibi bi huyu var , almedya'nin bu seneki en onemli gorevi bence mustafa'yi surekli oyunun icinde sicak tutmak olucaktir.yani daha simdilik baskasini besleyebilcek,surekli top indircek kafaya cikicak bi oyuncu degil.ha o ozellikleri var mi ? Hem o ozellikleri var hem top teknigi yuksek hem ilerde top tutabiliyo hemde bitirici cogu kisi gormuyo ama bu inanilmaz,olaganustu birsey.su anda sadece ibra ve van persie bu ozelliklere sahip santraforlar.ama asil onemli olan bu ozellikleri surekli degil , dedigim gibi oyunun belirli bolumlerinde sahne aliyo hatta bazen almiyo bile.iste o zaman yanina burak gibi birini koydugunda ikiside etkisizlesir forvetsiz oynariz.hugo'nun en azindan olusu bos alan yaratiyo bu yanindaki kisa forvet icin yeterde artar.almeida burak olabilir bak mesela , hatta kovacevic-nihat ruhu bile yakalanabilir bi ihtimal ama mustafa simdilik o yanindaki forveti besliycek tecrubede degil.

mustafa'da inanılmaz bi potansiyel olduğuna bende katılıyorum. dikkatli izleyen birinin gözünden kaçması imkansız. bilekleri en az q7 kadar esnek ve dediğiniz gibi bunun yanında bide bitiricilik var. bilmiyorum ama şu önündeki iki sezonu iyi geçirirse; 25 yaşına geldiğinde avrupa'nın büyük kulüplerinden birine gider gibime geliyo. hani öyle arda2nın gittiği athletico falan gibi orta seviye bi kulüpte olmaz bana göre. diceksiniz ki "30 gol atan burak'ın bile adı çok büyük kulüplerle anılmadı" ... doğru; ama mustafa gerçekten çok farklı.

Mustafa hakkindaki yorumlarina kesinlikle katiliyorum hocam ayrica transfer sezonu baslangicinda bayern munih ile adi gecmisti yalan olduguna inanmiyorum eger bu sezon 17 üstü gol sayisini yakalarsa inşallah yakalar:) bayern de bile gorebiliriz:)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.