Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oğuznhan sol kanattan çıkan Fernandes'e ara pası attı Fernandes ceza sahasının solunda topla buluştu içeri yerden ortaladı Almeida vurur gibi yapıp topun üzerinden atladı. Kaleciyi yanılttı ve Olcay topu boş kaleye yolladı. 2-0 oldu.

Almeida akıl dolu bir işle attırdı golü yalnız helal olsun.
  • goooooooooooooooooooooolllllllllllllllll

atak iyi gelişti almeida kazmasıda ilk defa topun üstünden atlayarak iyi bi iş yaptı olcay yada oğuzhandan bviri attı 2 side pozisyonun içindeyei karıştırıdım.

yanlız bu emre özkan varya. bi izleyin bakın. bırakın beşiktaşı kırklarelide bile oynayamaz hatta profesyonel bi futbolcu olmayı haketmiycek kadar kötü. çalışıyo ediyo iyi niyetli ama Allah hiçbişey vermemiş.
  • Oyunu izliyorum, bu sene Beşiktaş çok büyük sürprizler yapıcak görürsünüz. Özellikle 2. hafta herkes şaşırıcak.
  • fernandes orta sahada 3 kişiyi üstüste dönen çalımla geçti taraftarlar çoştu
  • takımlar dandik de olsa bu kadar çok hazırlık maçları yapmamız çok iyi, lige oldukça hazır gireceğiz inşallah, her şey beşiktaş'ımız için.
  • almeida iyi gibi
  • Arkadaşlar ateşi olan var mı?

Acil
  • goooooooooooooooooooooooooooooooooollll

3-0 fernandesin kullandığı serbest vuruşta vucudu E harfi şeklini alarak kafa vuran Sivok 3-0 yaptı.
  • oğuzhan'ı ağzım açık izliyorum. türkiye'de görmeye pek alışık olmadığımız tipte bir orta saha. biz selçuk inan'dan, emre'den başka adam akıllı box to box görmedik yeni nesil olarak.
  • Yahu link yok mu söyletiyorsunuz adamı
  • goooooooooooooooooooooooolll

4-0.

fernedes oğuzhana müthiş bi top attı 50 metrelik, o hemen sağa hilberte yuvarladı, hilberte almeidaya yuvarkadı. ALmeida ne kadar denediyse denesin kale çizgisinden kaçıramadı artık istemedende golü attı. tabiki bu almeidaya yakışmadı, her zamanki gibi kaçırmasını bekledik.
  • 5-1 Gol Olcay, harika bir gol attı :)
  • Lİnk bende yok beyler be tvden izliyorum onu söyliymde.

gooooooooooooo 5-1 olmuş buraya gide gele kırklarelinin (bu nasıl takım ismi lan parmaklarım birbirine girdi yazacam diye) golünü göremedim ama su molası biter bitmez almeidanın sağdan ortasın olcay şahan gelişine hafif sol çaprazdan havada topu gömdü ağlara.

biraz q7 nn maccabiye attığı ilk gol gibi oldu.
  • 6-1 Almeida
  • gooooooooooooooooooooooooooooolll

fernandesin kullandığı serbest vuruşta almeida çaktı. 6-1 !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

goooooooooooooooooooooooolll

4-0.

fernedes oğuzhana müthiş bi top attı 50 metrelik, o hemen sağa hilberte yuvarladı, hilberte almeidaya yuvarkadı. ALmeida ne kadar denediyse denesin kale çizgisinden kaçıramadı artık istemedende golü attı. tabiki bu almeidaya yakışmadı, her zamanki gibi kaçırmasını bekledik.

kahkaha attim nedense
  • Olcay'a mest oldum adeta, Simao'dan 3 kat iyi oynuyor. Adam hiç çalım, hareket için oynamıyor direk skora gidiyor. Çok çok beğendim. Bu sene Uğur Boral - Olcay Şahan koridor yapıcaklar sol kanadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

goooooooooooooooooooooolllllllllllllllll

atak iyi gelişti almeida kazmasıda ilk defa topun üstünden atlayarak iyi bi iş yaptı olcay yada oğuzhandan bviri attı 2 side pozisyonun içindeyei karıştırıdım.

yanlız bu emre özkan varya. bi izleyin bakın. bırakın beşiktaşı kırklarelide bile oynayamaz hatta profesyonel bi futbolcu olmayı haketmiycek kadar kötü. çalışıyo ediyo iyi niyetli ama Allah hiçbişey vermemiş.

ulan ilk paragrafa kahkaha attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-1 Mertcan Aktaş
  • gooooooooool fernandes sağdan orta mertcan bir kafa ve 7-1 !!!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.