Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inonu88

gooooooooool fernandes sağdan orta mertcan bir kafa ve 7-1 !!!

Daha hızlı olmalısın genç

• Valla rakibin zayıflığından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama ben tüm oyuncuları beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

gooooooooool fernandes sağdan orta mertcan bir kafa ve 7-1 !!!

Daha hızlı olmalısın genç

senin pcyle tv arasındaki mesafe daha kısa olabilr
  • Rakip zayıftı ama takımdaki istek mükemmeldi.İnşallah böyle devam ederde maç seçme durumu olmaz.Bunu yabancılar için söyledim.Bugün hepsi resmi ve önemli bir maç oynuyormuş gibi mücadele ettiler
  • Vay kartallar çoşmuş rakip tabi ki güçsüz ama olsun buda bir şeydir tabi burdan bu işin gençlerle olmayacağını anlıyoruz bkz ferdi girdi dağıttı ortalığı adam
  • Güzel güzel böylelikle üstümüzdeki ölü toprak biraz olsun kalktı,böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı
  • Bi' maçta da gol yemeyelim læ
  • Bol gollu galibiyet iyi oldu takim icin ama o takim otobusu ne oyle ya uzuldum vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır böyle farklı bir galibiyet almamıştık ne olursa olsun.
  • Samet Aybaba : Trakya'daki Beşiktaşlılarla buluştuk.Takım çabuk oynayan displinli oynayan bir hal alacak.
  • Bide yemesek iyi olucakmış .
  • o değilde tek golü hangi kaleci yedi.
  • morale ihtiyaç var böyle maçlar bizim avantajımıza.
  • quote:

goooooooooooooooooooooooolll

4-0.

fernedes oğuzhana müthiş bi top attı 50 metrelik, o hemen sağa hilberte yuvarladı, hilberte almeidaya yuvarkadı. ALmeida ne kadar denediyse denesin kale çizgisinden kaçıramadı artık istemedende golü attı. tabiki bu almeidaya yakışmadı, her zamanki gibi kaçırmasını bekledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

o değilde tek golü hangi kaleci yedi.

Tam tahmin ettiğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

o değilde tek golü hangi kaleci yedi.

Bu da soru mu yahu?
  • Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kırklarelispor karşılaşmasın ardından açıklamalarda bulundu.

Çebi, yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş, her yerde sevilen bir takım. Beşiktaş, Türkiye'nin en çok sevilen ve en büyük kulübü. Türkiye demek Beşiktaş demek. Rakibimiz de bizi çok iyi misafir etti. Onlara da geçen sezon kaçırdıkları şampiyonluğu bu sene yakalamalarını diliyorum. Takım her maç daha olumlu gidiyor. İyi bir Beşiktaş seyrettireceğiz. Beşiktaş taraftarının da yanımızda olmasını istiyorum." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903
  • maçtaydım fernandesiniz gercekten olağanüstü bir oyuncu. 10 numara kimdi bilemiycem mükemmel koşular yapıyor rahatlıkla oynar takımda. mami ise bu ligi daha kaldıramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas

maçtaydım fernandesiniz gercekten olağanüstü bir oyuncu. 10 numara kimdi bilemiycem mükemmel koşular yapıyor rahatlıkla oynar takımda. mami ise bu ligi daha kaldıramaz.

Olcay Şahan 10 Numarai gerçekten ben de bu maçta çok beğendim. Süper de bir gol attı.

Oğuzhan da çok rahat adam geçiyor, ama hızıyla değil, aklıyla. Muhammed de iyiydi. Takım süperdi de işte rakip Kırklareli olunca, insan acaba diyor
  • Beşiktaş 'Biz de buradayız' mesajı vermeye devam ediyor. Umarım lig de başarılı olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.