Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Bu kadar ilgiyi başka takımla maç yaparkende gösterseler ya.

maça gs taraftarı bile gidiyor.

Onu gördüm feci güldüm . Beşiktaşlılar bilet arıyor maç için elin Gs lisi bizden önce gidiyor maça. Hatta FB li bile var gidecek maça umarım ambulansla çıkmaz staddan.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Arkadaslar biletlerin alayi bitti ciktigi gibi izmir ici gitmekten vazgecen varsa veya fqzla bileti olan pmden ulassi lutfen

İzmir D&R'da da bitti mi?

hocam sabah 8de küçükparktaki palme kitabevinde listeye adımı yazdım 11.sıraya saat 10 oldu sistem açılmıyor fln dedi adam 5 dk geçti ilk 2 sırayı aldı onlar bileti aldı 3 ve4.sıra içeri girdi bilet bitti anlamadım nasıl iş ve rahat 50 60 kişide bekliyorduk

İzmir'den organizasyon yapıp Beşiktaş maçlarına giden bir grup falan var mı ? Fener maçı için sormuyorum genel anlamda?

hocam bu maç için çarşı izmir 6 otobüs kaldırıyor yeni açık tarafında olucaklar arkadaşımdan haber beklediğim için oraya kayıt olmamıştım ah kafam ahh

• Uzun süre sonra stad ful çekicek anlaşılan, İnönü'de son derbi olması hüzün verici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Anlayamadığım bir olay var.GS forumunda herkes FB rahat yener diyor.Hatta onu geçtim FB puan kaybederse şampiyonuz diyorlar.FB taraftarı da bunu söylüyor.Sanki bizim şampiyonluk şansımız yok gibi.Sanırım aramızda 1 puan fark olduğunu unutuyorlar.

bjk bu sezon tüm branşlarda gs ve fb ye karsi 1 galibiyet bile alamamış. istatistiklere gore konuşuyorlardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes FB yenecek diyorlarda neye dayanıyorlar ? Hakemleri biz nasıl yendiysek futboluyla BJK yenmesini bilir mücadelesiyle.Ben haftasonu Beşiktaş'ın 3 1 gibi skorla galip geleceğine inanıyorum isterse kralı olsun bu maçta BJK yol vermeyecek FB'ye istatislik felan hikaye mücadele bakımından 1 adım önde Beşiktaş.Fernandes'e laf atanlar büyük maçta Trabzon'da 1 puan çıkartan adamdır Fernandes bizim maçta sakatlıktan çıktı oynayamadı ama şimdi hazır durumda çıkacak ve yanında pas yapacağı Oğuzhan'da oynayacak Tek korku olursa oda erken golde kırılıyorsunuz inşallah yemezseniz yenersiniz.
  • Pazar günü oynanacak olan derbi mücadelesini Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Dördüncü hakem ise Tolga Özkalfa.
  • Yalnız FB'lisi GS'lisi zorla kaşınıyor arkadaş.Tamam spor bu destek için gelirsin falan ama binlerce kişi arasında saniyelik kaybeder kendisini Fenerli biri öldürene kadar döverler veya Gs'lisi de aynı şekilde hele bu sezon ki olaylar sonucunda kimseyi tutamazsın orada.

Normal maça git gir ama derbide zorlamanın nedeni nedir ?
  • İçimde bu maçı kaybedecekmişiz gibi bir his var.

Evi,arabayı satın Fenerbahçe'ye oynayın.
  • Valla bi fb li arkaşımdan turuva olacak diye saçma sapan bişey duydum inş. denemezler öyle bişey kan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Valla bi fb li arkaşımdan turuva olacak diye saçma sapan bişey duydum inş. denemezler öyle bişey kan çıkar

Büyük hata yaparlar.Cesetleri çıkar oradan.Gayet ciddiyim.Olan yine takıma olur bir sürü ceza verirler.
  • quote:

quote:

Valla bi fb li arkaşımdan turuva olacak diye saçma sapan bişey duydum inş. denemezler öyle bişey kan çıkar

Büyük hata yaparlar.Cesetleri çıkar oradan.Gayet ciddiyim.Olan yine takıma olur bir sürü ceza verirler.

Ceset ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

quote:

quote:

Ceset ?

Bu sefer kan çıkar.

• quote:

quote:

quote:

Ceset ?

Bu mu truva?Adamlar (!) kapıyı kırıp içeri girmişler.

• quote:

quote:

quote:

Ceset ?

Övünülecek bişey değil, benim bahsettiğim bjk formasıyla stadın ortasında birden fb li çıkmaları umarım yapmazlar çok kötü sonuçları olur 2 taraf içinde bunu övünmek olarak görmüyorum onu baştan belirteyim.

• şu maçı aldık mı. bi üst üste 3 maç daha kazanrız
  • Truvayı en son Adana'da Bursalılar denemişti. Demirsporlularla beraber dövmüştük
  • quote:

quote:

quote:

Ceset ?

Şuna truva diyebiliyorsun ya daha ne diyeyim.Burada suç tamamen Valiliğin.Fenerbahçe seyiricisi alınacak dendi, biletler satıldı.Maça saatler kala seyirci alınmayacak dediler, taraftarlar zaten gelmiş çoktan stadın önüne.Mümkünatı yok dağıtamazsın.Başkan ve yöneticiler de Fener taraftarı alınsın diye uğraşıyor ama maç saati geldi.Kendini bilmezler müze tarafındaki kapıları parçalayarak içeri giriyor, diğerleri de peşlerinden.Kötü niyet olmadığını şuradan anlayabiliriz mesela, müzede hiç maddi zarar yok.

Zaten orada olsaydın bilirdin, BJK taraftarı bağırdı sahaya giren ... vs şeklinde, aynı tezahüratı Fenerbahçe taraftarı yaptı sahaya girersek .... vs şeklinde.

Gördüğün gibi taraflar arasında bir düşmanlık, truvalık olay yok.İnternet ortamında olaydan bihaber kişiler çıkarıyor bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544368_520982167952492_987880401_n.jpg

Bu nedir Fb taraftarı mı almış bu biletleri?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544368_520982167952492_987880401_n.jpg

Bu nedir Fb taraftarı mı almış bu biletleri?

Ulan biz bilet bulamıyoruz elemanlar sömürmüş hepsini

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.