Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biheppi*

Merhaba arkadaşlar.
    Cuma'ya yeni açık bileti biter mi?
    Cuma almak istiyorum da

Biletmi kalır hocam derbiye full çeker stad
  • OOOOOOOOOOOOOOO değişti başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

Orijinalden alıntı: biheppi*

Merhaba arkadaşlar.
    Cuma'ya yeni açık bileti biter mi?
    Cuma almak istiyorum da

Biletmi kalır hocam derbiye full çeker stad

İnönü'de son derbi olduğu için maça ilgi büyük. Yoksa zamanında maç günü bile staddan bilet alanları hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Sivas maç öyküsü

http://www.ligtv.com.tr/haber/en

samet hoca video sonunda amehmet akyüzü bulun bana diyor niye kızmıştı
  • Arkadaslar biletlerin alayi bitti ciktigi gibi izmir ici gitmekten vazgecen varsa veya fqzla bileti olan pmden ulassi lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Arkadaslar biletlerin alayi bitti ciktigi gibi izmir ici gitmekten vazgecen varsa veya fqzla bileti olan pmden ulassi lutfen

İzmir D&R'da da bitti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

necip'in tek bacağı benim belim kadar

su fotografa bakinca gelecegimizi goruyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Hee gelecek.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Sivas maç öyküsü

http://www.ligtv.com.tr/haber/en

Of ne güldüm ya son kısmına, tamda yerinde kesmişler videoyu, ''yiter ya şu Mehmedi bana bulun !!!111birbirbir''
  • Peşinen söylüyorum Oğuzhan oynamazsa yenemeyiz
  • konudaki bjk lilerle fenerlilerin keyfi iyi,yok beraberlikte gs ye söveriz benim rutin yaptığım iş o falan kasımpaşa maçında 2-1 den sonra tribündeki toplu küfürü bi ben duydum herhalde,şu gücüne güç katmaya geldik tezahüratının küfürlü versiyonunu.Neyse maçtan sonrada bu kadar dost olabilcek misiniz birbirinizle bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Hee gelecek.

/>

sen niye değiştirmiyosun şu avatarını, mralimizi bozuyosun, hüzünlere boğuyosun bizi

• Anlayamadığım bir olay var.GS forumunda herkes FB rahat yener diyor.Hatta onu geçtim FB puan kaybederse şampiyonuz diyorlar.FB taraftarı da bunu söylüyor.Sanki bizim şampiyonluk şansımız yok gibi.Sanırım aramızda 1 puan fark olduğunu unutuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Arkadaslar biletlerin alayi bitti ciktigi gibi izmir ici gitmekten vazgecen varsa veya fqzla bileti olan pmden ulassi lutfen

hocam sabah 8de küçükparktaki palme kitabevinde listeye adımı yazdım 11.sıraya saat 10 oldu sistem açılmıyor fln dedi adam 5 dk geçti ilk 2 sırayı aldı onlar bileti aldı 3 ve4.sıra içeri girdi bilet bitti anlamadım nasıl iş ve rahat 50 60 kişide bekliyorduk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

hocam sabah 8de küçükparktaki palme kitabevinde listeye adımı yazdım 11.sıraya saat 10 oldu sistem açılmıyor fln dedi adam 5 dk geçti ilk 2 sırayı aldı onlar bileti aldı 3 ve4.sıra içeri girdi bilet bitti anlamadım nasıl iş ve rahat 50 60 kişide bekliyorduk

İzmir'den organizasyon yapıp Beşiktaş maçlarına giden bir grup falan var mı ? Fener maçı için sormuyorum genel anlamda?

• -ARTIK BİR TANE BÜYÜK MAÇ OYNASIN-

Beşiktaş'ın mutlaka kazanması gerektiğini belirten Kaya Çilingiroğlu; "Benim gözüm Fernandes'in üzerinde. Artık bir tane büyük maç oynasın. İnşallah da oynar ve bizi yanıltır.
  • Merdiven,tribün boşlukları ve koridorlar için yeniden biletler satışa sunulacakmış.İlgilenen arkadaşlar kulübe yakın isimlerle temasta bulunsunlar.Çünkü biletler çıktığı anda tükenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Merdiven,tribün boşlukları ve koridorlar için yeniden biletler satışa sunulacakmış.İlgilenen arkadaşlar kulübe yakın isimlerle temasta bulunsunlar.Çünkü biletler çıktığı anda tükenecek.

oha ne bu ilgi böyle
  • Bu kadar ilgiyi başka takımla maç yaparkende gösterseler ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Bu kadar ilgiyi başka takımla maç yaparkende gösterseler ya.

maça gs taraftarı bile gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.