Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lSight

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe

Stad maça hazır

Bence uzun zaman aradan sonra İnönü'de çok uzun süredir olmayan bir atmosfer olacak,bir kere kapalı tamamen dolacak,daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

quote:

Orijinalden alıntı: gktr25

quote:

Herkes FB yenecek diyorlarda neye dayanıyorlar ? Hakemleri biz nasıl yendiysek futboluyla BJK yenmesini bilir mücadelesiyle.Ben haftasonu Beşiktaş'ın 3 1 gibi skorla galip geleceğine inanıyorum isterse kralı olsun bu maçta BJK yol vermeyecek FB'ye istatislik felan hikaye mücadele bakımından 1 adım önde Beşiktaş.Fernandes'e laf atanlar büyük maçta Trabzon'da 1 puan çıkartan adamdır Fernandes bizim maçta sakatlıktan çıktı oynayamadı ama şimdi hazır durumda çıkacak ve yanında pas yapacağı Oğuzhan'da oynayacak Tek korku olursa oda erken golde kırılıyorsunuz inşallah yemezseniz yenersiniz.

Fb bölümüne de Fener kazanacak yazıyodun ne iş?

Öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum ? 3 1 skor yazdım yazdığım yere sadece Oğuzhan felan oynamazsa FB yenebilir dedim..Ben BJK yenecek diyorum.

Tam karışırmışım diye mesaj atacaktım göndermedi.Şimdi gördüm alıntını ve şunu buldum
    http://forum.donanimhaber.com/m_71441435/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes FB yenecek diyorlarda neye dayanıyorlar ? Hakemleri biz nasıl yendiysek futboluyla BJK yenmesini bilir mücadelesiyle.Ben haftasonu Beşiktaş'ın 3 1 gibi skorla galip geleceğine inanıyorum isterse kralı olsun bu maçta BJK yol vermeyecek FB'ye istatislik felan hikaye mücadele bakımından 1 adım önde Beşiktaş.Fernandes'e laf atanlar büyük maçta Trabzon'da 1 puan çıkartan adamdır Fernandes bizim maçta sakatlıktan çıktı oynayamadı ama şimdi hazır durumda çıkacak ve yanında pas yapacağı Oğuzhan'da oynayacak Tek korku olursa oda erken golde kırılıyorsunuz inşallah yemezseniz yenersiniz.

Fb bölümüne de Fener kazanacak yazıyodun ne iş?

Öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum ? 3 1 skor yazdım yazdığım yere sadece Oğuzhan felan oynamazsa FB yenebilir dedim..Ben BJK yenecek diyorum.

Tam karışırmışım diye mesaj atacaktım göndermedi.Şimdi gördüm alıntını ve şunu buldum
    http://forum.donanimhaber.com/m_71441435/mpage_1/key_/tm.htm

BJK maçını kastetmemiştim orada oda girmiş benim hatam

• Dişlek oğlan ne oldu, ne zaman dönecek 1 ay oldu sakatlık haberi geleli.1.5 ay civarı döner diyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Dişlek oğlan ne oldu, ne zaman dönecek 1 ay oldu sakatlık haberi geleli.1.5 ay civarı döner diyorlardı.

Ne yazdigimi merak edip blogumu kaldiracaksin biliyorum.

Yarin oglen 12 den sonra attigin tum mesajlari alintilayacagim korkma.Benim yeni totemim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

quote:

Dişlek oğlan ne oldu, ne zaman dönecek 1 ay oldu sakatlık haberi geleli.1.5 ay civarı döner diyorlardı.

Yarin oglen 12 den sonra attigin tum mesajlari alintilayacagim korkma.Benim yeni totemim

Zaten kaldırmıştım geçen tartışmada.Güzel bir eleştiri yapmıştın o mesajından sonra kaldırmıştım.Maçtaki gerginlikten basmıştım tuşa.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten kaldırmıştım geçen tartışmada.Güzel bir eleştiri yapmıştın o mesajından sonra kaldırmıştım.Maçtaki gerginlikten basmıştım tuşa.

bende blocklumuyum

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

quote:

quote:

bende blocklumuyum

Usta sana ne oluyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

quote:

quote:

bende blocklumuyum

Usta sana ne oluyor ?

Bende olabilirmiyim acaba deneyelim de.

• Maç gunu burdayım bızım bolumde konu kayıp

Besıktasa basarılar ve

Bu sozum ıkı takım ıcınde gecerlı maci alamazsak sampiyonluk falan konusmiyalim bu saatden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waResurge

Böyle takılıyorsunuz sonra gs li sapıklarım özelden pm atıyor bana seni hiç sevmiyorlar diye
  • Beşiktaş kendi evinde beraberlik bile alamazsa kapatsın dükkanı gitsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waResurge

Böyle takılıyorsunuz sonra gs li sapıklarım özelden pm atıyor bana seni hiç sevmiyorlar diye

seven mi var bi de

not:seviyoruz tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Beşiktaş kendi evinde beraberlik bile alamazsa kapatsın dükkanı gitsin.

sanane kardesim,sen oynadigin rezil topu elestir.

bu arada bulent yildirim yine kurtardi gsyi penaltiyi veremedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Beşiktaş kendi evinde beraberlik bile alamazsa kapatsın dükkanı gitsin.

Sen kendi takımına baksana.Rüya takımın (!) isabetli şutu bil yoktu.
  • Bi uğrayayım dedim.insallah yarın yenilirsiniz
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Bi uğrayayım dedim.insallah yarın yenilirsiniz
    Saygılar

Gel hele otur soluklan, çay çekin kardeşime
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Bi uğrayayım dedim.insallah yarın yenilirsiniz
    Saygılar

Gel hele otur soluklan, çay çekin kardeşime

EyvallahSon 10 yılın derbi özetlerini izledim de,cidden guzel maclardı yahu.alexin hat-trickine kadar izleyebildim devam edemedim ama sonrasına

• alex yok bence yeneriz bu sefer.
  • Fenerbahçe 3-1 alır
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.