Önder Özen'in gelişiyle kimse fıs transfer beklemesin arkadaşlar.
Birkaç Oğuzhan daha göreceğiz takımda.
Yapılan transferler yerli mi yabancı mı olacak hiç ses seda var mı bununla ilgili?
Oğuzhanvari diyebileceğimiz isimler yerli olur diye düşünüyorum.
Dışarıya sızdırılan en ufak transfer yok şu an. Ne ben biliyorum ne de Fırat abi, ya da başkası.
Abi Beklenti içine sokmayın bizi gözünüzü seviyim umutlanıyoruz dişi kedi bulmuş mart kedisi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy03
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin Rommel
quote:
Yapılan transferler yerli mi yabancı mı olacak hiç ses seda var mı bununla ilgili?
Dışarıya sızdırılan en ufak transfer yok şu an. Ne ben biliyorum ne de Fırat abi, ya da başkası.
Abi Beklenti içine sokmayın bizi gözünüzü seviyim umutlanıyoruz dişi kedi bulmuş mart kedisi gibi
Transferle ilgili en ufak bilgim yok, inanın ki. Olsa gerçekten söylerim. Seçim olana kadar en ufak ne antrenör ne de oyuncu bilgisi sızar bana kalırsa.
quote:
quote:
quote:
İmza hayırlı olsun da Southampton olması gerekmıyormuydu
Kendi oyuncusunu yetiştirip pazarlayan takımlar hoşuma gidiyor . Beşiktaşlıyım zaten İmza da olsa da olmasada. Ek olarak yukarıdaki cevabın müthişti hocam.
Kimse bi şeye umutlanmasın şimdi. Ben sadece bilgilendirdim, pişman etmeyin len ahah
quote:
Orijinalden alıntı: msezen18
quote:
Orijinalden alıntı: stner
quote:
quote:
quote:
quote:
Seçime kadar pek bişey beklemeyin derim
Serdar Adalının gelmesinden korkuyorlar mı acaba transfer yapmıyorlar
Korkudan çok eğer başkan değişirse tüm sistem değişebilir.Yeni gelen teknik adamı,kurulacak sistemi,gelecek oyuncuları belirlemek yeni yönetimin işidir.Şuanda F.O ancak oyuncularla prensip anlaşmasına varıp bi ön sözleşme yapabilir.16 Haziran seçim; eğer başkan değişirse yönetim kurulunun görev dağılımı yapması,mazbatalarını almasıydı derken Temmuz'u bulacak futbola vakit ayırmak.Buda inanılmaz geç bi tarih.
Demem o ki şuanki yönetim oyuncularla görüşür,prensip anlaşmasına varır eğer başkan tekrar F.O seçilirse 16 Haziran'dan sonraki günlerde bi anda 5-6 futbolcu transferi açıklanabilir.Ancak teknik adam durumu biraz daha farklı.Seçime iyi teknik adam kozuyla girmek isteyecektir F.O.Onunla anlaştıklarını açıklayabilirler.
Bu arada bende kafa 1 milyon olmuş yatayım en iyisi. Yukarıdaki değişik cevap için kusura bakma yanlış anlamışım. Bu arada cevap güzeldi ama.
quote:
Bu arada bende kafa 1 milyon olmuş yatayım en iyisi. Yukarıdaki değişik cevap için kusura bakma yanlış anlamışım. Bu arada cevap güzeldi ama.
Anladım zaten anlamadığını bişey demediydim eyv hocam ya ama öyle o gelecek yeni oziler falan insan beklentiye giriyor acaba diyor sonra gelecek hurşut meriçler filan Allah korusun Resimle yazı arasında uyumsuzluk oluşmuş bendede takıntı imzayı hep bakarım profillerin
Bi bakıyon yarın 11 de Serdar Adalıyı açıklıyo başkan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BySerkan™
quote:
Premier Lig Turkiye @PremierTurkiye 24 dk
Premier Lig'in yeni takımı Hull City Beşiktaş kalecisi McGregor için 1,5 milyon pound önerdi via @figencivan1
McGregor iyi yedek olabilir aslında.
Cenkten daha iyi eğer Cenk ilk 11 başlarsa seneye ilk 3 ü unutalım.
hocam cenk tmm gelecek sene ilk 3 yalan ama daha ileride ??? volkan gibi olmaz mı cenk?
Veysel Sarı işi ne oldu acaba ? Fenerle anılmaya başlanmış şimdi de.
quote:
Orijinalden alıntı: Paradise_
Bi bakıyon yarın 11 de Serdar Adalıyı açıklıyo başkan
Önder , Serdar , FO üçlüsü süper olur
Brezilya'dan izlenen oyunculardan muhtemel dördünü yazayım, veya benim fantezim olarak da bakabilirsiniz duruma
Yorumuma gelirsek, ilk iki oyuncuyu alabilirsek özellikle Fernando Martins'i müthiş bir iş yapmış olur yönetim.5-6 milyon € civarlarında gayet de anlaşılabilir kulüpleri ile.Patlamak üzere bu iki oyuncu.
Denilson ise listedeki en mantıklı isim alınabilirlik olarak.Arsenal ile sözleşmesi bitiyor bu sezon sonu, çok rahat alınabilir.
Souza ise Holmen'den çok daha mantıklı bir seçim olur ve çok daha ileriye dönük olur.Yani alınca elimizde patlama durumu kesinlikle olmaz.Aldığımız fiyata elden çıkarabiliriz yine 2-3 yıl içerisinde.
Denilson ve Souza için bonservis 4'ü geçmez.(tekil olarak)
Ek, baştan söyliyeyim.Oyuncu paylaştığım her zaman söylerim yine söylüyorum hayatımda fm oynamışlığım yoktur.Souza dışında diğer 3 isim de bildiğim isimlerdir.Souza için Porto'ya güveniyorum
bende başka bi isimden bahsetmek istiyorum. cristian ceballos... şu videoyu pek çok kişi hatırlıyordur;
bu eleman barça altyapısındaydı... daha sonra 18 yaşında tottenham transfer etti kendisi reserve takımına.; giovani dos santos ve iago falque ile birlikte. şu an 20 yaşında... ve forma şansı bulamıcak yüksek ihtimalle... şu ana kadar hiç a takım kadrosuna alınmadı çünkü ve alınsa da muhtemelen en fazla fa cup mücadelelerinde falan oynatılır, oğuzhan'ın arsenal'de bulduğu şans gibi yani...
ben kendisini oğuzhanı aldığımız dönemde oğuzhanın istatistiklerini araştırırken tanıdım. full izlemişliğim yok ama tottenham reserve takımının maç özetlerini falan takip ediyorum youtube aracılığı ile... baya beğeniyodum, zaten takımında yıldızıydı bi kaç oyuncu ile birlikte... o parlayan elemanların çoğu kapıldı (jonathan obika, iago falqu, bi kaç eleman daha vardı) ama kendisi hala orada... sol ayaklı. forvet, forvet arkası, sağ sol açık oynuyor... hem gol hemde asist anlamında gerçekten etkili, direk etki ediyor yani skora her şekilde. ben elemanı daha önce paylaşmayı düşünüyodum ama nasıl tanıtıcığımı bilmiyorum çünkü bi videosu falan yoktu. delinin biri işi yokmuş gibi oturmuş ve 16 dakikalık videosunu hazırlamış reserve lig görüntülerinden. buyrun zamanınız varsa bakın;
quote:
Orijinalden alıntı: jervis
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BySerkan™
quote:
Premier Lig Turkiye @PremierTurkiye 24 dk
Premier Lig'in yeni takımı Hull City Beşiktaş kalecisi McGregor için 1,5 milyon pound önerdi via @figencivan1
McGregor iyi yedek olabilir aslında.
Cenkten daha iyi eğer Cenk ilk 11 başlarsa seneye ilk 3 ü unutalım.
hocam cenk tmm gelecek sene ilk 3 yalan ama daha ileride ??? volkan gibi olmaz mı cenk?
Ben şahsen Cenkte bir gelişme göremiyorum . Ve gene şahsen anadolu kalecisi diyorum. (Cenkciler kusura bakmayın ama gerçek bu)
Yerli olarak üzücü bi haber vermek gerekirse, Aykut Kocaman'ın çok istediği Erkut Şentürk için Salih Uçan devreye girmiş; Erkut'u arayarak Fenerbahçe'ye gelmesi için bi telefon görüşmesi yapmış. Hatırlarsanız bu Erkut bizim bedavaya verdiğimiz Erkut.. Umarım bu transfer gerçekleşmez..
quote:
Yerli olarak üzücü bi haber vermek gerekirse, Aykut Kocaman'ın çok istediği Erkut Şentürk için Salih Uçan devreye girmiş; Erkut'u arayarak Fenerbahçe'ye gelmesi için bi telefon görüşmesi yapmış. Hatırlarsanız bu Erkut bizim bedavaya verdiğimiz Erkut.. Umarım bu transfer gerçekleşmez..
Ya bırak şu artisti daha kaç yaşında artistlik yapıyordu.Babası veya menajeri ben anlamam yaktılar çocuğu.
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Ya bırak şu artisti daha kaç yaşında artistlik yapıyordu.Babası veya menajeri ben anlamam yaktılar çocuğu.
Erkut için söylenen hiçbir sözü Erkut söylemedi ki. Babası konuştu hep. Transferi de babası gerçekleştirdi. Fenerbahçe'ye giderse Erkut, Salih gibi olur. Sonra vah Erkut ah Erkut deriz, kıs kıs gülerler bize. Erkut'u kaybetmemek lazım. Tükürdüğünü yalamak olmaz bu davranış. Hatadan dönmek erdemdir. Kulağını çekerler babasının da Erkut'un da. Ama takıma on numara bi oyuncu kazandırırız tekrardan.
quote:
quote:
quote:
Erkut için söylenen hiçbir sözü Erkut söylemedi ki. Babası konuştu hep. Transferi de babası gerçekleştirdi. Fenerbahçe'ye giderse Erkut, Salih gibi olur. Sonra vah Erkut ah Erkut deriz, kıs kıs gülerler bize. Erkut'u kaybetmemek lazım. Tükürdüğünü yalamak olmaz bu davranış. Hatadan dönmek erdemdir. Kulağını çekerler babasının da Erkut'un da. Ama takıma on numara bi oyuncu kazandırırız tekrardan.
O kafadaki adamdan bi halt olmaz hocam eksik kalsın.Gitsin Fener'e mi gidiyor Eses'te mi kalıyor ne yaparsa yapsın.
quote:
quote:
quote:
quote:
O kafadaki adamdan bi halt olmaz hocam eksik kalsın.Gitsin Fener'e mi gidiyor Eses'te mi kalıyor ne yaparsa yapsın.
Valla Eses'te kalsın bari
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla Eses'te kalsın bari
Ne yalan söyliyeyim yetenek akıyordu çocuktan, Fb alırsa sinirlenirim çok açık şekilde.Ama buraya döneceğini de sanmıyorum, almazlar.