Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yüzlerce oyuncu var ama hangi birini alacaklar..Aslında en güzeli böyle 92-93 lü oyuncuları alacaklar 2-3 milyon € ya yine takımında bırakacaklar kirada.On numara olur.

5 tane yabancı genç oyuncu için bunu uygulasalar maks masrafı 10milyon € olur.Oyuncular da kendi ortamında yetişmeye devam eder.Tutarsa zaten patlar gider, tutmazsa da yine ayı fiyattan ülkesine satarsın zararın olmaz.

hocam bu öyle bi mevzu değil ama... kadroda sadece 6 yabancı bulundurabiliyoruz. sağ kanat ihtiyacımızı da bu şekilde gidersek (ki yerli olupta bu kalitede olan bi sağ kanat yok) ordan boşalan kontenjanla bi yabancı daha alınabilir. üstte yazdıklarımızı oku bi anlarsın sende mevzunun önemini...

bu arada uzun kapsamlı bi mail attım. hayırlısı...

Biliyorum inceledim hepsini ama İsveç için oynuyor, Bakü doğumlu birde Irak görünüyor orada.Şimdi Veli gibi olsa tamam diyeceğim ama emin misin bu oyuncunun Türk statüsünde oynayabileceğine ?

Ayrıca bu adam için yazmadım mesajı mesela üstteki Danimarkalı için olabilir onun gibi 4 tane daha düşün.

Ha birde yabancı sınırı için al sana kadro

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Almeida
    Cenk
    Veli
    Necip
    Erkan
    Mami
    Ersan
    +2 yabancı hakkı

• Tolga-Cenk
    Veysel-Serdar K.(Tanju)
    Sivok-Aykut-Ersan-Toraman
    İsmail-Emre Özkan
    Veli-Necip-Fernandes-Oğuzhan-Mbia
    Hamad-Gökhan Töre
    Olcay-Erkan Kaş
    Mustafa-Almeida-(max.20 yaşlarında yabancı forvet)

6 yabancı 16 Türk.Önder Özen 24 kişi olacak demişti kalan yerlerde gençlere.
  • quote:

quote:

Yüzlerce oyuncu var ama hangi birini alacaklar..Aslında en güzeli böyle 92-93 lü oyuncuları alacaklar 2-3 milyon € ya yine takımında bırakacaklar kirada.On numara olur.

5 tane yabancı genç oyuncu için bunu uygulasalar maks masrafı 10milyon € olur.Oyuncular da kendi ortamında yetişmeye devam eder.Tutarsa zaten patlar gider, tutmazsa da yine ayı fiyattan ülkesine satarsın zararın olmaz.

hocam bu öyle bi mevzu değil ama... kadroda sadece 6 yabancı bulundurabiliyoruz. sağ kanat ihtiyacımızı da bu şekilde gidersek (ki yerli olupta bu kalitede olan bi sağ kanat yok) ordan boşalan kontenjanla bi yabancı daha alınabilir. üstte yazdıklarımızı oku bi anlarsın sende mevzunun önemini...

Yok zaten Hamad'ı ayrı olarak söyledim hocam. Ben Mustafayı filan kastettim , bu tür gurbetçiler var yurtdışında yani , Eskişehir gençler Kayseri alıp kendisi oynatıyor 1-2 seneye parlıyo biz kendimiz oynatamıcağımıza göre hazır takımlarında kiralık olayı mantıklı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gökhan Töre ben de çok istiyorum hiç öyle söylenti yok di mi?
  • Favre hayırlı olsun beyler :)

inşallah
  • quote:

quote:

quote:

Biliyorum inceledim hepsini ama İsveç için oynuyor, Bakü doğumlu birde Irak görünüyor orada.Şimdi Veli gibi olsa tamam diyeceğim ama emin misin bu oyuncunun Türk statüsünde oynayabileceğine ?

Ayrıca bu adam için yazmadım mesajı mesela üstteki Danimarkalı için olabilir onun gibi 4 tane daha düşün.

Almeida
    Cenk
    Veli
    Necip
    Erkan
    Mami
    Ersan
    +2 yabancı hakkı

Hocam şu kadroyu koyup durmayın ya içim gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Gökhan Töre ben de çok istiyorum hiç öyle söylenti yok di mi?

Var hocam nasıl yok kaç gün önce yazdım bu konuya Gökhan Töre isteniyor diye takip et biraz Beşiktaş'lı zaten kendisi de
  • quote:

quote:

quote:

Almeida
    Cenk
    Veli
    Necip
    Erkan
    Mami
    Ersan
    +2 yabancı hakkı

hocam 10numara olur ama mbia'yı ggerek fransız takımlar, gerek premier lig takımları bize yedirmezler diyorum ben hala

• quote:

hocam 10numara olur ama mbia'yı ggerek fransız takımlar, gerek premier lig takımları bize yedirmezler diyorum ben hala

Senelik 2 milyon€ ver bak nasıl geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Favre hayırlı olsun beyler :)

inşallah

Reus'u keşfeden adam. :)
  • quote:

quote:

Var hocam nasıl yok kaç gün önce yazdım bu konuya Gökhan Töre isteniyor diye takip et biraz Beşiktaş'lı zaten kendisi de

Hocam Alper Beşiktaşlı ,Burak Beşiktaşlı , Gökhan Beşiktaşlı ama bi tanesi bizde olsun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

quote:

Hocam Alper Beşiktaşlı ,Burak Beşiktaşlı , Gökhan Beşiktaşlı ama bi tanesi bizde olsun ya

Alper'in durumunu gördük çocuk zorla gitti ama banka hesabına bakınca düzelir morali burak için yorum yok Gökhan'ı biz alsaydık niye almadık zamanında ? Onu o zaman ki ekibe söyleyeceksin

• Tolga, Gokhan Tore, Aykut, Veysel.. Bunlari alirsak cok fena olur beyler. Hepsi direk 11de oynayacak futbolcular hemde hepsi yerli. Bu 4 oyuncuyu toplam 10 milyona falan alamaz miyiz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Tolga, Gokhan Tore, Aykut, Veysel.. Bunlari alirsak cok fena olur beyler. Hepsi direk 11de oynayacak futbolcular hemde hepsi yerli. Bu 4 oyuncuyu toplam 10 milyona falan alamaz miyiz acaba?

10 milyonda az para değil ki be hocam
    Veysel'i Gökhan Süzen+1'e kapatabiliriz belki.Sonuçta son yılı sözleşmesinin ve adam ağır tophaneli,Beşiktaşlı.Elimizi baya güçlendiriyor
    Tolga için bişey diyemeyeceğim yeni gelecek yönetimleri satmak istemeyebilir.
    Gökhan Töre Rubin Kazan'da çok çok az maçta forma giydi kulüple arasında olan sıkıntıdan dolayı.Baya ucuza kapatabiliriz Töre'yi.
    Aykut'a 5 milyon çekmiş Cavcav.Pazarlık yaparız demiş ayrıyetten.Akgün'ü veremeyiz takasdan geçen sene kendileri sözleşmesini uzatmadı bilerek.Akyüz'ü zaten almazlar.Uğur Boral sakatlıktan çıktı.Geriye Holosko seçeneği kalıyor.Eğer kendi aralarında maaş sorununu çözebilirlerse Holosko'yla;Gençlerbirliği bin takla atar Holosko için.Yanında bi oyuncuda kiralık verilebilir Hasan Türk gibi.

• quote:

quote:

Hadi ya güzelmiş ozaman. Valla önder hoca geldi bende hic heyecan kalmadı nasıl olsa en doğrusunu yapar diye acayip güveniyorum o adama

• quote:

ya bu işlere dalmayayım dalmayayım diyorum ama sağkanat için şu elemanı almazsak gözüm açık kalıcak. adam bildiğin sağ kanat yani ötesi yok... futbol terimleri sözlüğü olsa ağ kanatın yanına bunun resmini yapıştır.

http://www.transfermarkt.de/de/jiloan-hamad/profil/spieler_63833.html

Bu adam çok iyi.

Ryan Babel?

• o değilde iyice trabzonspora benzemeye başlıyoruz.Adı sanı duyulmayan oyuncuya paralar veriliyor belki patlama yapar diye hiçte beklediğimiz gibi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stner

quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Tolga, Gokhan Tore, Aykut, Veysel.. Bunlari alirsak cok fena olur beyler. Hepsi direk 11de oynayacak futbolcular hemde hepsi yerli. Bu 4 oyuncuyu toplam 10 milyona falan alamaz miyiz acaba?

10 milyonda az para değil ki be hocam
    Veysel'i Gökhan Süzen+1'e kapatabiliriz belki.Sonuçta son yılı sözleşmesinin ve adam ağır tophaneli,Beşiktaşlı.Elimizi baya güçlendiriyor
    Tolga için bişey diyemeyeceğim yeni gelecek yönetimleri satmak istemeyebilir.
    Gökhan Töre Rubin Kazan'da çok çok az maçta forma giydi kulüple arasında olan sıkıntıdan dolayı.Baya ucuza kapatabiliriz Töre'yi.
    Aykut'a 5 milyon çekmiş Cavcav.Pazarlık yaparız demiş ayrıyetten.Akgün'ü veremeyiz takasdan geçen sene kendileri sözleşmesini uzatmadı bilerek.Akyüz'ü zaten almazlar.Uğur Boral sakatlıktan çıktı.Geriye Holosko seçeneği kalıyor.Eğer kendi aralarında maaş sorununu çözebilirlerse Holosko'yla;Gençlerbirliği bin takla atar Holosko için.Yanında bi oyuncuda kiralık verilebilir Hasan Türk gibi.

Holosko Gençlerbirliği'nde coşar ama ben Cavcav'ın onu isteyeceğini sanmıyorum. Kendisi kulübü bir ticarethane gibi yönettiği için mutlaka parlatıp tekrar büyük kulüplere satabileceği oyunculardan isteyecektir. Holosko bu yaştan sonra yüksek meblalı bir transfer yapamaz.

Cavcav bizden Muhammed'i isterse şaşırmam açıkçası.

• Diego'nun Eskişehirspor'la sözleşmesi bitti.Aykut'un bonservisi indirilemezse sizce nasıl olur Diego ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

o değilde iyice trabzonspora benzemeye başlıyoruz.Adı sanı duyulmayan oyuncuya paralar veriliyor belki patlama yapar diye hiçte beklediğimiz gibi olmuyor

trabzon çok tutarsız yapıyor o işi... kendinden daha az kaliteli takımların sıradan oyuncularını falan da almaya başladı, cozuttu...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.