Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: stner

Olum çaktırma dedikçe
    Neyse yeni numara bulunca gelirim artık

Ne alakası var senin asıl üyeliğin bu öncekilerle ilişkin kalmamış.Bedava avukatlığını yaparım ben, yaz beni listeye

Keşke daha önce söyleyeydin bunu kaç üyelik feda oldu
    Hatırlamaz basketbol tartışmasını dediydimde helal olsun valla bi kerede

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Yok lawa 10 gün sonra bitiyor sözleşmesi.http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1343877

size çok acayip bi şekilde "si kimsiniz ? " diye sorasım var şu an ama tanıdık çıkarsınız diye korkuyorum

Casus misali aranıza sızayım dedimde afişe edildim az önce.
    Ben seni tanıyorum sen beni tanır mısın bilmem

Bunları yazdıktan sonra bidaha okudum mesajını hiç yakıştıramadım Yakıştımı o tırnak arasındaki cümle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hilbert gider Veysel alınır,McGregor gider Tolga alınırsa yabancı kontenjanı baya açılıyor.Diego iyi isim gençte bi oyuncu.Bonservisi yok yıllık ücreti 1.2 m civarı.Bence çok karlı olur Escude'nin yerine

Bu dediklerimiz olursa bomba gibi bi transfer olur. Escude'yi verip direkt alabiliriz aslında. Biraz da para üstüne.

Escude'yle sözleşmeyi feshetsek yeter.Diego'nun sözleşmesi bitti Eskişehirspor'la.Tek yapmamız gereken gidip adamı alıp getirmek

Bi mesaj daha atsana sen yav

@Lawagolem

Valla iyi olur da, şu an kimsenin böyle bi şeyi düşündüğünü sanmıyorum.

tam olarak ne önerdiğimi hatırlayamadım şu an ?

Hamad'dan sonra Diego'yu da öner hoca

adamın 2017'ye kadar sözleşmesi var. canımızı isterler gerek yok hem yabancı stopere.

Escude'yi yolla bak nasıl şeker oluyo

• quote:

quote:

quote:

Yok lawa 10 gün sonra bitiyor sözleşmesi.http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1343877

size çok acayip bi şekilde "si kimsiniz ? " diye sorasım var şu an ama tanıdık çıkarsınız diye korkuyorum

Casus misali aranıza sızayım dedimde afişe edildim az önce.
    Ben seni tanıyorum sen beni tanır mısın bilmem

Bunları yazdıktan sonra bidaha okudum mesajını hiç yakıştıramadım Yakıştımı o tırnak arasındaki cümle

küçükken dilim dönmezdi ben öyle sordum o soruyu yıllar boyunca

• quote:

quote:

quote:

Olum çaktırma dedikçe

Ne alakası var senin asıl üyeliğin bu öncekilerle ilişkin kalmamış.Bedava avukatlığını yaparım ben, yaz beni listeye

Daha önce geldiğini haber mi verdin, pm atsaydın ya.Bir tanesinde yakalamıştım gerçi yine

İyi madem imzanı avatarını vs ayarla da kullan bu hesabını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olum çaktırma dedikçe

Daha önce geldiğini haber mi verdin, pm atsaydın ya.Bir tanesinde yakalamıştım gerçi yine

Bu üyelikle barınabilirsem bakalım ayarlanır imza,avatar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olum çaktırma dedikçe

Bu üyelikle barınabilirsem bakalım ayarlanır imza,avatar

Alıntıları Göster
    Tamam kaynatmayın arkadaşlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Tolga, Gokhan Tore, Aykut, Veysel.. Bunlari alirsak cok fena olur beyler. Hepsi direk 11de oynayacak futbolcular hemde hepsi yerli. Bu 4 oyuncuyu toplam 10 milyona falan alamaz miyiz acaba?

10 milyonda az para değil ki be hocam
    Veysel'i Gökhan Süzen+1'e kapatabiliriz belki.Sonuçta son yılı sözleşmesinin ve adam ağır tophaneli,Beşiktaşlı.Elimizi baya güçlendiriyor
    Tolga için bişey diyemeyeceğim yeni gelecek yönetimleri satmak istemeyebilir.
    Gökhan Töre Rubin Kazan'da çok çok az maçta forma giydi kulüple arasında olan sıkıntıdan dolayı.Baya ucuza kapatabiliriz Töre'yi.
    Aykut'a 5 milyon çekmiş Cavcav.Pazarlık yaparız demiş ayrıyetten.Akgün'ü veremeyiz takasdan geçen sene kendileri sözleşmesini uzatmadı bilerek.Akyüz'ü zaten almazlar.Uğur Boral sakatlıktan çıktı.Geriye Holosko seçeneği kalıyor.Eğer kendi aralarında maaş sorununu çözebilirlerse Holosko'yla;Gençlerbirliği bin takla atar Holosko için.Yanında bi oyuncuda kiralık verilebilir Hasan Türk gibi.

atınç var aslında düşünülmüyosa takasa gitsin cavcav sever hem bikaç sene sonra geri satacağı adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: BATE41

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Tolga, Gokhan Tore, Aykut, Veysel.. Bunlari alirsak cok fena olur beyler. Hepsi direk 11de oynayacak futbolcular hemde hepsi yerli. Bu 4 oyuncuyu toplam 10 milyona falan alamaz miyiz acaba?

10 milyonda az para değil ki be hocam
    Veysel'i Gökhan Süzen+1'e kapatabiliriz belki.Sonuçta son yılı sözleşmesinin ve adam ağır tophaneli,Beşiktaşlı.Elimizi baya güçlendiriyor
    Tolga için bişey diyemeyeceğim yeni gelecek yönetimleri satmak istemeyebilir.
    Gökhan Töre Rubin Kazan'da çok çok az maçta forma giydi kulüple arasında olan sıkıntıdan dolayı.Baya ucuza kapatabiliriz Töre'yi.
    Aykut'a 5 milyon çekmiş Cavcav.Pazarlık yaparız demiş ayrıyetten.Akgün'ü veremeyiz takasdan geçen sene kendileri sözleşmesini uzatmadı bilerek.Akyüz'ü zaten almazlar.Uğur Boral sakatlıktan çıktı.Geriye Holosko seçeneği kalıyor.Eğer kendi aralarında maaş sorununu çözebilirlerse Holosko'yla;Gençlerbirliği bin takla atar Holosko için.Yanında bi oyuncuda kiralık verilebilir Hasan Türk gibi.

atınç var aslında düşünülmüyosa takasa gitsin cavcav sever hem bikaç sene sonra geri satacağı adamı

Alıntıları Göster
    NTVSpor'da Emek Ege Aykut Demir ve Veysel Sarı'yla prensip anlaşmasına vardılar dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

NTVSpor'da Emek Ege Aykut Demir ve Veysel Sarı'yla prensip anlaşmasına vardılar dedi

Hayırlı olsun. Ozaman ortasaha ve kanatlar yabancılaşacak.
  • quote:

He valla transfer konusunu ne hale getirdik
    Diego'ya bağlayalım bari buradan

Diego'nun sözleşmesi bitiyor arkadaşlar transfermarkttaki yanlış heralde yada son günlerde imzalandı TFF'ye bildirilmedi.
    Ama Diego bildiğim kadarıyla Eskişehirspor yönetimiyle restleşti Servet kadar kazanmak istiyorum diye.Yani çok zor sözleşmeyi uzatmaları

• quote:

quote:

He valla transfer konusunu ne hale getirdik
    Diego'ya bağlayalım bari buradan

Diego'nun sözleşmesi bitiyor arkadaşlar transfermarkttaki yanlış heralde yada son günlerde imzalandı TFF'ye bildirilmedi.
    Ama Diego bildiğim kadarıyla Eskişehirspor yönetimiyle restleşti Servet kadar kazanmak istiyorum diye.Yani çok zor sözleşmeyi uzatmaları

Alıntıları Göster
    Dendi mi cidden öyle bir şey?

@ThunderGamer

Evet gerçekten güzel bi transfer olur Diego.

@stner

• quote:

@ThunderGamer

@stner

Evet öyle bir haber geçtide bonserviste anlaşılamamış daha.2.5 milyon avro istiyorlarmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

@ThunderGamer

@stner

Evet öyle bir haber geçtide bonserviste anlaşılamamış daha.2.5 milyon avro istiyorlarmış galiba

Açıkcası 2'ye inebilirsek güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Yabancı sınırlaması artıyo buna karşılık iki iyi transfer olur. Özellikle Aykut Demir kendini geliştirdi bayağı v e geliştirecek gibi de duruyor
  • Gokcek Vederson ile 2 yilligina anlasilmis, yabanci sinirinda guzel alternatif Ismail icin.Gokhan i bir sekilde paketleyecekler gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gokcek Vederson ile 2 yilligina anlasilmis, yabanci sinirinda guzel alternatif Ismail icin.Gokhan i bir sekilde paketleyecekler gibi duruyor

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

quote:

Gokcek Vederson ile 2 yilligina anlasilmis, yabanci sinirinda guzel alternatif Ismail icin.Gokhan i bir sekilde paketleyecekler gibi duruyor

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Alıntıları Göster
    Gökçek transferi söz konusu değil arkadaşlar.

Deniz Atalay da söyledi: Wederson kesinlikle yalan.

Böyle bir transfer şu an için yok.

• quote:

Hocam hiç duyumunuz vs. var mı transferlerle ilgili veya kulübün faaliyetleri ile ilgili? (Td vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

Hocam hiç duyumunuz vs. var mı transferlerle ilgili veya kulübün faaliyetleri ile ilgili? (Td vs.)

Teknik direktör olarak görüşmeler yok deniyor şu an. Seçimi bekliyor herkes bunun için. Ortada bi Samet Aybaba ve ücret furyası dolaştı, kızı yalanladı vs.. Teknik direktör işi baya karışığa benziyor. Kesin bi isim söylemek çok yanlış olur.

Transfer olarak da yerli isimler öncelikli Fikret Orman yönetiminde. Bu sene dışarıya garanti isim sızma ihtimali çok düşük. Sebebiyse, Önder Özen.

Bi ara Tunay dendi, Gökhan dendi ama bilemiyorum ne kadar doğru. Gökhan düşük bi ihtimal gibi şu an. Yıllık maaşı fazla. Transfer edilirken daha da fazlalaşacaktır.

Kısacası, dışarıya sızdırılan ufak toz parçası bile yok :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.