Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

Bi ara Arsenal'in listesindeydi yanlış hatırlamıyorsam Onur. Sakatlıktan sonra rafa kalktı her şeyi garibimin.

Tolga'nın yükselen performansı sonrası Onur'u aradan çekip alsak, çok iyi olur.

Sinan Bolat diyor bazı arkadaşlar ama o da çok dengesiz yahu. Hani alıp elde patlama durumu var onun. Ama Tolga/Onur alınamıyorsa, kalecinin yerli olması taraftarı olaraktan; Sinan tabi, alınabilir.

@tâlâ

Ya cenk kendini az daha geliştirse daha iyi Sinan'dan , Sinan'ın +sını görmüyorum ben. Türk olacaksa Onur ya da Tolga.
    Zaten böyle bi kadromuz olsa ileriki senedeki yabancı sınırı filan hiç etkilemez bizi geleceğe yönelik çok iyi kadro. Alttaki jenerasyonlar da çok iyi ,gelecek iyi olacak

Cenk'in kalması taraftarıyım. Cenk çok iyi çocuk. Bakmayın, iyi bi kaleci antrenörü yok sadece. O da haliyle antrenmanları önemsemiyor. Önemsemediği için de gelişme söz konusu olamıyor. Alacaksın adam akıllı bi antrenör, çekecek kulaklarını Cenk beyefendinin, bak nasıl oynuyor.

Cenk çok yürekli çocuk. Kalecinin de yüreklisi makbuldür. O yüreğin yanına bi kulak çekimiyle eklenecek iyi oyun; Cenk'i ışık bakımından geleceğin Volkan'ı o yıldız zamanlarındaki Rüştü yapar. Altını çiziyorum, yıldız zamanlarındaki Rüştü

Şaka bi yana, Onur ya da Tolga da alınırsa; harika olur.

Transfer hakkinda en umutlandigim haber rüştü oldu inşallah Önder özen ve yönetim onu ikna edip getirebilir dediginiz gibi kaleci antrenörü gelişim de buyuk etken he aklımda Sammer gelir de oliver kahn da gelir gibi uyku kaciracak bisey var ama sadece inşallah olur diyebiliyorum:)

Rüştü'nün antrenörlük durumu söz konusu değil hocam, yanlış okumuşsunuz sanırsam.

Demek istediğim, adam akıllı bi kaleci antrenörü Cenk'i o yıldız zamanlarındaki Rüştü gibi yapar, geleceğin Volkan'ı yapar.

Ama sonuç olarak sağlam bir kaleci antrenörü şart Cenk'in kulağını çekebilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Boy_TR

http://www.haber1903.com/Besiktas-13030-efe_halil_besiktasa_geliyor.html

Doğruluk Payı Nedir sizce ?

AMK'nın bazı haberleri tutuyor ama ilk defa duydum Efe'yi, bilemiyorum.

Sağda solda duymaya başlarsam yazarım ama sanmıyorum seçime kadar anca isim konuşuruz böyle.
  • Bu sene yerli kalitesini arttirmamiz sart.Umarim kaleye Tolga ya da Onur ikilisinden biri kesin alinir.

• Cenk'e sağlam birini bulsalar aslında iyi kalecide işte. Yabancı yerli demeden iyisinden kaleci şart. Ne yapıp edip bulmalılar.
  • Efe Özarslan 'Kartal' oluyor!

Bucaspor'un 23 yaşındaki stoperi Efe Halil Özarslan, Pazartesi günü Beşiktaşla masaya oturacak ve anlaşma sağlandığı taktirde kendisini siyah-beyazlı formaya bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Ntv nin haberi nasıl oyuncu izleyen var mı?
  • Takip eden yok sanırsam?
  • Yahu bu Bucaspor'dan biz Bu adamın yanına birde kalecileri Ömer Kahveci'yi de alsak nasıl olur ki? İstatistiklere göre 15 maç gol yememiş adam. Daha 21 yaşına. Hem bizde de yetişir.
  • Buca nın altyapısı sağlamdır.İşlemeye uygun oyunculardır çoğunluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Yahu bu Bucaspor'dan biz Bu adamın yanına birde kalecileri Ömer Kahveci'yi de alsak nasıl olur ki? İstatistiklere göre 15 maç gol yememiş adam. Daha 21 yaşına. Hem bizde de yetişir.

Lafı ağzımdan aldınız. Bucanın 2 kalecisi de gayet iyi. Tolga olmazsa düşünülebilir bence de.
    Bu arada Efe bucaspor alt yapısından değil sadece kendisini gösterip geliştirdiği takım buca

İkisinin bonservis toplamı 1,3 m euro civarı Transfermarkt a göre , sözleşmeleri gelecek yıl bitiyor ikisini 800-900 bin euroya hallolabilir aslında. 2011 deki Buca Tavşanlı maçı kirli ama olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu bu Bucaspor'dan biz Bu adamın yanına birde kalecileri Ömer Kahveci'yi de alsak nasıl olur ki? İstatistiklere göre 15 maç gol yememiş adam. Daha 21 yaşına. Hem bizde de yetişir.

Lafı ağzımdan aldınız. Bucanın 2 kalecisi de gayet iyi. Tolga olmazsa düşünülebilir bence de.
    Bu arada Efe bucaspor alt yapısından değil sadece kendisini gösterip geliştirdiği takım buca

İkisinin bonservis toplamı 1,3 m euro civarı Transfermarkt a göre , sözleşmeleri gelecek yıl bitiyor ikisini 800-900 bin euroya hallolabilir aslında. 2011 deki Buca Tavşanlı maçı kirli ama olsun.

kirli derken anlamadım şikeden bahsediyorsunuz sanırım. Eğer efenin ismi karıştıysa problem var takım adı varsa sadece hiç bir problem yok.

Kadroları bilmiyorum. Buca 2-0 öndeydi maç sonra 7-2 oldu. Kaleciyide hatırlayamadım ama yediği golleri liseden bir kaleci getirt o hataları yapıp yemezdi. Ya da bütün kötü şanssızlıklar bir anda geldi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kirli derken anlamadım şikeden bahsediyorsunuz sanırım. Eğer efenin ismi karıştıysa problem var takım adı varsa sadece hiç bir problem yok.

Kadroları bilmiyorum. Buca 2-0 öndeydi maç sonra 7-2 oldu. Kaleciyide hatırlayamadım ama yediği golleri liseden bir kaleci getirt o hataları yapıp yemezdi. Ya da bütün kötü şanssızlıklar bir anda geldi.

Hocam efe bucaya 2012 de gelmiş 10 ay önce. Gönlünüz rahat olsun Aldığımız oyuncunun şike olaylarına karışmadığı kesin

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/bucaspor-tki-tavsanli-linyitspor/index/spielbericht_1145011.html

İlk yarı 2-0
    İkinci yarı 2-7

Defans hataları + kaleci hatalarını tek tek bak hocam. Temiz gelmedi bana.

Kaleci Ömer Kahveci
    Stoperler Alparslan Erdem, Efe Halil Özarslan

• Berat Çetinkaya
    Tanju Kayhan
    Burak Kaplan

3 oyuncunun kiralık sçzleşmeleri bitti ve kulübe geri döndüler.Aslında bu üç oyuncudan yararlanmak lazım.
  • Ya şimdi yeni td ' den önce transfer yapmak doğru mu ? Ya da önder özen transferleri yapacak td oynatacak mı nasıl olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Berat Çetinkaya
    Tanju Kayhan
    Burak Kaplan

3 oyuncunun kiralık sçzleşmeleri bitti ve kulübe geri döndüler.Aslında bu üç oyuncudan yararlanmak lazım.

Aynen öyle kardeşim :)

Hamad gelirse süper olur aslında en az 10 gol atar Olcay'da 10 gol atsa 20 gol kanatlardan 6 tane Sivok'tan 5 tane Efe'den

Oziyle MF4 toplam 12 gol atsalar

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

Ya şimdi yeni td ' den önce transfer yapmak doğru mu ? Ya da önder özen transferleri yapacak td oynatacak mı nasıl olacak ?

Türk oyuncu transferi yapıldığı için çok doğru.Hocanın kim olacağı fark etmez, Türk rotasyonunu yetenekli oyunculardan oluşturmak zorundayız.Hoca gelince sistemini ve ona uygun kabiliyetli yabancıları zaten alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

quote:

Berat Çetinkaya
    Tanju Kayhan
    Burak Kaplan

Hamad gelirse süper olur aslında en az 10 gol atar Olcay'da 10 gol atsa 20 gol kanatlardan 6 tane Sivok'tan 5 tane Efe'den

43 yapar! Milliyetçi Hareket Partisinin 43. yılı hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Çelik

quote:

quote:

Berat Çetinkaya
    Tanju Kayhan
    Burak Kaplan

+10'ar tane Almeida ve Mustafa da ekleyin.Ayrıca 5 golü Efe değil de Aykut atar.Bir 5 tane de ekstra desen.

Şampiyon olduk lan

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Çelik

quote:

quote:

Berat Çetinkaya
    Tanju Kayhan
    Burak Kaplan

+10'ar tane Almeida ve Mustafa da ekleyin.Ayrıca 5 golü Efe değil de Aykut atar.Bir 5 tane de ekstra desen.

Şampiyon olduk lan

Tamamdır beyler lig oynanmasın boşuna. Ya da Beşiktaş'a 1 şampiyonluk eklensin öyle devam edelim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.