Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bucalı defansa Kulüpte yalanlama geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Berat Çetinkaya
    Tanju Kayhan
    Burak Kaplan

3 oyuncunun kiralık sçzleşmeleri bitti ve kulübe geri döndüler.Aslında bu üç oyuncudan yararlanmak lazım.

bu adamlar hangi takımlara gitti kaç maç oynadı bilen var mı? tranfersmarktan bile adam gibi anlayamadım ayrıca oralardan oynamadılarsa bize gelip performans beklemek doğru olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Yahu bu Bucaspor'dan biz Bu adamın yanına birde kalecileri Ömer Kahveci'yi de alsak nasıl olur ki? İstatistiklere göre 15 maç gol yememiş adam. Daha 21 yaşına. Hem bizde de yetişir.

aman abi yetişmişi gelsin kaleci antrenörü yok cenki bile ne hale getirdik kaymasın çocuğun hayatı ömer milli takım kalecisidir ucuza alamayız malesef
  • Efe'nin yalanlanmasına bakmayın.Alınacak büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: bajk

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Yahu bu Bucaspor'dan biz Bu adamın yanına birde kalecileri Ömer Kahveci'yi de alsak nasıl olur ki? İstatistiklere göre 15 maç gol yememiş adam. Daha 21 yaşına. Hem bizde de yetişir.

aman abi yetişmişi gelsin kaleci antrenörü yok cenki bile ne hale getirdik kaymasın çocuğun hayatı ömer milli takım kalecisidir ucuza alamayız malesef

2014 de sözleşmesi bitiyor zaten ne kadar pahalıya satabilecekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Berat Çetinkaya
    Tanju Kayhan
    Burak Kaplan

3 oyuncunun kiralık sçzleşmeleri bitti ve kulübe geri döndüler.Aslında bu üç oyuncudan yararlanmak lazım.

aynen hocam bende katılıyorum tanju bana göre fiziği güzel bi oyuncu neden oynatılmıyor bi türlü anlamadım geçen sezon?
  • Ayrıca sir sametin defolup gitmesi gerekiyo bence.
  • %80 ihtimalle gelecekler

holmen
    veysel sarı
    kerim frei

%50 ihtimalle

tolga zengin
    bucalı defans adını unuttum

bakın göreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

%80 ihtimalle gelecekler

holmen
    veysel sarı
    kerim frei

%50 ihtimalle

tolga zengin
    bucalı defans adını unuttum

bakın göreceksiniz

Arkadaş ne Kerim Frei miş nereye baksam yok Gs Kerim Frei yok Fb Kerim Frei yok Bjk Kerim Frei sorsak daha 20-25 maçını izlememiştirsiniz. Bu adam bu yıl 20 maça bile çıkmamıştır Allah bilir.
  • Kerim Frei'ı almak lazım Gökhan Töre ile birlikte.Sağ kanat kökten hallolur bi 5-6 sene.Bu sene alamazsak bi daha alamayız zaten Kerim'ide.Ben alınmasını isterim maliyeti çok yüksek olmayacaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: stner

Kerim Frei'ı almak lazım Gökhan Töre ile birlikte.Sağ kanat kökten hallolur bi 5-6 sene.Bu sene alamazsak bi daha alamayız zaten Kerim'ide.Ben alınmasını isterim maliyeti çok yüksek olmayacaksa

Sağ kanat demişim kanat olacaktı o
    Gerçi sağ kanatta oynayabiliyor ama sol kanat oynamış bu sene genellikle.Olcay-Kerim-Gökhan yanlarına alınacak bi yabancı futbolcuyla kanatlar tamamdır
  • defansif orta saha şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

defansif orta saha şart

+1903 diyorum başka birşey demiyorum Ernst gibi bir adam
  • Gökhan Töre haberi düşmüş, uzun zamandır ilgileniyoruz zaten.. Umarım işler iyi gider ve bu sezon benim foruma yazdığım 11'i tamamlarız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

quote:

defansif orta saha şart

gravesen gibi ölü sevici bi adam lazım böyle narin 10 numaraların ayağını eline verecek cinsten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provakatör

quote:

quote:

defansif orta saha şart

gravesen gibi ölü sevici bi adam lazım böyle narin 10 numaraların ayağını eline verecek cinsten.

ayman abdelaziz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

quote:

Orijinalden alıntı: Provakatör

quote:

quote:

defansif orta saha şart

ayman abdelaziz?

Onun için önce Ziya Doğan'ın gelmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Gökhan Töre haberi düşmüş, uzun zamandır ilgileniyoruz zaten.. Umarım işler iyi gider ve bu sezon benim foruma yazdığım 11'i tamamlarız..

Artık her gün koycam o 11i totem değil de bakıp umut etmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Gökhan Töre haberi düşmüş, uzun zamandır ilgileniyoruz zaten.. Umarım işler iyi gider ve bu sezon benim foruma yazdığım 11'i tamamlarız..

Pek rastlamadım ama şu videoda mükemmel oynuyor :)

Kesin mi haber? Çok süratli bir futbolcu 2008'de ki Holosko'yu aratmayacak cinsten :)
  • quote:

quote:

Pek rastlamadım ama şu videoda mükemmel oynuyor :)

Kesin mi haber? Çok süratli bir futbolcu 2008'de ki Holosko'yu aratmayacak cinsten :)

Anlaşma seçim sonrasına kalır ben uzun zamandır ilgilendiğimizi biliyorum.. Bu transferin olmaması için fazla sebep yok zaten geçen sene Rusya gibi bir yerde neredeyse hiç oynamadı, çocuk Beşiktaşlı ayrıca..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.