Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla reyizler kulağımla duydum.Emek Ege 'prensip anlaşmasına varıldı,görüşmeler Halil Ünal'la sürüyor' dedi

@Devrim

@semblance
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Valla reyizler kulağımla duydum.Emek Ege 'prensip anlaşmasına varıldı,görüşmeler Halil Ünal'la sürüyor' dedi

@Devrim

@semblance

Başkan olarak Halil Ünal'ı mı alıyoruz?
  • Veysel bence bitti bu haberlere göre , her yerde Tolga geliyor deniyo umarım doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen günlerde de dediğim gibi, Veysel Beşiktaş'ı çok istiyor. Ciddi anlamda. Pürüz menajeri ve Halil Ünal sadece. O pürüzler de halloldu mu, Veysel bizdedir.

Halil Ünal'ın naz yapmasının tek sebebi, Alper Potuk transferi sonrası Eskişehir'in gözü açıldı; çok normal süreci uzatmak isteyip, fiyat arttırımına gitmeleri.

@ThunderGamer
    @tâlâ
  • Hilbert kalsın istiyorum ama bu gidişle ayrılacak gibi.Veysel onun boşluğunu doldurabilecek tek Türk futbolcu.Umarım anlaşılır.Yanına Tolga ve Aykut'da gelirse şahane olur.
  •  Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Şu kadroyu tekrar koyalım da yavaş yavaş olcak inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Tolga yerine Onur daha bi güzel olur sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Tolga yerine Onur daha bi güzel olur sanki

Yapma hocam ben bu kadroyu görünce bi hoş oluyom , kalpten giderim onur olursa

• Bi ara Arsenal'in listesindeydi yanlış hatırlamıyorsam Onur. Sakatlıktan sonra rafa kalktı her şeyi garibimin.

Tolga'nın yükselen performansı sonrası Onur'u aradan çekip alsak, çok iyi olur.

Sinan Bolat diyor bazı arkadaşlar ama o da çok dengesiz yahu. Hani alıp elde patlama durumu var onun. Ama Tolga/Onur alınamıyorsa, kalecinin yerli olması taraftarı olaraktan; Sinan tabi, alınabilir.

@tâlâ
  • Bjk, Önder Özen'i almakla yeterince büyük iş yaptı. Hiç sıkılmadan basın toplantısını izledim. Gerçekten çok büyük isim. Burada yazılan kadronun mislisini kurabilir. Türk milleti olarak tez canlı ve aceleciyiz. Uzun yıllar büyük işler yapabilir. Bütün projelerini izledim ama biz toplum olarak buna uygun değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legadema

Bjk, Önder Özen'i almakla yeterince büyük iş yaptı. Hiç sıkılmadan basın toplantısını izledim. Gerçekten çok büyük isim. Burada yazılan kadronun mislisini kurabilir. Türk milleti olarak tez canlı ve aceleciyiz. Uzun yıllar büyük işler yapabilir. Bütün projelerini izledim ama biz toplum olarak buna uygun değiliz.

Sabır yok toplumda. Yavaş yavaş Fenerbahçe ve Galatasaray o sabrı oturtmaya başladılar, istikrar babında.

Bu yönetim değişikliğinden sonra bizde de taşlar oturmaya başlar diye düşünüyorum. Tek şartı, Önder Özen har şartta takımda kalmalı.

Yoksa sil baştan olur her şey.
  • quote:

Bi ara Arsenal'in listesindeydi yanlış hatırlamıyorsam Onur. Sakatlıktan sonra rafa kalktı her şeyi garibimin.

Sinan Bolat diyor bazı arkadaşlar ama o da çok dengesiz yahu. Hani alıp elde patlama durumu var onun. Ama Tolga/Onur alınamıyorsa, kalecinin yerli olması taraftarı olaraktan; Sinan tabi, alınabilir.

@tâlâ

Ya cenk kendini az daha geliştirse daha iyi Sinan'dan , Sinan'ın +sını görmüyorum ben. Türk olacaksa Onur ya da Tolga.
    Zaten böyle bi kadromuz olsa ileriki senedeki yabancı sınırı filan hiç etkilemez bizi geleceğe yönelik çok iyi kadro. Alttaki jenerasyonlar da çok iyi ,gelecek iyi olacak

• quote:

quote:

Bjk, Önder Özen'i almakla yeterince büyük iş yaptı. Hiç sıkılmadan basın toplantısını izledim. Gerçekten çok büyük isim. Burada yazılan kadronun mislisini kurabilir. Türk milleti olarak tez canlı ve aceleciyiz. Uzun yıllar büyük işler yapabilir. Bütün projelerini izledim ama biz toplum olarak buna uygun değiliz.

Sabır yok toplumda. Yavaş yavaş Fenerbahçe ve Galatasaray o sabrı oturtmaya başladılar, istikrar babında.

Bu yönetim değişikliğinden sonra bizde de taşlar oturmaya başlar diye düşünüyorum. Tek şartı, Önder Özen har şartta takımda kalmalı.

Hocam emin ol bizde aynıyız. Bunu ben yazıyorum, emin ben bile dayanamıyorum. Selçuk şahin sözleşme uzatıyor ve bu adam yıllarca lige 1 gibi zorlu bir ligin en iyi oyuncularına yakın paralar alıyor. Başkası yürüyor, sözleşme uzatılıyor. Yöneticiler ortalığı geriyor, genç insan ölüyor. Yani tek başına taraftarı suçlamakta yeterli değil. Biz suçluyuz, suçumuzun da cezasını çekiyoruz. Yıllardır çektiğimiz gibi.

• quote:

quote:

Bi ara Arsenal'in listesindeydi yanlış hatırlamıyorsam Onur. Sakatlıktan sonra rafa kalktı her şeyi garibimin.

@tâlâ

Ya cenk kendini az daha geliştirse daha iyi Sinan'dan , Sinan'ın +sını görmüyorum ben. Türk olacaksa Onur ya da Tolga.
    Zaten böyle bi kadromuz olsa ileriki senedeki yabancı sınırı filan hiç etkilemez bizi geleceğe yönelik çok iyi kadro. Alttaki jenerasyonlar da çok iyi ,gelecek iyi olacak

Cenk'in kalması taraftarıyım. Cenk çok iyi çocuk. Bakmayın, iyi bi kaleci antrenörü yok sadece. O da haliyle antrenmanları önemsemiyor. Önemsemediği için de gelişme söz konusu olamıyor. Alacaksın adam akıllı bi antrenör, çekecek kulaklarını Cenk beyefendinin, bak nasıl oynuyor.

Cenk çok yürekli çocuk. Kalecinin de yüreklisi makbuldür. O yüreğin yanına bi kulak çekimiyle eklenecek iyi oyun; Cenk'i ışık bakımından geleceğin Volkan'ı o yıldız zamanlarındaki Rüştü yapar. Altını çiziyorum, yıldız zamanlarındaki Rüştü

Şaka bi yana, Onur ya da Tolga da alınırsa; harika olur.

• quote:

quote:

quote:

Hocam emin ol bizde aynıyız. Bunu ben yazıyorum, emin ben bile dayanamıyorum. Selçuk şahin sözleşme uzatıyor ve bu adam yıllarca lige 1 gibi zorlu bir ligin en iyi oyuncularına yakın paralar alıyor. Başkası yürüyor, sözleşme uzatılıyor. Yöneticiler ortalığı geriyor, genç insan ölüyor. Yani tek başına taraftarı suçlamakta yeterli değil. Biz suçluyuz, suçumuzun da cezasını çekiyoruz. Yıllardır çektiğimiz gibi.

Tabi, yöneticilerde olduğu kadar bizde de suç var.

Futbolun her alanında biz de suçluyuz. Ne kadar olumsuzluk varsa payımız var.

Done vermemek lazım bunlara ama o çoğunluğu sağlayamıyoruz taraftar grupları olarak. Ya içlerde bi yerlerde akrepler, yılanlar var ya da herkes boşvermiş.

Yazık bu sevdalara.

• Bu arada Beşiktaş'ta futbolcu transferiyle ilgili yeni bir uygulamaya gidilecek. Bundan sonrada menajerler direkt olarak yönetime ulaşamayacak, yöneticilerle bir araya gelmeyecek. Siyah-beyazlı kulübe futbolcu önerecek menajerler, squadlarla bağlantı kuracak. Oyuncu izleme departmanınan verilecek raporlar değerlendirildikten sonra, uygun görülen isimler futbol genel direktörlüğüne ve yönetime sunulacak. Ardından da Beşiktaş'ın çıkarına uygun kararlar verilecek.

Ntvspor haberinden bir paragraf. Yerinde bir karar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

Bu arada Beşiktaş'ta futbolcu transferiyle ilgili yeni bir uygulamaya gidilecek. Bundan sonrada menajerler direkt olarak yönetime ulaşamayacak, yöneticilerle bir araya gelmeyecek. Siyah-beyazlı kulübe futbolcu önerecek menajerler, squadlarla bağlantı kuracak. Oyuncu izleme departmanınan verilecek raporlar değerlendirildikten sonra, uygun görülen isimler futbol genel direktörlüğüne ve yönetime sunulacak. Ardından da Beşiktaş'ın çıkarına uygun kararlar verilecek.

Ntvspor haberinden bir paragraf. Yerinde bir karar olmuş

Gerçekten iyi uygulama.
  • quote:

quote:

quote:

@tâlâ

Cenk'in kalması taraftarıyım. Cenk çok iyi çocuk. Bakmayın, iyi bi kaleci antrenörü yok sadece. O da haliyle antrenmanları önemsemiyor. Önemsemediği için de gelişme söz konusu olamıyor. Alacaksın adam akıllı bi antrenör, çekecek kulaklarını Cenk beyefendinin, bak nasıl oynuyor.

Cenk çok yürekli çocuk. Kalecinin de yüreklisi makbuldür. O yüreğin yanına bi kulak çekimiyle eklenecek iyi oyun; Cenk'i ışık bakımından geleceğin Volkan'ı o yıldız zamanlarındaki Rüştü yapar. Altını çiziyorum, yıldız zamanlarındaki Rüştü

Şaka bi yana, Onur ya da Tolga da alınırsa; harika olur.

Transfer hakkinda en umutlandigim haber rüştü oldu inşallah Önder özen ve yönetim onu ikna edip getirebilir dediginiz gibi kaleci antrenörü gelişim de buyuk etken he aklımda Sammer gelir de oliver kahn da gelir gibi uyku kaciracak bisey var ama sadece inşallah olur diyebiliyorum:)

• Tolga Zengin icin sona yaklasildi deniyor.Bu transferle beraber Aykut ve Veysel de tamamlanirsa mukemmel Turk oyuncu rotasyonu elde etmis olacagiz.

• Sağ kanat için Hamad'ı istiyorum eğer olmazsa Ryan Babel olsun.Bu aralar çok formda.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.