Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tipe göre adam alıyorsak takıma Samet Aybaba'yı kulübün kapısından geçirmememiz lazımdı
  • Fernandes'in 12-15 milyon euro'ya satıldığını varsayalım,Samet Aybaba yüzünden scout ekibinin potansiyelini göremedik ama Ali Ece'nin falan dediğine göre listelerinde çok iyi isimler varmış,zaten iyi bir scout ekibi sana sadece fernandesten gelecek 15 milyon euroyla çok sağlam,geleceği olan 4 oyuncu bulur,bu ütopya değil yani parayı akıllı kullanıp iyi yatırımlar yaparsak onları gs'yi bile geçeriz,ama geçen seneki gibi sırf diye 10 tane döküntüye aynı paraları saçarsak yine hüsran olur,az ama öz takviyeler yapılmalı.
  • Beşiktaşlı olan , Alper Potuk'un Beşiktaşa gelmesini çok isterim ...
  • @vollager hani gsliydi bu adam ? Öyle diyor gsliler.

Bony falan gelmez orayı geçelim, Prag'dan Hollanda'ya 4 milyon€ya geçmiş adam, şimdi patladı en az 13-14'den gidecektir ve bu bizim takım olmayacaktır muhtemelen.Tottenham alabilir veya Arsenal alabilir belki.

Bize kanat oyuncusu lazım ve yine bence Kalou güzel bir tercih olur.Zaten sene başnıda da denemişlerdi gelmek istememişti sanırım ama bu yıl yine teklif yapılırsa gelebilir. http://www.transfermarkt.co.uk/en/salomon-kalou/profil/spieler_7971.html

Yukarıda Almeida'nın yerine Chamakh yazılmış, Chamakh kim arkadaş Almeida'nın sol bacağı olamaz.Almeida gitmek isterse tutamayız zaten ama kalırsa çok güzel olur.Her indirdiği top %100 gol pozisyonu.İleride topu tutar, oyun kurar..Sakatlık diyecek arkadaşlar sağlık kadrosuna ve teknik ekibe baktıktan sonra geçen senenin istatistiklerine bakabilir, kaç maç oynamış diye..

Birde Tolga'yı alabilirsek güzel olacak.McGregor reyizi ne kadar sevsem de yabancı hakkı için lüks bir oyuncu.Zaten talibi de var, formu da yükseliyor son haftalarda şöyle 4-5'e elden çıkarırsak Tolga'nın parası çıkmış olur, güzel olur.

Adettendir kadro kuralım,

Tolga

Hilbert - Sivok - Ersan - İsmail

Transfer - Ferdi

Kalou - Oğuzhan - Olcay

Almeida(Mustafa)

Yedekler,
    Necip-Mustafa-Mami-Niang-Dentinho-Veli-Cenk

Orta sahaya gelecek transfer bir Mavuba bir Mbia olursa 4-5-1 de olur.
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/rio-mavuba/profil/spieler_14949.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/stephane-mbia/profil/spieler_27470.html QPR küme düşerse serbest kalır oyuncu, güzel bir sözleşme ile getirebilirsin.EPL'de kafaya oynayan 5 takımın da alacağını sanmıyorum.

Son olarak da gideceklerden bahsedeyim, bir kere kimse Türk oyuncular için gitsin diyemez çünkü o lükse sahip değiliz.Neden değiliz çünkü yabancı sınırı var malumunuz, bu paraya bu oyunculardan daha iyi Türkler bu la maz sı nız.Yalnız Mehmet Akgün ve Akyüz ikisi birden gidecektir, az önce söyledikelrim dahil değil bu iki adam için.Belki Gökhan Süzen de gidebilir bilmiyorum o da samimi açıklamalar yapıp duruyor ama artist adam sonuçta gelecek hoca karar verir.

Yabancı olarak maalesef Escude gidecektir, adam otura otura futbol oynamayı unuttu.Holosko muhtemelen bir takasta kullanılır.McGregor satılır dediğim gibi.Niang ve Dentinho'nun maliyetleri çok iyi, ikisi birden kalacaktır benim tahminim.Hiç taraflı medya haberleri ile gaza gelmeyin 5 milyona 1 gol falan diye, Niang on numara oynuyor.Adam %110 ile oynuyor resmen tek kusuru son vuruş.Dentinho zaten ne oynadı ki görebildik.Sir Samet'in egosuna kurban gidiyor, sırf Luce reyiz önerdi diye.İbrahim Altınsay'ın listesini reddettiğini unutmayalım Sir'ün.

Hepsini okuyan arkadaşlar alıntı yapsın, küçük sürpizlerim olacak

• Aybaba'yı göndermek kolay fakat yeni Aybabaların gelmemesi için ne yapabiliriz, yani kısır döngü olmaması lazım Aybaba'yı gönderince her şey bitmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

@vollager hani gsliydi bu adam ? Öyle diyor gsliler.

Bony falan gelmez orayı geçelim, Prag'dan Hollanda'ya 4 milyon€ya geçmiş adam, şimdi patladı en az 13-14'den gidecektir ve bu bizim takım olmayacaktır muhtemelen.Tottenham alabilir veya Arsenal alabilir belki.

Bize kanat oyuncusu lazım ve yine bence Kalou güzel bir tercih olur.Zaten sene başnıda da denemişlerdi gelmek istememişti sanırım ama bu yıl yine teklif yapılırsa gelebilir. http://www.transfermarkt.co.uk/en/salomon-kalou/profil/spieler_7971.html

Yukarıda Almeida'nın yerine Chamakh yazılmış, Chamakh kim arkadaş Almeida'nın sol bacağı olamaz.Almeida gitmek isterse tutamayız zaten ama kalırsa çok güzel olur.Her indirdiği top %100 gol pozisyonu.İleride topu tutar, oyun kurar..Sakatlık diyecek arkadaşlar sağlık kadrosuna ve teknik ekibe baktıktan sonra geçen senenin istatistiklerine bakabilir, kaç maç oynamış diye..

Birde Tolga'yı alabilirsek güzel olacak.McGregor reyizi ne kadar sevsem de yabancı hakkı için lüks bir oyuncu.Zaten talibi de var, formu da yükseliyor son haftalarda şöyle 4-5'e elden çıkarırsak Tolga'nın parası çıkmış olur, güzel olur.

Adettendir kadro kuralım,

Tolga

Hilbert - Sivok - Ersan - İsmail

Transfer - Ferdi

Kalou - Oğuzhan - Olcay

Almeida(Mustafa)

Yedekler,
    Necip-Mustafa-Mami-Niang-Dentinho-Veli-Cenk

Orta sahaya gelecek transfer bir Mavuba bir Mbia olursa 4-5-1 de olur.
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/rio-mavuba/profil/spieler_14949.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/stephane-mbia/profil/spieler_27470.html QPR küme düşerse serbest kalır oyuncu, güzel bir sözleşme ile getirebilirsin.EPL'de kafaya oynayan 5 takımın da alacağını sanmıyorum.

Son olarak da gideceklerden bahsedeyim, bir kere kimse Türk oyuncular için gitsin diyemez çünkü o lükse sahip değiliz.Neden değiliz çünkü yabancı sınırı var malumunuz, bu paraya bu oyunculardan daha iyi Türkler bu la maz sı nız.Yalnız Mehmet Akgün ve Akyüz ikisi birden gidecektir, az önce söyledikelrim dahil değil bu iki adam için.Belki Gökhan Süzen de gidebilir bilmiyorum o da samimi açıklamalar yapıp duruyor ama artist adam sonuçta gelecek hoca karar verir.

Yabancı olarak maalesef Escude gidecektir, adam otura otura futbol oynamayı unuttu.Holosko muhtemelen bir takasta kullanılır.McGregor satılır dediğim gibi.Niang ve Dentinho'nun maliyetleri çok iyi, ikisi birden kalacaktır benim tahminim.Hiç taraflı medya haberleri ile gaza gelmeyin 5 milyona 1 gol falan diye, Niang on numara oynuyor.Adam %110 ile oynuyor resmen tek kusuru son vuruş.Dentinho zaten ne oynadı ki görebildik.Sir Samet'in egosuna kurban gidiyor, sırf Luce reyiz önerdi diye.İbrahim Altınsay'ın listesini reddettiğini unutmayalım Sir'ün.

Hepsini okuyan arkadaşlar alıntı yapsın, küçük sürpizlerim olacak

Hocam her konuda katılıyorum ama bence kaliteli bir stoperde şart Ersan'ın yerine. Bence kaleci, defans, ön libero ve senin dediğin gibi Kalou veya iyi bir forvet almamız lazım.

• Eskişehirli arkadaşım var onun kuzenimi yiğenimi artık hatırlamıyorum, Alperle lisede aynı okuldalarmış ondan öğrenmiştim Beşiktaşlı abi demişti bana ... Mesela Burak Yılmaz da Beşiktaşlıdır .
  • @pinwheel usta stoperi söylemeyi unutmuşum aynen dediğin gibi kaliteli defans şart ama Ersan'ın yerine değil.Ersan ve Sivok ile rotasyon yapacak şekilde.

Bana kalırsa Almeida - Mustafa - Niang - Dentinho çok yeterli ve dolu bir hücum hattı ama hepsi birden sakat olursa maalesef şu andaki gibi forvetimiz yok olarak görülür.Halbuki çok kaliteli ve güçlü bir hücum hattı bu 4 oyuncu.Maliyeti de çok iyi.Gelecek hocanın ekibi de sağlam olursa hiçbir sıkıntı yaşanmaz.Parayı ön liberoya ayırsınlar Mbia-Mavuba gibi kale lazım bize.

Yani toparlarsak konuştuğumuz gibi olursa,

kale, Tolga-Cenk
    defans, Hilbert-Sivok-Ersan-İsmail-Emre-transfer
    orta saha, Ferdi-Necip-transfer-Veli-Mami-Olcay-Gökhan-Uğur
    hücum, Almeida-Mustafa-Niang-Dentinho-Kalou

gençlerde Emre(kaleci), Sinan, Hasan, Atınç, Furkan, Erkan var.Muhtemelen yarısı kiralık gider.Kağıt üzerinde çok iyi bir kadro.

• sivok hilbert holosko dentinho niang mcgregor bunlar kesin gitmeli yerlerine daha iyisi alınmalı ki şampiyonluğa oynayalım
  • Hocam bence iyi bir sağ bek ve orta sahanın ortasına oyuncu gerek.

Hilbert sağ kanat oyuncusu bindirmeleri çok iyi, iyi bir sağ bekle beraber çok iyi oynar. Defansif yönü fena olmadığından orta sahada iyide basar.

Kaleci transferi- sağ bek transfer-sivok- defans transfer-ismail, hilbert-oğuzhan-Transfer-ferdi-olcay, Almedia ideal kadromuz olmalı bence.

En az 4 iyi transferle bu işi çözeriz.
  • Usta dediğim gibi kaleye Tolga, ortaya Mavuba tarzı, kanada da Kalou tarzı bir adam kesinlikle lazım geriye kalan tüm transferler alternatif olur.Aynen dediğin gibi ideal kadromuz da bu olur.Gidecek oyuncularla beraber 12-13 milyon€ bütçe ve 4 milyon€ salary cap ile olur bu iş.
  • Bu kadro bana 2002 deki kadroyu anımsattı. O zamanda kısıtlı bir kadromuz vardı ama ertesi sene Luce gelir gelmez, Cordoba-Pancu-Kaan Dobra-Zago-Sergen-Guinti gibi 6 tane iyi oyuncu aldırdı ve takım baya iyi seviyeye geldi.

Elimizde Sivok-Ferdi-Almedia-Hilbert-Oğuzhan gibi 5-6 tane fena olmayan oyuncularımız var (o dönemde Ronaldo-İlhan-TÜmer-A. Dursun- A.yıldırım-İbo gibi 5-6 tane iyi oyuncumuz kadroda vardı).

İyi bir teknik direktör ile alacağımız 4-5 nokta iyi oyuncularla iyi bir seviyeye geliriz. Necip-Veli direkt ilk 11 oyuncusu değil. Bazı maçlarda mesela Necibi oynatabilirsin ama iyi bir orta saha oyuncusuyla (tıplı o dönemdeki Yasin gibi).

Kısacası İyi bir teknik ve sağlık ekibi ile gayet başarılı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollager

Eskişehirli arkadaşım var onun kuzenimi yiğenimi artık hatırlamıyorum, Alperle lisede aynı okuldalarmış ondan öğrenmiştim Beşiktaşlı abi demişti bana ... Mesela Burak Yılmaz da Beşiktaşlıdır .

Beşiktaşı tutması yada fenerbahçeyi tutması sorun değil ki.
    Burak geçen sene açık açık söyledi beşiktaşlı olduğunu.
    Semih Şentürk küçükken galatasarayı tutuyormuş, mustafa denizli beşiktaşı tutuyormuş ama galatasarayda oynamış, mehmet topal galatasaraylı ama fenerbahçede oynuyor.
    Profesyonel oyuncular ben bu takımı tutuyorum gitmeycem dememeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Eskişehirli arkadaşım var onun kuzenimi yiğenimi artık hatırlamıyorum, Alperle lisede aynı okuldalarmış ondan öğrenmiştim Beşiktaşlı abi demişti bana ... Mesela Burak Yılmaz da Beşiktaşlıdır .

Semih Şentürk küçükken galatasarayı tutuyormuş, mustafa denizli beşiktaşı tutuyormuş ama galatasarayda oynamış, mehmet topal galatasaraylı ama fenerbahçede oynuyor.

+1 Mesela Mesut da Barcalıyım diyordu Reale gitti taş gibi oynuyor.

Ali Ece'nin programlarına denk geldiğimde ısrarla,Bjk'nin ucuza Razvan Rat'ı kaçırdığını söylüyordu sene başında.Bunun gerçeklik payı var mı?Eğer Razvan Rat'ı alma imkanı varken sırf tanımıyorum diye almadıysa Samet Aybaba büyük hata işlemiş gibi duruyor.O adam şu an ligimizde her takımda oynar.

• İsimli oyuncu alacağımıza işinde prof. bir gözlemci veya çok iyi yakip yapan birinden geleceğe yönelik oyuncu alsak daha iyi olur. Zaten ucuz olacak bir maddi sıkıntıda yaratmazlar dı. (Yaşı önemli değil ama max 23 olması gerek . En büyük örnek buna Emenike )
  • Arkadaşlar Lucescu - Beşiktaş arasında geçen anlaşma şeylerini yazdım ama boşa çıkınca az çok güvenirliğim sarsıldı.(Ki zaten öyle aptal aptal yönetimde adamım var falan dememiştim.)

Benim tek kaynağım eskiden Bursaspor dahil olmak üzere PTT liginde çok iyi yerlerde takımlarda oynamış bir abimiz var , arada denk geliyoruz ve konuşuyoruz. Kendisi Galatasaraylı fakat daha drogba'nın dsi yokken bana geçen sene alındığını söyledi. Bundan önceki sene beyler bende gelmeyince hafiften dalga geçmiştim adam alınmamasına rağmen yemin billah etti. Drogra galatasaray'la anlaştı diye 1 sene geçip Drogba gelince o dalga geçmeye başladı. Adamın her dediği çıkıyor , fakat kesin anlaşmalar çıkmıyor . Mesela lucescu konusunda ilgileniyor ve çok iyi bir anlaşma önerdiler dedi , gelirse gelir dedi . Fakat gelmedi yani adam sadece anlaşma*görüşmeleri söylüyor. Kesin olanlarını zaten biz duyuyoruz.

Beyler bu abiyle akhisar maçını beraber izledik. Maç esnasında samet aybaba ile sezon sonu sözleşmesi bitecek.

ŞUAN için beşiktaş scout listesinde sayısız oyuncu var bunların bir kısmını almıyacaklar. Çünkü stad olmadığında diğer sezon büyük bir olasılıkla buna benzer bitecek . O yüzden 10 transfer yapacaklarsa 4,5'ini bu sezon yapacaklar diğer sezonda diğerlerini alacaklar. Ayrıca stad konusunda kesin konuştu stad yıkılacak dedi yenisi yapılacak. Fikret Orman şuan kötüden yana fakat buna mecbur dedi.(beyler çok şey söyledide burda aktarmıyayım) zaten biliyorsunuz isimleri.
    O isimlerle tatlı veya sert yoldan anlaşılıp yeni yönetimle devam edilecek.

Bu arada İbrahim Altınsayla başkan görüşüyor büyük bir olasılıkla yeni hoca ile birlikte İbrahim altınsay'da yönetime katılacak.3,4 kişi yönetimden ayrılacak.
    Transferlerde isimlere gelince sol bek durumu ismail'e göre belirlenecek. Almanya liginden ve alt liglerden (Almanya,ingiltere) bekler var. Bir de forvete zenci birisini alacaklarmış.
    Almeida gidiyor , Fernandes ise tekliflere göre.

Bu kadar beyler eğer beklerseniz haziran aylarında yeni hocayla beraber söylentiler gelirse söylerim.

• engin baytar ile aydının sözleşmesi bitiyor ben olsam kadroya alırdım bu kalitede bonservissiz oyuncu zor bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Sorun demedim olanı belirttim , gençliğinde Beşiktaşı tutan bu futbolcuyu Alper Potuk'u , Beşiktaşımda görmek istediğimi belirttim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

engin baytar ile aydının sözleşmesi bitiyor ben olsam kadroya alırdım bu kalitede bonservissiz oyuncu zor bulunur.

Madem o kadar kaliteli sen kendi takımında tut oyuncunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.