Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semblance

Arkadaşlar Lucescu - Beşiktaş arasında geçen anlaşma şeylerini yazdım ama boşa çıkınca az çok güvenirliğim sarsıldı.(Ki zaten öyle aptal aptal yönetimde adamım var falan dememiştim.)

Benim tek kaynağım eskiden Bursaspor dahil olmak üzere PTT liginde çok iyi yerlerde takımlarda oynamış bir abimiz var , arada denk geliyoruz ve konuşuyoruz. Kendisi Galatasaraylı fakat daha drogba'nın dsi yokken bana geçen sene alındığını söyledi. Bundan önceki sene beyler bende gelmeyince hafiften dalga geçmiştim adam alınmamasına rağmen yemin billah etti. Drogra galatasaray'la anlaştı diye 1 sene geçip Drogba gelince o dalga geçmeye başladı. Adamın her dediği çıkıyor , fakat kesin anlaşmalar çıkmıyor . Mesela lucescu konusunda ilgileniyor ve çok iyi bir anlaşma önerdiler dedi , gelirse gelir dedi . Fakat gelmedi yani adam sadece anlaşma*görüşmeleri söylüyor. Kesin olanlarını zaten biz duyuyoruz.

Beyler bu abiyle akhisar maçını beraber izledik. Maç esnasında samet aybaba ile sezon sonu sözleşmesi bitecek.

ŞUAN için beşiktaş scout listesinde sayısız oyuncu var bunların bir kısmını almıyacaklar. Çünkü stad olmadığında diğer sezon büyük bir olasılıkla buna benzer bitecek . O yüzden 10 transfer yapacaklarsa 4,5'ini bu sezon yapacaklar diğer sezonda diğerlerini alacaklar. Ayrıca stad konusunda kesin konuştu stad yıkılacak dedi yenisi yapılacak. Fikret Orman şuan kötüden yana fakat buna mecbur dedi.(beyler çok şey söyledide burda aktarmıyayım) zaten biliyorsunuz isimleri.
    O isimlerle tatlı veya sert yoldan anlaşılıp yeni yönetimle devam edilecek.

Bu arada İbrahim Altınsayla başkan görüşüyor büyük bir olasılıkla yeni hoca ile birlikte İbrahim altınsay'da yönetime katılacak.3,4 kişi yönetimden ayrılacak.
    Transferlerde isimlere gelince sol bek durumu ismail'e göre belirlenecek. Almanya liginden ve alt liglerden (Almanya,ingiltere) bekler var. Bir de forvete zenci birisini alacaklarmış.
    Almeida gidiyor , Fernandes ise tekliflere göre.

Bu kadar beyler eğer beklerseniz haziran aylarında yeni hocayla beraber söylentiler gelirse söylerim.

İbrahim Altınsay yönetime gelirse ve yönetimdeki kan emiciler giderse Beşiktaş'ın sırtı yere gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

engin baytar ile aydının sözleşmesi bitiyor ben olsam kadroya alırdım bu kalitede bonservissiz oyuncu zor bulunur.

Madem o kadar kaliteli sen kendi takımında tut oyuncunu.

kimi kessin sen yaz şunu keser diye.
  • Beşiktaş'ın en büyük sorunu beklerdir ... Hilbert , Stutgartta sağ açık oynayan adam bize gelince sağ beke çektik iyi kötü oynuyor ama asıl mevkiği değil , öbür tarafta sol açık Uğur Boralla başladık sol açık Gökhan Süzeni aldı Samet Aybaba'nın yüzünden o oynadı sol bekte İsmail fena aradık ama oda dönsede eski gücünde olabilcekmi bakalım ... beklere transfer şart ... sağ beke Serdar Kurtuluş anlaşılmış sanırmı ...

Kaleyeede iyi bir transfer şart Mc Gregor yollanmalı , Defansada Julien Escude yollanıp , Sivok'un yanına sağlam bir adam lazım ...

Bu bölgeler en acil bölgeler ...
  • Bir stoper bir sol bek bir orta saha bir sağ açık almazsak direk 11 de oynayabilecek kalitede. önümüzdeki sene de hüsran olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Ali Ece'nin programlarına denk geldiğimde ısrarla,Bjk'nin ucuza Razvan Rat'ı kaçırdığını söylüyordu sene başında.Bunun gerçeklik payı var mı?Eğer Razvan Rat'ı alma imkanı varken sırf tanımıyorum diye almadıysa Samet Aybaba büyük hata işlemiş gibi duruyor.O adam şu an ligimizde her takımda oynar.

Tabi ki doğru, adam İbrahim Altınsay'ın listesini sırf egosu yüzünden izlemediğim oyuncuyu almam diyerek reddetti.Arkadaş sen kimsin ya kimsin sen..Dentinho niye oynamıyor ? Çünkü Luce verdi, bende 3. forvet konumunda, size ucuza kiralayayım oynasın sakatlıklarda dedi.İnadına oynatmıyor.Oğuzhan'ı da oynatmıyordu ama çocuk bir anda parlayınca mecbur bırakıldı üstleri tarafından.Sıkıyorsa oynatmasın artık..

Neyse zaten son 4 maç, isterse u16 ile çıksın maçlara isterse de en mükemmel rotasyonla çıksın fark etmez.Sene sonu amatör ekibi ile arar sorunu evinde.

• İlk iş Gekas'ı transfer etmeli Beşiktaş, 1-2 sezon daha estirir o adam.
    Fernandes'i elinden çıkartmalı, sorunlu bir adam ve istikrarlı değil. Oradan gelecek parayla "görev adamı" konumunda, iş disiplini üst seviye adamlar almalı BJK.
    Orta saha için Samuel Holmen iyi bir tercih olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

İlk iş Gekas'ı transfer etmeli Beşiktaş, 1-2 sezon daha estirir o adam.
    Fernandes'i elinden çıkartmalı, sorunlu bir adam ve istikrarlı değil. Oradan gelecek parayla "görev adamı" konumunda, iş disiplini üst seviye adamlar almalı BJK.
    Orta saha için Samuel Holmen iyi bir tercih olur bence.

Fernandes iş disiplini konusunda mükemmel birisi, antrenmanlarda da en çok çalışanlardan biri.Sorunlu falan da değil usta, kusura bakma.Bana yalan haberlerle gelme barda kavgaymış antrenmanda Gökhan'ın kafasını yarmış bilmem ne..

Son 2 hafta da Sir Samet ile kamp konusunda anlaşmazlık yaşadı o doğru sadece.Gazetelere medyaya bakıp değerlendirmeyin lütfen.

Şu anda takımın abisi konumunda zaten, bu tarz bir oyuncuyu kaybetmeyi göze alamaz takım.Seneye olabilir ama şu an olmaz.Dediğim gibi Ferdi sorunlu falan değil, müthiş profesyonel bir adam.Sorunlu olsa her maç kavga ederdi sahada.

• Colman ayrılacak gibi TS'den, bence çok iyi bir oyuncu, oyunun her iki tarafında da oynayabiliyor, üstelik TSL'de tanıyor, faydalı olacaktır. Ayrıca bir kaleci lazım, onun içinde çok uzaklara bakmaya gerek yok. TS'den Onur ya da Tolga çok iyi transfer olur.

Fernandes ayrılacak gibi, takımda kalmak istemiyorsa bence zorlamanın mantığı yok ama iyi hatırlıyorum, geçen sezonun sonunda Ferdi için teklifler varmış, yok 15-20 milyon € falan gibi rakamlar telaffuz ediliyordu. Bu rakamlar hayal arkadaşlar, tamam Ferdi iyi topçu ama nihayetinde Milli Takıma bile seçilemiyor. BJK umarım Quaresma hatasını tekrarlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Colman ayrılacak gibi TS'den, bence çok iyi bir oyuncu, oyunun her iki tarafında da oynayabiliyor, üstelik TSL'de tanıyor, faydalı olacaktır. Ayrıca bir kaleci lazım, onun içinde çok uzaklara bakmaya gerek yok. TS'den Onur ya da Tolga çok iyi transfer olur.

Fernandes ayrılacak gibi, takımda kalmak istemiyorsa bence zorlamanın mantığı yok ama iyi hatırlıyorum, geçen sezonun sonunda Ferdi için teklifler varmış, yok 15-20 milyon € falan gibi rakamlar telaffuz ediliyordu. Bu rakamlar hayal arkadaşlar, tamam Ferdi iyi topçu ama nihayetinde Milli Takıma bile seçilemiyor. BJK umarım Quaresma hatasını tekrarlamaz.

Colman gibi artistin takımda işi yok ama Tolga kısmına katılıyorum, muhtemelen de gelecektir bize.

Ferdi bir defa kendisi gitmiyor milli takıma.Çağrılmıyor diye bir şey yok.Daha öncesinde de Bento ile problem olmuştu sanırım aralarında.

15-20 milyon hayal değil.Şimdi Quaresma konusu çok başka, bununla asla bağdaştırılamaz, hiçbir yönden hemde.Çok farklı.Ayrıca oyuncu tipi de çok farklı.Ayrılacak olmasını nereden çıkartıyorsun onu da sorayım gelmişken.

Gazete medya deme hiç, medyaya göre Ferdi her hafta birini dövüyor barlarda.Ama antremana 1 saat erken geldiğini, en fazla onun çalıştığını, takımı sürekli yemeğe götürdüğünü, gençlere sürekli hediye verdiğini kimse yazmıyor..

• bize gs gibi değişim lazım tesislerde statta zihniyette futbolcularda teknik takımda herşeyde dönüşüm lazım
  • yabancı hoca ile çoktan görüşmeler başlamıştır, trabzondan tolga alınır gerisi yeni hocaya bırakılır...
  • İbrahim Altınsay veya daha iyisi bu kapıdan içeri girmediği sürece bu takım HİÇBİR ŞEKİLDE başarılı olamaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Colman ayrılacak gibi TS'den, bence çok iyi bir oyuncu, oyunun her iki tarafında da oynayabiliyor, üstelik TSL'de tanıyor, faydalı olacaktır. Ayrıca bir kaleci lazım, onun içinde çok uzaklara bakmaya gerek yok. TS'den Onur ya da Tolga çok iyi transfer olur.

Colman gibi artistin takımda işi yok ama Tolga kısmına katılıyorum, muhtemelen de gelecektir bize.

Ferdi bir defa kendisi gitmiyor milli takıma.Çağrılmıyor diye bir şey yok.Daha öncesinde de Bento ile problem olmuştu sanırım aralarında.

15-20 milyon hayal değil.Şimdi Quaresma konusu çok başka, bununla asla bağdaştırılamaz, hiçbir yönden hemde.Çok farklı.Ayrıca oyuncu tipi de çok farklı.Ayrılacak olmasını nereden çıkartıyorsun onu da sorayım gelmişken.

Gazete medya deme hiç, medyaya göre Ferdi her hafta birini dövüyor barlarda.Ama antremana 1 saat erken geldiğini, en fazla onun çalıştığını, takımı sürekli yemeğe götürdüğünü, gençlere sürekli hediye verdiğini kimse yazmıyor..

Dediğiniz gibi Fernandes hakkındaki yorumum, tamamen basının haberlerine dayanıyor. Her hafta bir gazetede şöyle mutsuz, böyle gergin diye yazılıyor. Hal böyle olunca da ayrılacağını düşünüyorum. Ama umarım BJK'de kalır ve çok başarılı olur.

• Fernandes yıl sonu 10-15 m euro arası satılıp yerine daha doğrusu 10 numara mevkisine Litex'ten Georgi Milanov gelmesi lazım. Aşağı yukarı 5-10 arası değeri var . 7 ye anlaşılsa kafidir. Veya bu pahalı kaçarsa Genki Haraguchi alınmalı. Sol beke ise Atila Turan denenebilir. Veya Bastian Oczipka .Hatta ileri hattımız şöyle olmalı :

Necip (Savunma) Oğuzhan (iki yönlü OS)
    Transfer(İçe kat eden adam) Milanov (Serbest oyuncu) Olcay ( İçe kat eden adam)
    Mustafa (Yaratıcı Forvet)
  • Carlos Vela'yı kaçırmasaydık keşke, Arsenal'den takip ettiğim biriydi.Sene başı 2m€ ya gitti diye biliyordum 3,8'e gitmiş Sociedad'a değerini katlamaya devam ediyor.Şampiyonlar ligi potasındalar, bu saatten sonra zor sanırım almaları.Gerçi yıllık ücrette Dentinho'yu geri gönderseler çok rahat gelebilir ama en büyük engel Mendes.Mendes'in oyuncusu maalesef.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/carlos-vela/profil/spieler_35773.html

Diego Costa'da Mendes'in oyuncusu ama bu oyuncu daha rahat gelebilir gibi görünüyor.Birinden biri gelir umarım ama keşke Vela gelse

• Bence drogba ve burak ikilisinin formundan dolayi, umut veya elmander rahat alinabilir. Elmander'i zaten satacaklar. Almeida'dan farki yok gibi. Sakatliklari bile benziyor :) Biraz da hesapli olabilir hatta. Almeida satilip yerine alinabilir.

Mevlut de bir diger alternatif bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Bence drogba ve burak ikilisinin formundan dolayi, umut veya elmander rahat alinabilir. Elmander'i zaten satacaklar. Almeida'dan farki yok gibi. Sakatliklari bile benziyor :) Biraz da hesapli olabilir hatta. Almeida satilip yerine alinabilir.

Elmander kısmına katılıyorum. Ama beşiktaşın mevlütle falan işi olmaz.Yine büyük konuşmayayım potansiyelli bi oyuncu gibi ama ne bileyim parlamadı bi türlü. Hem yerli o yönden avantajlı.
    Ligin ikinci yarısının başlarında Fernandes satılıp ordan gelen parayla 2-3 oyuncu alınıp iyi bir oluşum yapılabilir demiştim millet bana kükremişti. Ama dediklerim çıktı işte adam düşüşe geçti resmen. Son maçları rezalet bu bir gerçek.. Sezon sonu umarım 10 milyon civarı fiyata satabiliriz. 10 milyona oldukça iyi 3 oyuncu alınabilir bence. Zaten ilk 11 de oynayacak kalitede 4 oyuncu alsak önümüzdeki sezon rahat ederiz. Mc gregor satılacak zaten kesin ama onunda son haftalarda performansı düzelmeye başlamıştı. Akhisar maçında her ne kadar 4 gol yemiş olsakta görevini yaptı bence o çünkü savunma rezaletti(son gol hariç) Neyse işte mc satılıp ondan gelen parayla yerli kaleci alınabilir yada cenkin üstüne gidilip yedek kaleci alınabilir.

Adam neden düşüşe geçti çapsız teknik direktörümüzle olan yaşadığı sorunlar olmasın ya da Nazilli Belediyespor'dan getirdiği kondisyonerden ?

Hala Cenk in üstüne gidilebilir diyen birisi bence futbol ile ilgilenmemeli hentbola, tenise falan geçsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Bence drogba ve burak ikilisinin formundan dolayi, umut veya elmander rahat alinabilir. Elmander'i zaten satacaklar. Almeida'dan farki yok gibi. Sakatliklari bile benziyor :) Biraz da hesapli olabilir hatta. Almeida satilip yerine alinabilir.

Elmander kısmına katılıyorum. Ama beşiktaşın mevlütle falan işi olmaz.Yine büyük konuşmayayım potansiyelli bi oyuncu gibi ama ne bileyim parlamadı bi türlü. Hem yerli o yönden avantajlı.
    Ligin ikinci yarısının başlarında Fernandes satılıp ordan gelen parayla 2-3 oyuncu alınıp iyi bir oluşum yapılabilir demiştim millet bana kükremişti. Ama dediklerim çıktı işte adam düşüşe geçti resmen. Son maçları rezalet bu bir gerçek.. Sezon sonu umarım 10 milyon civarı fiyata satabiliriz. 10 milyona oldukça iyi 3 oyuncu alınabilir bence. Zaten ilk 11 de oynayacak kalitede 4 oyuncu alsak önümüzdeki sezon rahat ederiz. Mc gregor satılacak zaten kesin ama onunda son haftalarda performansı düzelmeye başlamıştı. Akhisar maçında her ne kadar 4 gol yemiş olsakta görevini yaptı bence o çünkü savunma rezaletti(son gol hariç) Neyse işte mc satılıp ondan gelen parayla yerli kaleci alınabilir yada cenkin üstüne gidilip yedek kaleci alınabilir.

Adam neden düşüşe geçti çapsız teknik direktörümüzle olan yaşadığı sorunlar olmasın ya da Nazilli Belediyespor'dan getirdiği kondisyonerden ?

Hala Cenk in üstüne gidilebilir diyen birisi bence futbol ile ilgilenmemeli hentbola, tenise falan geçsin

Futbolla yada hentbolla ilgilenip ilgilenmeyeceğimi sana soracak değilim. Futbolun içinde olan herkes cenkin gayet yetenekli ve potansiyelli olduğunu söylüyor. Ama bi dönem yanlış hatırlamıyorsam küçük bi sakatlık geçirmişti. O zaman bi kesildi takımdan bi daha zaten kolay kolay forma bulamadı. Sonuç olarak cenkte potansiyel var ama üstüne gidilmesi gerekiyor. Üstüne gidilmeye çabalamaya değer mi orası tartışılır evet. Beşiktaş taraftarının zaten beklemeye tahammülü kalmadı artık. Onun için sezon sonu transfer döneminde hazır yerli bir kaleci alınır diye düşünüyorum. Fernandes mevzusuna gelince. Koşamasa, taktik olarak zayıf kalsa, çok uzun dönem sakat kalsa ve sağlık ekibi yüzünden toparlayamasa( aynı almeida gibi) tamam hak veririm. Ama son ordu maçını bi izle. Top ayağına geldimi 3-5 saniye beklemeler. Pas hataları(çok fazla) duran topları zaten söylemiyorum bile 5 korner kullandıysa 4 ü ön direkte patlıyor heba ettik resmen. Frikikleride aynı şekilde. ee hani nerde fayda sağlıyor şimdi. Bundan 2 ay öncede dedim şimdide diyorum sezon sonu fernandes satılmalı değeri düşmeden yoksa ikinci q7 vakasına benzer bi durum olucak beleşe gidicek.

Sana tek bir şey soracağım.. Fernandes, Fatih Terim'in (karakterini zerre sevmem) elinde olsaydı sence böyle olur muydu ?

• konsantrasyon ve motivasyon problemi çekiyor. sonuçta ligin en iyi oyuncularından biri ve sürekli basın üstüne gidiyor. E teknik direktörü de tırtoğlu tırt. Ligde de iddiamız kalmadı. Bu saatten sonra harikalar yaratmasını beklemeyin bence. Umarım seneye kalır ve düzgün bir kadro ve t.d. gelir. O zaman yine o çoştuğu günlere döner..
  • Fernandes'in üstüne oynamadıkları zamanlarda Maçlardaki Etkisini hepimiz gördük. Adam bildiğin uçuyor..

Size bir şey sorayim!
    Fernandes'in almeidaya attığı aşıttırma pası atabilecek kaç adam var?
    Onuda geçtim onu düşünebilecek kaç adam var?
    Düşünse bile atabilecek?
    Atıpta tutturabilecek?
    +----------------------------------
    Bir Fernandes etmezler :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.