Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gsnin alacağı da bence kötü 3 lü defans alışkanlığı hariç bir artısı yok.He sizin yaptığınız transfer ise çok kötü orası ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda dnay basının uydurması rerörerör diye fikret ormanı savunamay çalışanlar vardı ? yazıklar olsun dany gibi çöpü getirdiler
  • Engin Scoutlarımız çok uğraşmış bu Dany i keşfedebilmek için.
  • Dany geleceğine hiçbiri gelmeseydı escudede pedroda danyden iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oraya adam alınmasa belki biraz serzeniş olur ama Dany'i alıp ezeli rakibine kıyak yapıyorsan kusura bakmasınlar ama en ağır eleştiriyi hak ediyorlar. Rezillik !!!

• Arkadaş transfer yanlış da adam zaten gidecekti bu yabancı sınırını açma olayını çok büyütüyosunız biz almasak Antep ya da bir başkası alacaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kap a bildirildi mı ya belki nabız tutuyorlardir?

• Eğer yönetim Danyi alırsa kimse yönetimi kollamasın hepsine tek tek yazıklar olsun.Fikret Orman da Demirörene sallamayı bıraksın onun da fazla bir farkı kalmayacak böyle giderse.
  • Rezillik resmen bu transferin izahi yok kimse kusura bakmasın.O kadar transfer süresi boyunca bir oyuncu alamayıp gidip rakibinin kontenjanını boşaltıyorsan diyecek hiç birşey yok.
  • Galatasaray A.Ş. ile Dany Nounkeu'nun Profesyonel Futbol Takımımıza geçici transferine ilişkin anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2013-2014 sezonu için 600.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon kullanıldığı taktirde transfer bedeli Şirketimizce; 30.06.2014 tarihinde 1.000.000 Avro ve 30.01.2015 tarihinde 800.000 Euro şeklinde ödenecektir.

buyrun beyler çok beğendiğiniz Orman yönetimi

• Kap'a bildirdiler..

• Arkadaşlar bence olayın aslı şu; Beşiktaş Danye teklif götürmüştür ancak sebebi galatasayarı ve danyi oyalamak amaçlıdır.Samimi olmayan bir teklifle danyi oyalayarak galatasarayın kontenjan açmasını engellemektir amaç.Dany gs yönetimine Beşiktaşla anlaştım her an imza atacağım derse gsde tazminat ödemek zorunda kalmayacağı için beşiktaşla anlaşmasını bekler.Haberlerde çıkan dany ile anlaşıldı haberleri doğrudur ama dediğim gibi dany ile sadece anlaşmışızdır ancak herhangi bir faaliyet göstermemişizdir ve göstermeyeceğizdirde.Aynı zamanda tahmin ediyorum ki danyden başka birkaç oyuncuylada anlaşma sağlamışsızdır ancak en iyisi ile anlaşma sağlanana kadar yan cepte tutuluyordur bu adamlar.Yönetimden birkaç kişi bir defans gelecek demesinin sebebide budur halilazırda anlaşma sağladığımız oyuncuların bulunmasıdır.Bizim medyamızında eli sadece yurtiçindeki duyumlara erişebildiği için dany haberleri çıkıyor.Bence Herkesin Gönlü Rahat Olsun.En iyisi Alınması için Son Haddeye kadar bekleniyor.Anlaşma Sağlanan İsimler İçinde Danynin Bulunması Onun Gelmeyeceği Anlamınada Gelmez.Gelirse Bilin Ki Mali Açıdan Matıklı Olduğu İçin Gelir.Başka Bir Açıklaması Yok Bu İşin.Futbol Yönetimindeki Kişilerin Bu Konuda Sizden Bizden Daha Tecrübeli Daha Bu İşi Bilen Daha Mantıklı Takım Yararına Seçimler Yapacağı Kesindir.Uykudan Uyandım Bazı Cümlelerimi Tam Kuramadım Kusura Bakmayın Dany Hakkında Çıkan Haberlerden Dolayı Herkes Birşeyler Yazmış Hayal Kırıklığı Yaratmasın İstedim.

• Dany yarım sezonda Oğuzhanın senelik aldığından daha fazla para alacak
  • Rezalet !
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Arkadaşlar bence olayın aslı şu; Beşiktaş Danye teklif götürmüştür ancak sebebi galatasayarı ve danyi oyalamak amaçlıdır.Samimi olmayan bir teklifle danyi oyalayarak galatasarayın kontenjan açmasını engellemektir amaç.Dany gs yönetimine Beşiktaşla anlaştım her an imza atacağım derse gsde tazminat ödemek zorunda kalmayacağı için beşiktaşla anlaşmasını bekler.Haberlerde çıkan dany ile anlaşıldı haberleri doğrudur ama dediğim gibi dany ile sadece anlaşmışızdır ancak herhangi bir faaliyet göstermemişizdir ve göstermeyeceğizdirde.Aynı zamanda tahmin ediyorum ki danyden başka birkaç oyuncuylada anlaşma sağlamışsızdır ancak en iyisi ile anlaşma sağlanana kadar yan cepte tutuluyordur bu adamlar.Yönetimden birkaç kişi bir defans gelecek demesinin sebebide budur halilazırda anlaşma sağladığımız oyuncuların bulunmasıdır.Bizim medyamızında eli sadece yurtiçindeki duyumlara erişebildiği için dany haberleri çıkıyor.Bence Herkesin Gönlü Rahat Olsun.En iyisi Alınması için Son Haddeye kadar bekleniyor.Anlaşma Sağlanan İsimler İçinde Danynin Bulunması Onun Gelmeyeceği Anlamınada Gelmez.Gelirse Bilin Ki Mali Açıdan Matıklı Olduğu İçin Gelir.Başka Bir Açıklaması Yok Bu İşin.Futbol Yönetimindeki Kişilerin Bu Konuda Sizden Bizden Daha Tecrübeli Daha Bu İşi Bilen Daha Mantıklı Takım Yararına Seçimler Yapacağı Kesindir.Uykudan Uyandım Bazı Cümlelerimi Tam Kuramadım Kusura Bakmayın Dany Hakkında Çıkan Haberlerden Dolayı Herkes Birşeyler Yazmış Hayal Kırıklığı Yaratmasın İstedim.

Kap'a bildirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Arkadaşlar bence olayın aslı şu; Beşiktaş Danye teklif götürmüştür ancak sebebi galatasayarı ve danyi oyalamak amaçlıdır.Samimi olmayan bir teklifle danyi oyalayarak galatasarayın kontenjan açmasını engellemektir amaç.Dany gs yönetimine Beşiktaşla anlaştım her an imza atacağım derse gsde tazminat ödemek zorunda kalmayacağı için beşiktaşla anlaşmasını bekler.Haberlerde çıkan dany ile anlaşıldı haberleri doğrudur ama dediğim gibi dany ile sadece anlaşmışızdır ancak herhangi bir faaliyet göstermemişizdir ve göstermeyeceğizdirde.Aynı zamanda tahmin ediyorum ki danyden başka birkaç oyuncuylada anlaşma sağlamışsızdır ancak en iyisi ile anlaşma sağlanana kadar yan cepte tutuluyordur bu adamlar.Yönetimden birkaç kişi bir defans gelecek demesinin sebebide budur halilazırda anlaşma sağladığımız oyuncuların bulunmasıdır.Bizim medyamızında eli sadece yurtiçindeki duyumlara erişebildiği için dany haberleri çıkıyor.Bence Herkesin Gönlü Rahat Olsun.En iyisi Alınması için Son Haddeye kadar bekleniyor.Anlaşma Sağlanan İsimler İçinde Danynin Bulunması Onun Gelmeyeceği Anlamınada Gelmez.Gelirse Bilin Ki Mali Açıdan Matıklı Olduğu İçin Gelir.Başka Bir Açıklaması Yok Bu İşin.Futbol Yönetimindeki Kişilerin Bu Konuda Sizden Bizden Daha Tecrübeli Daha Bu İşi Bilen Daha Mantıklı Takım Yararına Seçimler Yapacağı Kesindir.Uykudan Uyandım Bazı Cümlelerimi Tam Kuramadım Kusura Bakmayın Dany Hakkında Çıkan Haberlerden Dolayı Herkes Birşeyler Yazmış Hayal Kırıklığı Yaratmasın İstedim.

Galatasaray A.Ş. ile Dany Nounkeu'nun Profesyonel Futbol Takımımıza geçici transferine ilişkin anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2013-2014 sezonu için 600.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon kullanıldığı taktirde transfer bedeli Şirketimizce; 30.06.2014 tarihinde 1.000.000 Avro ve 30.01.2015 tarihinde 800.000 Euro şeklinde ödenecektir.

gülüm uyan

• Tek cumle yaziklar olsun..

• 70 binlik olimpiyat stadına 70 bin tane Dany götürsünler kombineyide Dany alsın !!!!
  • Dany mi?
    Demirören doneminde cok borclanıyorduk iyi tamam sıkıntılı bir baskandı ama F.Orman yönetimi de baska bi acayip. Direk rakibimizin çöpünü kadroya katıyoruz başka defans mı yok dünyada? Allah sonumuzu hayır etsin

• Başkan kusura bakma ama böyle transferler yapıyorsanız tepkiyi hak ediyorsunuz, sokaktan geçen çocuğa sorsan saçmalık diyeceği bir iş yaptınız birde üstüne aptal gibi para ödeyeceğiz... Sezer ve Enoramo'dan ders almadınız bir de Dany'yi getirdiniz.

Dua edin de bu adam bizi ve çoüunluğu utandırsın aksi takdirde sezon sonu göreceğiniz şey tepkiden de fazlası olacaktır...

• 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.