Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iş böyle yürümez, hiç transfer yapmasaydık daha iyidi.Yönetim ikili oynuyor.
  • Dany'immmmm

Uzaylı Belammmmmmmmmmmmmm

HOŞGELDİN KARTALIMA...
  • Galatasaraylılar nasıl mutluysa kurtulduklarına iyi transfer Beşiktaş'ın ihtiyacı falan vardı diyorlar. Yarım sezon için Oğuzhan'dan fazla para kazanacak. Ve son olarak ;

Adebayor - Eneramo
    Ronaldinho - Jones
    Lescott - Dany
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yalandır, ben inanmak istemiyorum.

KAP'a bile bildirildi maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim harbiden iyi hedef şaşırıyor bu konuda haklarını yemek istemiyorum.

Ronaldinho dediler taaaaaaak bomba Jones geldi. (Jones kötü oyuncu demiyorum burdan öyle anlamayın)

Adebayor dediler taaaaaaaaak yıldız Eneramo geldi.

Lescott dediler taaaaaaaaak Dany Nounkeu geldi. Uzaylı belam <3<3<3
  • Rakibinin yabancı kontenjanını açmak akıllıca bir tercih.
  • Neden transferi bildirmek için divan toplantısının bitmesini beklediler?

Sıkıysa toplantı öncesi açıklasalardı da transferin hesabı sorulsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath.

quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Galatasaray A.Ş. ile Dany Nounkeu'nun Profesyonel Futbol Takımımıza geçici transferine ilişkin anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2013-2014 sezonu için 600.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon kullanıldığı taktirde transfer bedeli Şirketimizce; 30.06.2014 tarihinde 1.000.000 Avro ve 30.01.2015 tarihinde 800.000 Euro şeklinde ödenecektir.

gülüm uyan

Yapacak Birşey Yok İyi Niyetli Düşünerek Yaptığım Bir Yorumdu Mantıklı Düşündükleri Bir Cacık İllaki Vardır. Yap Biz Birşey Bilmiyoruz Yada Onlar Çok Fazla Şey Biliyorlar.Göreceğiz.

• Orta alanda kreatif oyuncu eksikliğimiz hala sürüyor bence canlarım. Oraya bir SELÇUK ŞAHİN hamlesi bence 24 saat içinde yapılabilir? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Neden transferi bildirmek için divan toplantısının bitmesini beklediler?

Sıkıysa toplantı öncesi açıklasalardı da transferin hesabı sorulsaydı.

Ki divanda başkandan sonr konuşan ikinci üye uyarmıştı "saçma sapan isimler duyuyoruz umarız doğru değildir" diye...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan o kadar umutluyduk teknik ekipten.

Olmadı bu.
  • MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903 2 dk.

Bu taraftar Eneramo`yu, almayin derken de inaniyoruz dediniz. Eneramo`yu devre arasinda gondermek icin bedava verdiniz. haklı
  • Adamlar ne dese haklı bu saatten sonra.Söyleyecek çok şey varda yazmak istemiyor canım.Resmen yıkıldım.Necip stoper oynasaydı da Dany'i Beşiktaş formasıyla görmeseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Rakibinin yabancı kontenjanını açmak akıllıca bir tercih.

yok ya bu yönetim kesinlikle iyi niyetli değil ya bu kadarda olmaz 2.lik mücadelesi verdiğin takımın kontejanını neden açarsın senın gibi yönetim olmaz olsun yahu
  • Fikret Orman'ın karşı çıktığı ama Bilic ve Önder Özen'in istediği söyleniyor.

Valla bu yönetimin transfer konusundaki başarısızlığını her fırsatta yazdım ama bu konu Fikret Orman için iki ucu **klu değnek. Almasa teknik heyet huzursuz olacaktı, alınca taraftar.

Fikret Orman taraftara oynamıyor, bu huyunu seviyorum ama bazı aşılmaması gereken çizgiler var. Hayal kırıklığı oldu maalesef.

Şimdi umalım ki Dany iyi performans göstersin ve takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesine katkı sağlasın.
  • Ohooo başkan bu nedir ya tepkinin nirvanasını alacağını bildiğin halde nedir Dany transferine onay vermek ? Önder hocanın yorumunu çok merak ediyorum.

Bu transfer olduysa eğer rakibine avantaj sağlıyorsun demektir, gerekirse alma Necip oynasın bu nedir ..
  • Fiyasko bakımından dany > Sezer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dany nin devre arasında gitmediği takım kalmadı en sonunda bize kakaladılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su transferden sonra , Onder Ozen ve Bilic kredilerini tamamen riske attilar. Ha Besiktas Dany ile braber cok super savunmaya kavusur , onun da katkisi ile 2. oluruz , lideri zorlariz o zaman da helal olsun deriz. Ama eger cok basarili olmazsa da bence Baskan bir daha onlara transferi emanet etmez. Ahmet Kavalci yapsin daha iyi olur. Neyse pesinen konusmayayim yoksa cok sey cikacak agzimdan. Insallah bizim goremedigimiz seyleri goruyorlardr diye dua edeyim.
  • 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.