Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesele tutup tutmaması değil. Sen rakibin çiğneyip tükürdüğü lokmayı ağzına atmayacaksın. Bu vizyonsuzluktur, ezik davranmaktır.

Resmen 1 ay boyunca kandırıldık. Transferler patladığında bile iyi niyetimi bozmadım. Mutlaka bir planları vardır, bunlar vizyon sahibidir dedim. Meğer vizyonları rakibin eskisini almakmış

Emin olun Dany Antep'in oyuncusu olsa bu tepki gösterilmezdi.

Şu an Fikret Orman Kazım Kazımı alan Adnan Polat konumuna getirdi kendisini işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim kendi ipini çekiyor bence.Alma arkadaş stoper.Alma.
  • sivok dönene kadar hoca böyle çıkar

------------------------------Tolga----------------------------
    --Atiba-------------------Dany---Ersan------------Motta----
    -------------------------Jones----Fernandes-----------------
    ---Töre--------------------Oğuzhan----------------Olcay----
    -----------------------------Almeida---------------------------
  • Dany transferi gündeme geldiğinden beri ciddi bir tepki var camiada... Nasıl olmasın ki? Bu kulübü yönetenler (seçilmiş ya da profesyonel) yıllardır bu kulübü sevenleri “diğerlerine” karşı hep mahçup ettiler, boynunu büktüler...

Dany’nin iyi/kötü futbolcu olduğunu geçtim. Emin olun işin orasında değilim. Benim için bu transferin en önemli yanı, psikolojik boyutudur. Beşiktaş için “en yukarı segmentin” altını kabullenmişliğin resmidir. Ciddi bir imaj zedelenmesidir... Bu kulübü sevenlerin diğerlerine karşı yine mahçup edilmesidir...

-Maalesef- transferi Önder Özen ve Biliç’in istediklerini de biliyorum. Dany'i Antep'ten alıyor olsan emin ol ses çıkmaz. Dediğim gibi onlar kendilerince kısa vadeli plan yapıp, yara bandı gözüyle bakmış olabilirler. Ama burada gözden kaçırdıkları bir şey var, yönetime oranla ikisinin arkasında olan ciddi bir taraftar desteği ve sinerji... Bu hamleleriyle çok ciddi bir risk alarak onu bir anda yok ettiler... Artık kimse kimseye “Bekle kardeşim, sabret, planlar var, geleceğin takımı kuruluyor, işler planlı programlı gidiyor, sabır lazım vs.” gibi telkinlerde bulunmaz, bulunamaz...

Dany’nin sektirdiği her top aslında Biliç’in sektirdiği top olacak, Dany’nin arkasına kaçırdığı her adam aslında Önder Özen’in arkasına kaçırdığı adam olacak... Bu riski almaya değer miydi? Kesinlikle HAYIR! Senin 2.lik (Şampiyonlar Ligi) yolundaki en önemli rakibin Galatasaray. Onun altında olduğunu psikolojik olarak gösterdin. Kadrosunda düşünmediği adamı kiralayıp, sezonu Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte tamamlamış, hazır olarak yeni sezonda teslim edersin! Tabi o arada Rakibin, Dany’den doğan boşlukla gerekli takviyesini yapıp, sezon sonu senin üstünde olmak için her türlü hamleyi yapar. Sen de yol açarsın...

Hıı, şunu da görmezden gelmeyelim; Önder Özen’in de Biliç’in de kafasında alınacak, takıma “cuk” oturacak isimler vardı. Ama 4-5-6 milyon Euro... Hafta itibariyle en önemli rakibin Galatasaray, zaten senden oldukça iyi olan kadrosuna 15 milyon Euro’luk bonservis ödeyerek bir çok takviye yapmışken, sen de bu şartlarda Sportif Direktör ve Teknik Direktörü’ünden Mancini ve Yanal’la rekabet etmesini beklemeyeceksin... Yönetim olarak sezon sonu hesap soracaksan, kısmen eşit şartları oluşturup hesap soracaksın...

Tabi bunların hiç birisi Özen ve Biliç’in Dany’i transferine bahane olmaz, olmamalı. Hiç kimseyi almıyor, bütçe vermiyorsa yönetim; Pedro ile, Escude ile, Ersan ile, Sivok ile bitirseydiniz sezonu. Bu riski almasaydınız. Beşiktaşlılar’ın tek tutunacak dalları sizler iken, o dalları kırmasaydınız...

İşin sonunda mahcup olmayı o kadar çok istiyorum ki, vallahi de billahi de...

Ergin Aslan

Adam tam benim düşüncelerimi yazmış,çok doğru bir yazı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Yahu hala tutar diye düşünenler var.

Mesele tutup tutmaması değil. Sen rakibin çiğneyip tükürdüğü lokmayı ağzına atmayacaksın. Bu vizyonsuzluktur, ezik davranmaktır.

Resmen 1 ay boyunca kandırıldık. Transferler patladığında bile iyi niyetimi bozmadım. Mutlaka bir planları vardır, bunlar vizyon sahibidir dedim. Meğer vizyonları rakibin eskisini almakmış

Şu an Fikret Orman Kazım Kazımı alan Adnan Polat konumuna getirdi kendisini işte.

Ne yazık ki öyle.Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.En azından Önder Özen buna izin vermemeliydi.Güvenim sarsıldı.Büyük bir tepki gelecek.Ki sonuna kadar da haklılar.Tam rezillik.
  • Önder hoca ve Bilic ısrarla istediyse eğer şu an kucaklarına bombayı aldılar, sezon sonunu bekliyor bomba.Patlarsa çok büyük güven kaybı olur.Şu an zaten müthiş tepki var.
  • Nihayet bizim aylar öncesinden gördüğümüzü görmeye başlayanları görüyoruz

Fikret Orman daha bugün dedi transfer medyada ismi geçmeyen biri olacak diye.

Dany geldi

aaaa kim acaba bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Önder hoca ve Bilic ısrarla istediyse eğer şu an kucaklarına bombayı aldılar, sezon sonunu bekliyor bomba.Patlarsa çok büyük güven kaybı olur.Şu an zaten müthiş tepki var.

İsteseler bile alınmamalı.Nasıl bir tepki geleceği belliydi zaten.Yönetim Sezer'den sonra bu hiç olmadı.Hani planlar,gözlemci ekipleri.Hiç bir şey bilmiyorsan alma stoper.Bu biraz eziklik oldu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Dany transferi gündeme geldiğinden beri ciddi bir tepki var camiada... Nasıl olmasın ki? Bu kulübü yönetenler (seçilmiş ya da profesyonel) yıllardır bu kulübü sevenleri “diğerlerine” karşı hep mahçup ettiler, boynunu büktüler...

Dany’nin iyi/kötü futbolcu olduğunu geçtim. Emin olun işin orasında değilim. Benim için bu transferin en önemli yanı, psikolojik boyutudur. Beşiktaş için “en yukarı segmentin” altını kabullenmişliğin resmidir. Ciddi bir imaj zedelenmesidir... Bu kulübü sevenlerin diğerlerine karşı yine mahçup edilmesidir...

-Maalesef- transferi Önder Özen ve Biliç’in istediklerini de biliyorum. Dany'i Antep'ten alıyor olsan emin ol ses çıkmaz. Dediğim gibi onlar kendilerince kısa vadeli plan yapıp, yara bandı gözüyle bakmış olabilirler. Ama burada gözden kaçırdıkları bir şey var, yönetime oranla ikisinin arkasında olan ciddi bir taraftar desteği ve sinerji... Bu hamleleriyle çok ciddi bir risk alarak onu bir anda yok ettiler... Artık kimse kimseye “Bekle kardeşim, sabret, planlar var, geleceğin takımı kuruluyor, işler planlı programlı gidiyor, sabır lazım vs.” gibi telkinlerde bulunmaz, bulunamaz...

Dany’nin sektirdiği her top aslında Biliç’in sektirdiği top olacak, Dany’nin arkasına kaçırdığı her adam aslında Önder Özen’in arkasına kaçırdığı adam olacak... Bu riski almaya değer miydi? Kesinlikle HAYIR! Senin 2.lik (Şampiyonlar Ligi) yolundaki en önemli rakibin Galatasaray. Onun altında olduğunu psikolojik olarak gösterdin. Kadrosunda düşünmediği adamı kiralayıp, sezonu Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte tamamlamış, hazır olarak yeni sezonda teslim edersin! Tabi o arada Rakibin, Dany’den doğan boşlukla gerekli takviyesini yapıp, sezon sonu senin üstünde olmak için her türlü hamleyi yapar. Sen de yol açarsın...

Hıı, şunu da görmezden gelmeyelim; Önder Özen’in de Biliç’in de kafasında alınacak, takıma “cuk” oturacak isimler vardı. Ama 4-5-6 milyon Euro... Hafta itibariyle en önemli rakibin Galatasaray, zaten senden oldukça iyi olan kadrosuna 15 milyon Euro’luk bonservis ödeyerek bir çok takviye yapmışken, sen de bu şartlarda Sportif Direktör ve Teknik Direktörü’ünden Mancini ve Yanal’la rekabet etmesini beklemeyeceksin... Yönetim olarak sezon sonu hesap soracaksan, kısmen eşit şartları oluşturup hesap soracaksın...

Tabi bunların hiç birisi Özen ve Biliç’in Dany’i transferine bahane olmaz, olmamalı. Hiç kimseyi almıyor, bütçe vermiyorsa yönetim; Pedro ile, Escude ile, Ersan ile, Sivok ile bitirseydiniz sezonu. Bu riski almasaydınız. Beşiktaşlılar’ın tek tutunacak dalları sizler iken, o dalları kırmasaydınız...

İşin sonunda mahcup olmayı o kadar çok istiyorum ki, vallahi de billahi de...

Ergin Aslan

Adam tam benim düşüncelerimi yazmış,çok doğru bir yazı

Eline sağlık yazarın, görelim bakalım sezon sonunda ak koyun kara koyun nasılmış...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Önder hoca ve Bilic ısrarla istediyse eğer şu an kucaklarına bombayı aldılar, sezon sonunu bekliyor bomba.Patlarsa çok büyük güven kaybı olur.Şu an zaten müthiş tepki var.

çok büyük ihtimal düşünce şu transfer sezonu kapandı kolay kolay iyi oyuncular kiraya verilmez bonservis ödemek lazım kiralayacağımız oyuncuda ortalama bir oyuncu olacak onun yerine dany gibi ligi bilen bir stoperi sezon sonuna kadar kiralayalım yaza lescott veya başka kaliteli bir stoper alırız
    ama yinede bu düşünce yanlış bir transfer olduğunu değiştirmiyor eğer dany yüzünden bir hatalı gol yersek maç kaybedersek yönetim istifa-bilic istifa sesleri yükselir
  • Fikret ormanla demirörenin tek farkı demirören zengin fikret orman fakir edebiyatı yapıyor

• illa lig içinden biri kiralık gelecek madem git fenerden yoboyu al adam ingilterede üst düzey oynamış en azından yıllarca. ona da karşı çıkılırdı istenmezdi belki ama böylesine tepki gösterilmezdi daha da yararlı olurdu bence en azından dany gibi saatli bomba değil. zaten bizim defanstakilerin sağı solu belli değil her an gol yeme riskimiz var aynı tip bi adam daha almak saçmalık
  • quote:

Kaybedecekleri tek şey güvenleri olmayabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Yahu hala tutar diye düşünenler var.

Ne yazık ki öyle.Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.En azından Önder Özen buna izin vermemeliydi.Güvenim sarsıldı.Büyük bir tepki gelecek.Ki sonuna kadar da haklılar.Tam rezillik.

Birkaç hafta sonra Arenaya gittiğimizde malum oyuncuların ve taraftarın çirkefliğini görünce acaba utanacaklar mı?

Yazık en çok GSnin ekmeğine yağ sürmek canımı sıkıyor. Gidip de Seba dönemindeki malum sezonların hesabını mahkemelerde soracağımıza sokağa attığı oyuncuları kapmaya çalışıyoruz.

• Dany ve Sezer transferleri 3.büyük olduğunu kabul etmektir.Özellikle Dany.Sen git antep'in anlaştığı,gs'nin yani senin rakibinin kovalamaya çalıştığı adamı al.Vay be...Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.Önder Özen bu transferler için mi geldi futbolun başına?
  • quote:

Güven kaybı şimdiden oldu malesef kredileri sıfırlandı.Şu taraftar senelerden beri rakipten oyuncu alcaksanız hiç transfer yapmayın diye bas bas bağırıyor.Bile bile lades diyorlar resmen,Dany nin tek bir hatasına bakar,ondan sonra taraftar protesto eder,ıslıklar oyuncudan verim alınamaz.Bunları hiç mi düşünmüyorlar,en büyük hayal kırıklığım Ö.Ö ve Biliç in ısrarıyla alınmış olmasıdır.Ntvsporda Lescott gibi bir oyuncu istediğini anlattı gitti Dany i aldı.Birbirlerine benzer oyuncular mı Allah aşkına?Bu mudur plan program,hiç mi B planın C planın yok.Diğer alternatifler olmadıysa yapmayın su lanet transferi bari size güvenenleri mahçup etmeyin

• Takım bu sezon 2. olamazsa(fb'nin arkasında) yönetimin ve Önder Özen'in kredisi biter.Onlara yol gözükür.Bu kadar net söylüyorum.
  • yahu bu yönetim taraftarı takmıyor ha aynısı sezer transferinde oldu gördüler tepkileri umursamadılar sezeri görüyoruz. dany de aynı sekılde adamlar taraftarı takmıyor şaka gibi
  • Fikret orman yönetimi ve teknik ekibi Biliç ve Özende dahil bu stad bitmeden bu takımdan gidecekler. Kendi kuyularını kendileri kazdılar. Biliçden de bir cacık olmayacağı anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

quote:

Güven kaybı şimdiden oldu malesef kredileri sıfırlandı.Şu taraftar senelerden beri rakipten oyuncu alcaksanız hiç transfer yapmayın diye bas bas bağırıyor.Bile bile lades diyorlar resmen,Dany nin tek bir hatasına bakar,ondan sonra taraftar protesto eder,ıslıklar oyuncudan verim alınamaz.Bunları hiç mi düşünmüyorlar,en büyük hayal kırıklığım Ö.Ö ve Biliç in ısrarıyla alınmış olmasıdır.Ntvsporda Lescott gibi bir oyuncu istediğini anlattı gitti Dany i aldı.Birbirlerine benzer oyuncular mı Allah aşkına?Bu mudur plan program,hiç mi B planın C planın yok.Diğer alternatifler olmadıysa yapmayın su lanet transferi bari size güvenenleri mahçup etmeyin

Aynen zaten güven kaybı müthiş şu an, o ayrı.Ben kesin Ciani gelir diyordum olmadı 2 tane Brezilyalı vardı ismi çok az geçen, biri gelir en kötü diyordum ama bu olmadı.

Kesinlikle transfer taraftarı değilim ama şunu söylemeden geçmem imkansız artık, başkan geçen gün dedi ki ''geçen yaz Türk oyunculara yatırım yaptık önümüzdeki yaz yabancı oyunculara yatırım yapacağız''.Eğer yazın a kalite yabancıları görmezsek, bir tane de demiyorum birkaç tane a kalite genç olsun tecrübeli olsun, bu tarz oyuncuları görmezsek işte o zaman olmaz.Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta, menfaatine 999 iş yaparsın ama tek bomba seni yerinden eder.Maalesef bu ülke böyle..

• 
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.