Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliç istiyor, hele bi bu Dany üst düzey katkı yapmasın, sen misin transferi yapan bırak kardeşim bu olayları.. Dany den başka adam mı kalmadı? Gidip erkenden yapacaksınız görüşmeleri kampta hazır olacaktı aksilik olsa en kötü Dany olmazdı şu an.. Tek avuntum, umudum CL'ye gidip yazın Dany'nin yerine üst düzey bir adam almamız..
  • Rakibin yedeklerini alma zihniyeti değişmediği sürece ben hiçbir şey beklemiyorum.Ne Özen'in,ne de yönetimin gözümde değeri kalmadı diyebilirim.
  • kim aldıysa, kim istediyse kesinlikle açıklanmalı. hedefimizi bilelim.

biliç istiyor deniyor umarım yalandır. son maçtaki değişiklikleriyle zaten güvenimi sarstı bu tam manasıyla yıkar. yapma hocam yapma..

o değilde bugün bişey yazdım resmen gömdüler benim teoriyi. hatta benide gömdü yönetim.
  • Ozen ve bilic oyle bir top oturdular ki patlarsa geride ne koltuk kalir ne de haysiyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder Özen Lodeiro ve Dany meselesi için basın açıklaması yapmalı. Net.
  • Chelsea yolverdiği matayı manu alıyor hemde üstüne para veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Chelsea yolverdiği matayı manu alıyor hemde üstüne para veriyo

Sence bir mi?Hakikaten bunların bir olduğunu düşünüyorsan cevap yazmayacağım.

Şöyle örnek vereyim.GS stoper arıyor.Escude'yi alır mı?veya kanat arıyor Holosko'yu alır mı?
  • Telden fotoyu yükleyemedim. Linkte Danynın BJK formalı fotosu:
    http://pbs.twimg.com/media/BfaAx3zCIAAiuD3.png

• quote:

Orijinalden alıntı: McKitap

Telden fotoyu yükleyemedim. Linkte Danynın BJK formalı fotosu:
    http://pbs.twimg.com/media/BfaAx3zCIAAiuD3.png

shop kardeş
  • Düşünsenize Savunmada Dany ve Ersan yan yana oynuyor.
  • Medya Beşiktaş paylaşmış twitterde

• ben antepl olduğumdan dany'nin türkiyeye geldiğinden beri tüm maçlarını izledim neredeyse... ne yapıcağı belli olmayan bi adam. saha içini kastetmiyorum şu transferde ne yapacağı belli depil. doğal yetenek anlamında baya üst düzey ama bazen aşırı rahat davranabiliyor, kontrolü kaybediyor.

2 ihtimal var.... ya çok fena hatalar yapıp fiyasko bi transfer olucak, ya da müthişbi performans göstericek ve "sözleşmesini alalım" dicez... ortası yok. bu da tamamen kendisinin mental olarak ne seviyede olduğuna, kendini nasıl hazırlıcağına bağlı. yani kendisine...
  • Önder Özen konusuyor NTVSPOR
  • Yazık lan Bu kadarmı kötü gidin deniz barişi alın
  • Dany'e verilen 600 bin euro'ya bile acıdım valla, eminim Gaziantep bu adamın maaşını bile ödemeyecekti, GS yabancı kontenjanını açmak için her şeyi yapardı.
  • Önder Özen mantıklı konuşuyor,iyi konuşuyor ama taraftarı düşünmüyor.
  • Ulan önder özen yine aldın gönlümü
  • Adam hakikaten iyi konuşuyor.Bana bile mantıklı gelmeye başladı bu transfer.Ama gs'nin göndermeye çalıştığı adamı aldığını söylemiyor.Birde işin bu yanı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

ben antepl olduğumdan dany'nin türkiyeye geldiğinden beri tüm maçlarını izledim neredeyse... ne yapıcağı belli olmayan bi adam. saha içini kastetmiyorum şu transferde ne yapacağı belli depil. doğal yetenek anlamında baya üst düzey ama bazen aşırı rahat davranabiliyor, kontrolü kaybediyor.

2 ihtimal var.... ya çok fena hatalar yapıp fiyasko bi transfer olucak, ya da müthişbi performans göstericek ve "sözleşmesini alalım" dicez... ortası yok. bu da tamamen kendisinin mental olarak ne seviyede olduğuna, kendini nasıl hazırlıcağına bağlı. yani kendisine...

tekrarlıyorum. dany bi kumar ama kazanıldığı takdir de getirisi mükemmel olucak bi kumar.
  • önder özen biraz daha konuşursa lan dany iyi transfer demeye başlayacam
  • 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.