Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bouche

Beyler isterseniz duygusal geri kafalı deyin ama Dany çıkıp yarın bu takımı kurtarsa bile benim gözümde başı şeyler değişmeyecek.Önder Hoca iyi konuşuyor güzel konuşuyor fakat yok yani ben ısınamıyorum.Dany'nin dengesizliği aşırı soğukkanlılığı falan önemli değil.Bizim şu an baktığımızda en büyük rakibimiz GS ve biz bu adamların kovduğu adamı almakla kalmayıp onların yabancı kontenjanını açtık.Yarın GS gidip Astori'yi Guarin'i falan getirirse sorumlu biziz.
    Çok büyük risk aldı teknik ekip ve bence Dany risk alınacak bir oyuncu değil.Batırırsa yanında çok kişiyi de götürür.Olan Dany'e olmaz bizlere olur.Önder Hocayı ve planlarını destekliyorum ama daha kimseye bir şey kanıtlamamışken gerek yok bu riskli hamlelere,daha sağlam adımlar atması gerek.Örneğin Sezer ilk devre 12 maçta 3 gol 5 asist yapmış olsa Eneramo en azından iyi bir yedek olmuş olsa tamam dersin Dany'e belki bir bildikleri var dersin.Ama zaten bu iki riskli transfer tutmamış bir de en çok kanayan bölgeye transfer diye bağırılan bölgeye gidip Dany'nin alınması gereksizden öte oldu.

Katılıyorum hocam. Sadece sen duygusal değilsin hepimiz duygusalız ama taraftara bi şey olmuş

• Neyse bu seneye de geçiş süreci olarak bakalım, transferlere de aynı şekilde ama gelecek sene teknik ekip ve yönetim aynı hoşgörünün ve kredinin olacağını düşünmesin.Şahsen benim her ikisine de güvenim fazlasıyla sarsıldı ama umarım gelecek sene her şey daha farklı olur diyorum.
  • Sizi zalimkurttan kurtarmanın haklı gururunu yaşıyorum beyler.Bi' süre ben de ceza alacağım ama olsun.Artık içim rahat

Sen de hakettiğin yerdesin zalımboy
  • Önümüzdeki yaz kulübe yıllar sonra sıcak para girişi olacak ve sponsorlukların büyük kısmı da işlemeye başlayacak.Çok ciddi bütçe ile gireceğiz diğer sezona, artık 1-2 üst düzey oyuncu alınmazsa sıkıntı çıkacak.
  • Bu arada benim ceza onaylanmış olur mu bilmem ama transfer dönemi kapanana kadar bi transfer daha yapılacak.Emin gibiyim bu yüzden bonservis ödenmeyip Dany alındı.

Artık Moreno mu olur Traore mi olur Nakoulma mı olur bilmem.Ama bi hücum oyuncusu alınacak.İnşallah Traore olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Önümüzdeki yaz kulübe yıllar sonra sıcak para girişi olacak ve sponsorlukların büyük kısmı da işlemeye başlayacak.Çok ciddi bütçe ile gireceğiz diğer sezona, artık 1-2 üst düzey oyuncu alınmazsa sıkıntı çıkacak.

yaza boşa çıkacak çok iyi isimler var bonservis ödemek yerine biraz senelik ücretleri fazla vererek çok kaliteli bir kaç isim alabiliriz
  • olayın en karlısı holosko yine arada kaynadı gitti sezonu bizde bitirecek ronaldinho mu gelsin holosko mu gitsin deseler holosko gitsin derim. danny falan hikaye holosko gitmedikten sonra kim gelirse gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Bu arada benim ceza onaylanmış olur mu bilmem ama transfer dönemi kapanana kadar bi transfer daha yapılacak.Emin gibiyim bu yüzden bonservis ödenmeyip Dany alındı.

Artık Moreno mu olur Traore mi olur Nakoulma mı olur bilmem.Ama bi hücum oyuncusu alınacak.İnşallah Traore olur

Ne kadar geliyor ceza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Bu arada benim ceza onaylanmış olur mu bilmem ama transfer dönemi kapanana kadar bi transfer daha yapılacak.Emin gibiyim bu yüzden bonservis ödenmeyip Dany alındı.

Ne kadar geliyor ceza?

4 günjük

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar geliyor ceza?

4 günjük

İyi bari azmış..Zalim nisana kadar yok.

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar geliyor ceza?

4 günjük

Kaç kere söyledim şikayet edin siz ceza alırsınız diye. Ama dinlemediniz. Sana iyi tatiller

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

quote:

quote:

Ne kadar geliyor ceza?

4 günjük

Kaç kere söyledim şikayet edin siz ceza alırsınız diye. Ama dinlemediniz. Sana iyi tatiller

Valla usta ne desen haklısın hele sen baya uyarmıştın hakettim ama patlatıyorlar insanı.Nisan'a kadar rahatız ya gerisi önemsiz

Kendimi ilk kurşunu atan Hasan Tahsin gibi hissediyorum.

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    La bi kendine dikkat et , durmadan uzaklastiriliyon
  • Neyi kaçırdık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Moreno imza attı sanırım bir kulübe. Bir yerde gördüm forumda ama emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Çabuk sinirlenince öyle oluyor yapacak bişey yok
    Şeker hastası mıyım neyim
    @Papa
    Moreno Braga diyorlardı da resmileşmedi sanırım.Söylentide kaldı.Benimki duyum vs. değil zaten his sadece.
  • quote:

quote:

@Papa
    Moreno Braga diyorlardı da resmileşmedi sanırım.Söylentide kaldı.Benimki duyum vs. değil zaten his sadece.

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

quote:

quote:

@Papa

Vay anasını imzalamış harbiden.

Neyse başkasını bulurlar artık

• Önder Özeni şimdi dinledim. Adam mantıklı konuşmuş. Ama abi işte Gs nin gözden çıkardığı adam olunca insan ister istemez bende dahil çok kişi büyük tepkiler gösteriyor. İbrahim Toraman affedilseydi dahamı kötü olurdu ? Bilemiyorum valla ne diyeceğimi şaşırıyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.
  • yalnız twitter üzerinden danye çok büyük tepkiler var küfür edenler var adam beşiktaş football player yazısını bile kaldırdı adamın ne suçu varda küfür ediliyor allah aşkına
  • 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.