Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Floki1903

yalnız twitter üzerinden danye çok büyük tepkiler var küfür edenler var adam beşiktaş football player yazısını bile kaldırdı adamın ne suçu varda küfür ediliyor allah aşkına

dany'e mi küfür ediyolarmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

yalnız twitter üzerinden danye çok büyük tepkiler var küfür edenler var adam beşiktaş football player yazısını bile kaldırdı adamın ne suçu varda küfür ediliyor allah aşkına

öyle diyorlar ben bakmadım şimdi ama tepkiler oluyor adama ona tepki vermenin hiç manası yok
    Biosunda yazan Beşiktaş Football Player yazısınıda niyese kaldırdı
  • harbiden twitter profiline Besiktas JK yazmıştı kaldırmış onu. çok fazla tepki var sanırım. hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

quote:

quote:

öyle diyorlar ben bakmadım şimdi ama tepkiler oluyor adama ona tepki vermenin hiç manası yok

küfür ediliyosa; şerefsizlik başka bişey değil.

• Dany burada son küfür edilecek kişidir.
  • Ulan bizim taraftara noldu böyle ya adama küfür edecek kadar düştüyseniz yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Ulan bizim taraftara noldu böyle ya adama küfür edecek kadar düştüyseniz yazıklar olsun.

hep diyorum taraftarımızın seviyesi cok düsük. eski besiktasli durusu kalmadı izi bile kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle yazıyordu kaldırdı sonraa yazıyı şimdi sadece Indomitable Lion Football player
  • Yeni stadyum falan diyoruz ya o küfredenlerin çoğu o yeni stadı da mahvedecek. Başkana küfret, oyuncuna küfret... Kendi taraftarımdan korkar hale geldim.

Transfer dedikodusu olsa neyse tepki verirsin seviyene göre de artık Beşiktaş'ın oyuncusu olmuş birine.... Yazık.
  • Dany'in ailesine çocuklarına küfür edilmiş ondan sonra o yazıyı kaldırmış [@cagrikahramann]

Hatta 1 ss attı twitter hesabından kaldırdı sanırım sonra tek diyeceğim yazık...
  • sonunda kurtulduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

sonunda kurtulduk

darısı diğer trollere inşallah
  • -----------------Tolga---------------------
    Atiba---Dany-------Ersan---------Motta
    -----------------Jones------------------------
    ----------Oğuzhan-Fernandes------------------
    -----------------Almeida------------------------

Sivok gelince Ersan'ın yerine oynar.Bu durumda yabancılardan birisi kesik yer.
  • O küfürleri edenler insan değil, Dany'nin ne suçu var. İstersin istemezsin, ayıp ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

-----------------Tolga---------------------
    Atiba---Dany-------Ersan---------Motta
    -----------------Jones------------------------
    ----------Oğuzhan-Fernandes------------------
    -----------------Almeida------------------------

Sivok gelince Ersan'ın yerine oynar.Bu durumda yabancılardan birisi kesik yer.

Olcay ve Töre'Yi yazmayı unutmuşum.
  • O küfür edenlere yazıklar olsun, olmaz olsun öyle taraftar. Sonuçta bu adam bize faydalı olmaya gelmiş.. Dany'nin iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum bunu ilk haberler çıktığında da yazmıştım konuya sadece Gs'den geldi diye ön yargılı davranmak yanlış hatta "Gs'nin çöpü" demekte yanlış, yabancı sınırı kurbanı oldu sadece yoksa gayet iyi ve hızlı bir oyuncu. Bende eleştirdim Lescott gelmeyince ancak bu Dany'nin kötü bir transfer olduğu göstermez. Önder Özen'e güveniyorum çok güzel anlattı Dany'i. Dany'e de güveniyorum o küfür edenleri utandıracak hatta sezon sonu bonservisi de alınabilir.
  • Transferi onaylamıyorum ama futbolcuya küfür edenler büyük şerefsizdir. Adamın ne suçu günahı var sanki zorla beni alın dedi kendinize gelin yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

küfür ediliyosa; şerefsizlik başka bişey değil.

Asalaklar iste..moron, asalak vss daha bircok tanim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.