Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer iyidir kötüdür ona bir şey demiyorum bence de pek isabetli bir transfer değil fakat dany taraftarın onu istemediğini duyarsa bu onun oyununu negatif yönde etkileyecektir biz stabil bir stoper istiyoruz eninde sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Aşağı Tükürsen Sakal Yukarı Tükürsen Bıyık Transferi Dany.Umarım O Tükürüğü Bize Yutturur.Şu Saatten Sonra Yapılacak Şey Belli Olan Olmuş Biten Bitmiş.Daha Ne Olacağını Görmeden Ahkam Kesmeyi Seven Her Konunun Ehli Bir Milletiz Ya Hani...Sizden Ricam Az Şöyle Bir Kenarda Durun İzleyin Şuan Verdiğiniz Tepkinin Birşeyi Değiştireceği Olmadığı Gibi Takıma Zarar Veriyor,Rakiplerimize Sinsi bir Gülümseme Attırıyor Güldürmeyin Rakibinizi.Elinizde Olmayan Değişiklikleri Lehimize Çevirmeye Çalışalım Onların Danyi Kakaladık Demesine Bakıyor Yönetime Saydırıyorsunuz Kimsede Çıkıp Dany İyi Oyuncu Değerini Bilemediniz Diyip Onları Düşünmeye Sevketmiyorsunuz.Adamların Ekmeğine Yağ Süren Biz Taraftarız Bence.Dany Haberleri Çıktığından Beri Videolarını İzliyorum Gs Bence Danynin Kıymetini Bilememiş.Bizdeki Oyunu Bunu Belli Edecek.Yapılanı Değiştirmeye Gücümüzün Yetmeyeceğini Bilelim Yapılanıda Lehimize Çevirecek Eylemlerde Söylemlerde Bulunalım.Son Olarak Dany Bize Gelmese Gitmek Üzere Anlaşma Sağladığı Klüplerin Olduğunu Az Araştırsanız Görürsünüz.Kimse Çıkıp Adamların Kontenjanında Yer Açtık Demesin.

Amac uzum yemek degil de bagciyi dovmek oldugu icin boyle oluyor. Diyorum ya bu transfere bu tepkiyi gosterenler kusura bakmasinlar ama benim gozumde taraftar falan degiller... Su anlattiginiz mantigi yurutemeyecek adam da zaten taraftar falan olmasin...

• Öncelikle Dany'nin ne Beşiktaş ne de Galatasaray seviyesinde bir futbolcu olduğunu düşünüyorum,
    Defans hattımızı toparlayabilecek, kaliteli ve mevcut futbolcularımızın üzerinde performans sergileyebilecek bir futbolcu beklerken başka stoper kalmamış gibi Dany yi almamız beni şok etti. Çok kritik yerlerde hata yapabiliyor ve bu hataları zaten bizim diğer oyuncularımız da yaptığından dolayı daha çok kanser edici puan kayıpları yaşayabileceğimizi düşünüyorum ve kötü bir transfer olduğunu tekrarlıyorum hele ki geldini yerin gs olması zaten çok rahatsız ediyor. Ancak oyuncuya yapılanların insanlık dışı ve yönetime bu derecede verilen tepkilerin de mantıksız olduğunu düşünüyorum.

• Beşiktaş adamı sinir hastası eder.
  • ben de kiralanmasını doğru bulmuyorum ama anlaşılmış iş bitmiş.oyuncu senin olmuş.adam bizim takımı bir şans olarak görüyor. bu terbiyesizlerin yaptığı yine bize zarar daha oynamadan nasıl bir psikolojiye soktular adamı.istenmeyen adam olarak bize geldi bir umutla.bravo biz de aynı duruma soktuk.ta ilk geldiğinde istemeyerek. yönetimin hatası o transfer yalan haberinde görmüş olması lazımdı tepkiyi. şimdi bu adamdan performans bekle oynadığı takım olarak bile yazamıyor kendinizi koyun yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Aşağı Tükürsen Sakal Yukarı Tükürsen Bıyık Transferi Dany.Umarım O Tükürüğü Bize Yutturur.Şu Saatten Sonra Yapılacak Şey Belli Olan Olmuş Biten Bitmiş.Daha Ne Olacağını Görmeden Ahkam Kesmeyi Seven Her Konunun Ehli Bir Milletiz Ya Hani...Sizden Ricam Az Şöyle Bir Kenarda Durun İzleyin Şuan Verdiğiniz Tepkinin Birşeyi Değiştireceği Olmadığı Gibi Takıma Zarar Veriyor,Rakiplerimize Sinsi bir Gülümseme Attırıyor Güldürmeyin Rakibinizi.Elinizde Olmayan Değişiklikleri Lehimize Çevirmeye Çalışalım Onların Danyi Kakaladık Demesine Bakıyor Yönetime Saydırıyorsunuz Kimsede Çıkıp Dany İyi Oyuncu Değerini Bilemediniz Diyip Onları Düşünmeye Sevketmiyorsunuz.Adamların Ekmeğine Yağ Süren Biz Taraftarız Bence.Dany Haberleri Çıktığından Beri Videolarını İzliyorum Gs Bence Danynin Kıymetini Bilememiş.Bizdeki Oyunu Bunu Belli Edecek.Yapılanı Değiştirmeye Gücümüzün Yetmeyeceğini Bilelim Yapılanıda Lehimize Çevirecek Eylemlerde Söylemlerde Bulunalım.Son Olarak Dany Bize Gelmese Gitmek Üzere Anlaşma Sağladığı Klüplerin Olduğunu Az Araştırsanız Görürsünüz.Kimse Çıkıp Adamların Kontenjanında Yer Açtık Demesin.

Amac uzum yemek degil de bagciyi dovmek oldugu icin boyle oluyor. Diyorum ya bu transfere bu tepkiyi gosterenler kusura bakmasinlar ama benim gozumde taraftar falan degiller... Su anlattiginiz mantigi yurutemeyecek adam da zaten taraftar falan olmasin...

Ülkemizin Taraftar Yapısı Anlık Sevinçlere Üzüntülere Endeksli Olduğu İçin Bu Böyle Bunun Değişmesi Gerekir Bu Tarz Olaylara Yenilgiye Veya Sevinçlere Anında Tepkisini Koyan Bir Taraftar Olmamamız Gerekir.Düşünüp Toplu Hareket Eden Bireyler Olmamız Gerekirken Bu Malesef Olmuyor.Dany İyiymiş Kötüymüş Bu Tartışılırda Tartışılmayacak Bir Şey Var Bu İşi Yapan Adamların Buradaki Herkesten Daha Tecrübeli Daha Bu İşin İçinde Daha İşi Bilen Birileri Oldukları.

• mata transferi bile bu kadar yaygara koparmamıştır :D
  • Ya aslında tartışılması gereken konu bu oyuncunun nasıl çöp olduğu ? Gökhan,semih,chedjou'dan daha mı kötü oyuncu ? hiç sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ya aslında tartışılması gereken konu bu oyuncunun nasıl çöp olduğu ? Gökhan,semih,chedjou'dan daha mı kötü oyuncu ? hiç sanmıyorum

İşte bende onu diyorum dün sabahtan beri. Gs chedjou varken gidip dany yi neden yollar ki? Gs yönetimi tercih konusunda büyük hata yaptı sırf chedjou ya para saçtıkları için ismi için takımda onu tutup dany yi yolladılar
  • Sabriyi de alalim tam olsun. Bizim yonetimin capi bu fazlasini beklemek hayal olur. Bide roni diye oyaladilar kac ay. Siz kimsiniz ronaldinho yu alacak allah askina. Bu seneyide ben cope attim halen daha su yonetimen umudu olan varsa hayirli isler.

• Danny i antepteyken cok begenirdim acikcasi. ama bende galatasaraydan kiralik oyuncu almak istemezdim. bu adam yarim sezon mu sadece kiralik oyniycak ? kufur edilmesine cok uzuldum ilk macta yada antremanda taraftar sevgi gosterisinde bulunup adamin istendigini belli etmesi lazim.

yarim sezon icin ekstra alternatif diye bakalim duruma sonucta neciple fln oynamis takimiz gecen hafta stoperde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Danny i antepteyken cok begenirdim acikcasi. ama bende galatasaraydan kiralik oyuncu almak istemezdim. bu adam yarim sezon mu sadece kiralik oyniycak ? kufur edilmesine cok uzuldum ilk macta yada antremanda taraftar sevgi gosterisinde bulunup adamin istendigini belli etmesi lazim.

yarim sezon icin ekstra alternatif diye bakalim duruma sonucta neciple fln oynamis takimiz gecen hafta stoperde.

Olur mu hic ya GS'li ergenler ittirdik diye gobek atacak, bizim ergenler de dunden hazir zaten ortaligi velveleye verecekler. Yarin transferin son gunu, ittirdik diye gobek atanlari Sali gunu gorursunuz. Akli basinda GS'li zaten gonderilmemesi gerektigini, soyluyor. Transfer bitmeden Dany gonderildiyse ve kimse alinamazsa ya da zorunluluktan buyuk paralar odenip anlasma yapilirsa bu ergenlerin rolleri tersine donecek, hepsi tukurdugunu yalamis olacak.

• Aklıselim sekilde oturup dusunuldugunde mantikli transfer oldugu ortaya cikiyor. Bu arada bu transferin sadece 4aylik olarak yapildigi onder ozenin konusmasindan cok net anlasiliyor. Bu da lescot ile sezon sonu icin anlasildigi sinyallerini arttiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezer transferinde de tepkiye iyi iyi diyordunuz adam bela oldu başımıza buda böyle olacak...
  • Öyle ya da böyle bu adama artık 600.000 euro vereceğiz. Vermeyecek bile olsak bu adam bizim futbolcumuz. Bu taraftar batuhan karadeniz i bile bağrına basmış bir taraftar bu adama sadece transfer oldu diye yapılanlar büyük haksızlık. Umarım ilk maçında lehine tezahürat yaparak telafi ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Sezer transferinde de tepkiye iyi iyi diyordunuz adam bela oldu başımıza buda böyle olacak...

Allahtan kiralik geldi
    Birde ben Sivok duzelince Pedro Sivok oynayacagini dusunuyorum..Dany oynarsada Sivokla oynamasi lazim birinin yonetmesi gerek.
    Gs macinda Dany oynamasinda gerisi sorun degil.

• Sivok Dany oynatıp sezon sonuda bonservisini alırsalar şaşırmam
  • Dany basinin uydurmasiydi zaten fikret orman boyle bbi hataya dusmezdi dimi ...

•  Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • Baya bi siyahi oyuncumuz oldu. ferdi dany atiba jones
  • 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.