Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EminJJan

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Cenk'in bize gelmesi gerekiyor diğer sezon.Mustafa'ya hoşçakal diyeceğiz o belli, Ömer kalır.Almeida giderse yabancı gelir ama Cenk olmadan olmaz.Mükemmel seçenek şu anda kendisi.

Umarım her zaman ki anlayışa izin vermez Cenk, Fenerde de 1 forvet kaldı onların da eli güçlü şu an.Umarım gerçekleşmez, bize gelir.

Ben cenk in yerinde olsam devre arasında feneri seçerdim.
    Neden gelsin ki bize almeida maşallah döktürüyor zaten 1 forvetli oynuyoruz.
    Ama fenerde 2 forvet sakat sistemleri bol forvetli oynamaya yatkın yabancı sıkıntısınıda biliyor. Ama yinede çok siteirm seozn sonu bize gelmesini yerli olupta kalitesi üst düzey olan ender topçulardan

Cenk benim bildigim muthis bir besiktasli.gitmez oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Veyseli Gs almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Veyseli Gs almış.

Veyseli birak bence Tarik Camdal daha iyi dun sahanin en iyilerinden biriydi bence ben cok begendim.

• Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 58 dk.

TRANSFER | Cenk Tosun, "Beşiktaş'a söz verdim" diyerek Fenerbahçe'yi reddetti. (Maraton)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

quote:

Cenk'in bize gelmesi gerekiyor diğer sezon.Mustafa'ya hoşçakal diyeceğiz o belli, Ömer kalır.Almeida giderse yabancı gelir ama Cenk olmadan olmaz.Mükemmel seçenek şu anda kendisi.

Umarım her zaman ki anlayışa izin vermez Cenk, Fenerde de 1 forvet kaldı onların da eli güçlü şu an.Umarım gerçekleşmez, bize gelir.

Ama fenerde 2 forvet sakat sistemleri bol forvetli oynamaya yatkın yabancı sıkıntısınıda biliyor. Ama yinede çok siteirm seozn sonu bize gelmesini yerli olupta kalitesi üst düzey olan ender topçulardan

Nereden biliyorsun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

quote:

Nereden biliyorsun ?

geçen kahvede 101 oynarken ağzından kaçırdı

• aslında cenki şimdi almak çok iyi olur zaten adam bizle anlaşmış sene sonu için toraman + biraz para verelim alalım mustafayla falan olmaz bu işler çok katkı sağlar cenk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki1903

aslında cenki şimdi almak çok iyi olur zaten adam bizle anlaşmış sene sonu için toraman + biraz para verelim alalım mustafayla falan olmaz bu işler çok katkı sağlar cenk

Hayatta vermez antep baskani.Sozlesme uzattiramadi ya sinirden kendini dovuyordur evinde.Uzatsaydi onumuzdeki yaz en az 7-8 isteyecekti cunku.Iyi oluyor kendisine, umarim anlasir ve bize gelir bedavaya.

• RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak 32 dk.

Fb 1.5 milyon veriyordu cocuk sirf besiktasli oldugu icin 1.250'ye razi oldu haberi yakindir.:-))
  • Tarık Çamdal'ı alabilseydik keşke
  • Akhisarda niasse müthiş bir yetenek bence sezon sonu beklenmeden alınması gerek. Cok kaliteli bir forvet ve genç

• SON DAKİKA - Beşiktaş, Cenk Tosun transferi için yarın Gaziantepspor yönetimi ile görüşecek (Vatan)
  • Mustafa + para önermişiz. Gaziantepspor'da bu teklife sıcak bakıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vitinho

Mustafa + para önermişiz. Gaziantepspor'da bu teklife sıcak bakıyormuş.

+ Holosko'yu da versinler kurtulalım.
  • Pektemek'i en çok bekleyenlerden sabredenlerden biri bendim ama bu kadar bencillikle kulüpte forma giymeyi haketmiyor
  • Oo Mustafa giderse çok iyi olur iyi teklif yapmışız.
  • haber gerçekse para falan değil pektemek ve holoskoyu kiralık verelim
  • cenk i sezon sonunda alacaz diye biliyordum
    şimdi gelirse iyi olur

• Mustafa+para cok bence ama Fb karistigi icin yapacak bir sey yok.

• quote:

Mustafa+para cok bence ama Fb karistigi icin yapacak bir sey yok.

Bence de.Aslında yapacak bir şey var.Adama imzalatacaksın sözleşmeyi.Cenk'in de para da çok gözü yoksa kabul edecektir teklifi.
  • 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.