Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi diyorum sabahtan beri Dany avrupadan gelse son senelerde yaptıklarıyla birlikte sevinçten havaya uçardık. Ama işte Gsden gelince insan bi burukluk yaşıyor doğal olarak. Şu an Beşiktaş taraftarı olarak tek yapmamız gereken bekleyip görmek burada kendimizi ne kadar yırtsak yada ne kadar gidip bir kaç troll müsvettesine cevpa yetiştirsek boş.
  • Dany 4 ay için Oğuzhan'dan daha çok para alacak ya en çok ona yanıyorum. Artık dalga geçiyorlar bizimle. Dün oynayan Franco'yu gördük hepsinden iyiydi. Bizi gelip Dany kurtaracaksa bir şey bilmiyormuşuz gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya biz Franco'yu niye aldık?Yeminlen yönetimin transfer konularında yaptıklarına anlam veremiyorum.Önder Özen bu takımda ne işe yarıyor.Aklım almıyor Allahım bu nasıl mentalite bu nasıl bir vizyon
  • Ben de kızıyorum ama şu an Gökhan Zan nerde?
    Yani ihtiyaç meselesi, adamların 3.3 verdiği adamı bedavaya kiralayıp, 1.8 opsiyon koyuyorsun. Bu opsiyon olmasaydı o zaman tam komedi olurdu, adamı hazır hale getir geri ver misali..
  • Önder Özene sormak lazım ne işle uğraşıyorsun? Eğer izlediğin futbolcular alınmıyorsa neden istifa etmiyorsun? Kusura bakmasınlar ben şu andaki yönetimin çok fazla parası da olsa çok iyi transferler yapacağına olan inancım sıfır.
  • Traftari niye dusunsun ki adam taraftara gore mi transfer yapilacak ? Herkese adam begendiremezsin ki ? Ne olursa olsun illa laf atacak insan suru ile var.
    Onder Ozen Gs nin gonderdigi iyuncu diye bakmiyor.transfere ki boyle de bakmamak lazim zaten

• Şu taraftarın tepkisini hiç mi düşünmediler? Bombanın pimini çektiler bakalım kimin elinde patlayacak. Bu transferin takıma verdiği zarar ortada. Şimdiden çok büyük güven kaybı yaşadılar. Dany kötü oynarsa veya oynatılmazsa istifalar gözükür.

Bizim tüm taraftarlar duygusal bunu bile bile transfer yapıp kendi ayaklarına sıktılar.
  • Beyler ben ikna oldum.İdare edecez artık Dany falan.Önder Özen çok umutlu ve mantıklı konuştu.Dany hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycthe2112

Önder Özen Lodeiro ve Dany meselesi için basın açıklaması yapmalı. Net.

O açıklama geldi. Ben hala çok mantıklı bir transfer olduğunu düşünmüyorum ama kafalardaki bazı soru işaretlerinin giderdi Özen.
  • buna da şükür, bruma yı da transfer edebilirlerdi. çapsızlık başa bela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Traftari niye dusunsun ki adam taraftara gore mi transfer yapilacak ? Herkese adam begendiremezsin ki ? Ne olursa olsun illa laf atacak insan suru ile var.
    Onder Ozen Gs nin gonderdigi iyuncu diye bakmiyor.transfere ki boyle de bakmamak lazim zaten

Güzel söyledin.
  • Transferi kapattık diyor Önder Özen.

Önder Özen, Galatasaray'dan Dany'yi transfer etmelerinin nedenlerini açıkladı. İşte o açıklamalar;

Bu dönem için büyük bir sürpriz olmazsa transfer bizim için bitti diyebiliriz. Jermaine Jones'un sadece futbolculuğuna değil, saha içi tavırlarına da ihtiyacımız var. O tipte winner bir oyuncuya, kaybetmeyi reddeden bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Çok ucuz bir maliyetle transfer ettik. Lescott ile Dany transferi arasında bir bağlantı yok. Lescott'u alsaydık da Dany'i alabilirdik.'

'Kramponlarını alacak Florya'dan bize gelecek. Dany ailesini yerinden oynatmayacak bunları da düşündük. Tamamen motive şeklinde bize geliyor. Dany'i alırken 6 parametreyi önümüze koyduk. Tüm bu parametreleri gerçekleştirdikten sonra transferi gerçekleştirdik. Bilic ve ben Dany'yi çok istedik. Fatih Terim'le de Dany hakkında görüştük.'

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/onder-ozen-den-dany-yorumu_sto4118652/story.shtml

• bazı arkadaşlar neredeyse Dany'nin iyi bir oyuncu olduğuna inanacaklar.
    bir de zaten 6 aylık aldık kötü oynarsa sene sonu giden arkadaşlara şunu söyleyeyim kötü oynarsa sene sonu sadece dany gitmez belki şampiyonluk veya şampiyonlar ligi bileti(2.lik) gider. O zaman vah vah dany tutmadı neyse önümüze bakalımcılar çıkar herhalde.
    Eleştirenlere bu takımı tutmayın diyenler asıl siz tutmayın sizin yüzünüzden enaramo serdar dany gibi adamları izlemek zorunda kalıyorum ben gidin antepi tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Traftari niye dusunsun ki adam taraftara gore mi transfer yapilacak ? Herkese adam begendiremezsin ki ? Ne olursa olsun illa laf atacak insan suru ile var.

taraftarı üşünülerek ypılan son transferde takım milyonlarca euro zarara uğradı... q7 transferinden bahsediyorum.
  • birde weboyu alırsak tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

bazı arkadaşlar neredeyse Dany'nin iyi bir oyuncu olduğuna inanacaklar.
    bir de zaten 6 aylık aldık kötü oynarsa sene sonu giden arkadaşlara şunu söyleyeyim kötü oynarsa sene sonu sadece dany gitmez belki şampiyonluk veya şampiyonlar ligi bileti(2.lik) gider. O zaman vah vah dany tutmadı neyse önümüze bakalımcılar çıkar herhalde.
    Eleştirenlere bu takımı tutmayın diyenler asıl siz tutmayın sizin yüzünüzden enaramo serdar dany gibi adamları izlemek zorunda kalıyorum ben gidin antepi tutun.

sen bizim kulübü ne zannediyorsun kardeşim, kulübün kasası para dolu, stadda satılmamış kombine kalmamış, her maçımız full taraftarın önünde stadda boş yok, öylemi zannediyorsun öyle düşünüyorsun büyük yanılgıdasın. Bizde isteriz büyük oyuncularla oynamayı ama getirdin büyük maliyetle ama olmadı ne yapacaksın ve önder özen ne güzel demiş bak :
    Ben Cruzeiro'lu Dede'yi çok beğeniyorum. Henrique'ye bayılıyorum Napoli aldı. İmkanlar
    olsaydı da ben Henrique'yi alsaydım. Dany'ye
    evet dememizin bir sebebi de şu, Florya'dan
    kramponlarını alacak, Ümraniye'ye gelecek. Bu
    ligde 2 buçuk senedir oynamış ve avantajı var.
    Dede buraya geldiğinde kıta değiştirecek, ülke değiştirecek, kültür değiştirecek. Bu anlamda da
    Dany'nin uygun olduğuna karar verdik.

• http://www.ntvspor.net/video-galeri/onder-ozen-ntv-spora-konustu

buraya da koyalım.İzlemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle izlesinler.
  • Önder Özen ve Bilic üstlerine aldılar bu transferi.Tutarsa helal olsun deriz.Tutmazsa çok eleştiri alırlar.
  • Beyler isterseniz duygusal geri kafalı deyin ama Dany çıkıp yarın bu takımı kurtarsa bile benim gözümde başı şeyler değişmeyecek.Önder Hoca iyi konuşuyor güzel konuşuyor fakat yok yani ben ısınamıyorum.Dany'nin dengesizliği aşırı soğukkanlılığı falan önemli değil.Bizim şu an baktığımızda en büyük rakibimiz GS ve biz bu adamların kovduğu adamı almakla kalmayıp onların yabancı kontenjanını açtık.Yarın GS gidip Astori'yi Guarin'i falan getirirse sorumlu biziz.
    Çok büyük risk aldı teknik ekip ve bence Dany risk alınacak bir oyuncu değil.Batırırsa yanında çok kişiyi de götürür.Olan Dany'e olmaz bizlere olur.Önder Hocayı ve planlarını destekliyorum ama daha kimseye bir şey kanıtlamamışken gerek yok bu riskli hamlelere,daha sağlam adımlar atması gerek.Örneğin Sezer ilk devre 12 maçta 3 gol 5 asist yapmış olsa Eneramo en azından iyi bir yedek olmuş olsa tamam dersin Dany'e belki bir bildikleri var dersin.Ama zaten bu iki riskli transfer tutmamış bir de en çok kanayan bölgeye transfer diye bağırılan bölgeye gidip Dany'nin alınması gereksizden öte oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhan66bjk

quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

bazı arkadaşlar neredeyse Dany'nin iyi bir oyuncu olduğuna inanacaklar.

sen bizim kulübü ne zannediyorsun kardeşim, kulübün kasası para dolu, stadda satılmamış kombine kalmamış, her maçımız full taraftarın önünde stadda boş yok, öylemi zannediyorsun öyle düşünüyorsun büyük yanılgıdasın. Bizde isteriz büyük oyuncularla oynamayı ama getirdin büyük maliyetle ama olmadı ne yapacaksın ve önder özen ne güzel demiş bak :
    Ben Cruzeiro'lu Dede'yi çok beğeniyorum. Henrique'ye bayılıyorum Napoli aldı. İmkanlar
    olsaydı da ben Henrique'yi alsaydım. Dany'ye
    evet dememizin bir sebebi de şu, Florya'dan
    kramponlarını alacak, Ümraniye'ye gelecek. Bu
    ligde 2 buçuk senedir oynamış ve avantajı var.
    Dede buraya geldiğinde kıta değiştirecek, ülke değiştirecek, kültür değiştirecek. Bu anlamda da
    Dany'nin uygun olduğuna karar verdik.

evet alabileceğimiz tek adam dany'ydi.Para yok ama ronaldinho yu getiriyorduk.Para yok lescot u getiriyorduk.Sanki 10 M luk adam alın diyoruz.Bu takım 2. olursa kasasına ekstradab 25 M euro gibi bir para girecek kimse bunu göremiyor.Al sağlam bir stoper riske niye giriyosun?
    önder özen çok saçma konuşmuş çok iyi bir adamı alamadık o zaman dandik gs nin artığını alalım o zaman demeye getirmiş.
    yönetim sürekli yalan söylüyor izleme ekibi vardı dany'yimi izlemiş bu ekip.
    ligde 2 buçuk senedir oynuyor ama 2.lik teki rakibin gs yollamak istiyor. Enaramo da ligi çok iyi tanıyordu.
    Sene sonunda yine bu taraftar hüsrana uğrayacak adım gibi eminim hatta sen de eminsin ama yönetime önder özene toz kondurmak istemiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.